OnePlus' nieuwe Nord CE 2 komt volgende week uit

OnePlus' nieuwe Nord CE 2 komt volgende week uit
OnePlus' nieuwe Nord CE 2 komt volgende week uit
Anonim

OnePlus heeft het nieuwste model uit zijn Nord CE (Core Edition)-lijn onthuld, die volgende week uitkomt.

De Nord CE 2 lijkt zowel een vervolg op de originele Nord CE als een minder uitgebreid (maar mogelijk betaalbaarder) alternatief voor de Nord 2. De Nord CE 2 zal ook een koptelefoonaansluiting, wat genoeg lijkt te zijn geweest voor eigenaren van Nord 2 die OnePlus geschikt achtte om deze functie in de aankondigingsvideo te noemen.

Image
Image

Specifieke details over de Nord 2 CE waarbij geen hoofdtelefoon nodig is, zijn wat schaarser, hoewel de teaser van OnePlus de ondersteuning bevestigt voor een microSD-kaart van maximaal 1 TB en 65 W SuperVOOC snel opladen met een volledige daglading in 15 minuten. Het lijkt erop dat OnePlus van plan is om vóór de release meer functies op de Nord CE 2-lanceringspagina te onthullen, maar veel van die informatie is nog steeds niet beschikbaar.

Het is mogelijk dat we (technisch) al de specificaties van de Nord CE 2 kennen, aangezien GSMArena erop wijst dat gelekte details aangeven wat in feite een hernoemde Oppo Reno7 SE is.

Een adviesprijs is ook niet bevestigd, maar we kunnen aannemen dat de Nord CE 2 waarschijnlijk ergens tussen de Nord CE's (ongeveer) $ 400 en de Nord 2's $ 550 zal vallen.

Wat betreft een releasedatum? Dat we hebben; OnePlus zegt dat de Nord CE 2 volgende week op 17 februari wordt gelanceerd.

Aanbevolen: