OnePlus kondigt officieel de nieuwe Nord 2 5G aan

OnePlus kondigt officieel de nieuwe Nord 2 5G aan
OnePlus kondigt officieel de nieuwe Nord 2 5G aan
Anonim

OnePlus heeft officieel de nieuwe Nord 2 5G aangekondigd, het nieuwste model in zijn Nord-lijn van smartphones, die gebruik zal maken van de MediaTek Dimensity 1200-chipset.

Eerder vandaag plaagde OnePlus India officieel de aanstaande Nord 2 5G op zijn officiële Twitter-account. Volgens OnePlus zal de Nord 2 5G de Dimensity 1200-chipset van MediaTek gebruiken om gebruikers te voorzien van "AI-gebaseerde functies".

Image
Image

Deze op AI gerichte verbeteringen zorgen ervoor dat OnePlus de chipset de "MediaTek Dimensity 1200-AI" noemt.

OnePlus heeft niet veel onthuld over deze op AI gebaseerde functies, maar heeft verklaard dat ze AI-ondersteunde beeldvorming, schermverbeteringen en "betere responstijden voor sneller en soepeler gamen" zullen bevatten." Hoewel er niet veel aan de hand is, heeft OnePlus verklaard dat het van plan is om "zeer binnenkort" vragen van gebruikers over de processor en de nieuwe smartphone te beantwoorden.

Volgens Android Police moeten de AI-verbeterde camerafuncties de Nord 2 in staat stellen scènes te herkennen en de kleur en het contrast van de afbeelding zelf aan te passen. Het zal ook in staat zijn om automatisch video-opnames aan te passen om de algehele kleurnauwkeurigheid en kwaliteit te verbeteren.

Op AI gebaseerde gaming-verbeteringen zijn een beetje vager, met speculatie dat de MediaTek Dimensity 1200-AI zal leiden tot een lagere latentie, verbeterde verversingsfrequenties en een beter warmtebeheer en een betere levensduur van de batterij. Totdat OnePlus meer details over de Nord 2 5G onthult, is algemene speculatie alles wat we moeten doen.

Reactie op de aankondiging van de OnePlus Nord 2 5G met behulp van een MediaTek-chipset is enigszins gemengd, met enige twijfel waarom het bedrijf niet langer samenwerkt met Qualcomm. Anderen, zoals Twitter-gebruiker @Aakarsh126, zijn enthousiast over de mogelijkheden en zeggen: "Laten we eens kijken wat er gebeurt met MediaTek-processors… Ik hoop echt dat het goed gaat. Als het 3-4 jaar aan software-updates heeft (tot Android 15-16 als het wordt uitgebracht in het Android 12-tijdperk), denk ik dat het behoorlijk goed zal zijn."

Aanbevolen: