OnePlus kondigt een limited-edition PAC-MAN Nord 2 aan

OnePlus kondigt een limited-edition PAC-MAN Nord 2 aan
OnePlus kondigt een limited-edition PAC-MAN Nord 2 aan
Anonim

OnePlus heeft officieel een nieuwe Nord 2 onthuld, geïnspireerd door PAC-MAN.

Het bedrijf maakte de onthulling maandag op de officiële OnePlus-forums. De OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition zal hetzelfde ontwerp hebben als de Nord 2, maar met een twist. OnePlus zegt dat het aankomende apparaat "de grenzen van een geweldige telefoon voor elke dag zal verleggen in een pakket dat volledig is aangepast om een van de grootste iconen van gaming te vieren".

Image
Image

De limited-edition Nord 2 zal een opnieuw ontworpen achteromslag hebben met een nieuwe kleur, materiaal en afwerking. De achterkant heeft een dubbel filmontwerp met fosforescerende inkt op de binnenste film. Met deze inkt kan de telefoon gloeien in het donker en een doolhof laten zien dat is geïnspireerd op het spel.

OnePlus heeft ook de software op de telefoon bijgewerkt met een gamified versie van OxygenOS en de gebruikersinterface. Je hebt toegang tot games, uitdagingen en andere exclusieve content die is geïnspireerd op PAC-MAN.

OnePlus zegt dat het de Nord 2 x PAC-MAN-editie zal verkopen in een enkele optie met 12 GB geheugen (RAM) en 256 GB opslag. De telefoon is beschikbaar voor € 529, £ 499 of ₹ 37, 999, afhankelijk van uw regio. Er zijn nog geen afbeeldingen van het apparaat gedeeld.

Image
Image

Als je geïnteresseerd bent in de Nord 2 x PAC-MAN, kun je wachten tot de voorbestellingen worden geopend, of je kunt naar de OnePlus-website gaan om deel te nemen aan een speciale versie van PAC-MAN. Als je een voldoende hoge score ha alt, maak je kans op een gratis smartphone.

OnePlus geeft ook verschillende vroege toegangscodes weg, zodat gebruikers kunnen pre-orderen voordat de telefoon voor iedereen live gaat. Gebruikers moeten in Europa of India wonen om deel te nemen aan de wedstrijd.

Aanbevolen: