Hoe het te repareren wanneer een Amazon Fire-tablet geen verbinding kan maken met de camera

Inhoudsopgave:

Hoe het te repareren wanneer een Amazon Fire-tablet geen verbinding kan maken met de camera
Hoe het te repareren wanneer een Amazon Fire-tablet geen verbinding kan maken met de camera
Anonim

Hier leest u hoe u dit kunt oplossen wanneer u een bericht ziet waarin staat dat een Amazon Fire-tablet geen verbinding kan maken met de camera.

Deze instructies zijn van toepassing op alle Amazon Fire-tablets (voorheen Kindle Fire).

Waarom kan mijn Fire Tablet geen verbinding maken met de camera?

Hier zijn enkele mogelijke redenen waarom de camera van je Fire-tablet niet werkt.

  • Er is een fout opgetreden in de Camera-app
  • Apps hebben geen toegang tot de camera
  • Ouderlijk toezicht blokkeert de camera
  • De camera is fysiek beschadigd

Hoe repareer ik de camera op mijn Amazon-tablet?

Volg deze stappen totdat de camera van uw Fire-tablet weer werkt:

  1. Herstart je Fire-tablet. Houd de aan/uit-knop ingedrukt en tik vervolgens op Uitschakelen. Druk nogmaals op de aan/uit-knop om de tablet in te schakelen. Als er een tijdelijk softwareconflict is, zou dit het probleem moeten oplossen.
  2. Wis de app-cache. Wis in de apparaatinstellingen de cache en gegevens voor de Camera-app. Als je specifiek een probleem hebt met de camera in een bepaalde app, wis dan ook het cachegeheugen en de gegevens voor die app.

  3. Controleer de app-rechten Als je problemen hebt met een specifieke app, ga dan naar Instellingen > Apps & Meldingen > App-machtigingen > Camera en selecteer vervolgens de schakelaar naast de app om toestemming te geven om de camera te gebruiken. Start de app opnieuw en geef toestemming voor toegang tot de camera wanneer daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  4. Wijzig het ouderlijk toezicht. Ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht > Amazon Content and Apps > Cameraom het te wijzigen van Geblokkeerd in Gedeblokkeerd.

    Image
    Image
  5. Installeer de app opnieuw. Als de camera nog steeds niet werkt voor een specifieke app, verwijder dan de app die je gebruikt en installeer deze opnieuw. Wanneer je de app opent, geef dan toestemming voor toegang tot de camera.

  6. Vervang zelf de camera van de Fire-tablet. Als je zeker weet dat de camera zelf kapot is, en je voelt je bijzonder technisch onderlegd, dan kun je proberen hem zelf te vervangen.

    Als je je Fire-tablet uit elkaar ha alt, verv alt de garantie. Wees uiterst voorzichtig om geen van de onderdelen verder te beschadigen.

  7. Reset je Fire-tablet. Een reset herstelt de tablet naar de fabrieksinstellingen. Alles wat je hebt gedownload, wordt gewist, maar je kunt boeken en apps opnieuw downloaden.
  8. Neem contact op met Amazon-ondersteuning. Als je apparaat nog steeds onder de garantie v alt, kun je je Fire-tablet mogelijk gratis laten repareren.

FAQ

    Waar is de camera op de Amazon Fire-tablet?

    Alle Amazon Fire-tablets hebben een camera aan de voorkant voor selfies en een camera aan de achterkant om foto's te maken. Gebruik de Camera app om foto's en video's te maken.

    Hoe krijg je toegang tot de camera op een Amazon Fire?

    De eerste keer dat je een app opent die de camera gebruikt, zie je een prompt met de vraag of je toegang tot de camera wilt geven. Als u de prompt negeert, ziet u deze mogelijk niet meer, dus u moet naar Settings > Apps & Notifications > App gaan Machtigingen > CameraSelecteer de tuimelschakelaar naast een app om toestemming te verlenen.

Aanbevolen: