Hoe nummers op AirPods over te slaan

Inhoudsopgave:

Hoe nummers op AirPods over te slaan
Hoe nummers op AirPods over te slaan
Anonim

Wat te weten

  • AirPods Pro of AirPods 3e generatie: dubbeltik op de krachtsensor om een nummer over te slaan.
  • AirPods 1e of 2e generatie: dubbeltik op de rechter of linker AirPod.
  • Standaard wijzigen: Instellingen > Bluetooth > selecteer AirPods > tik rechts of links AirPod > koppel een andere actie.

Dit artikel legt uit hoe je nummers kunt overslaan met je AirPods en hoe je andere eenvoudige functies kunt uitvoeren op AirPods Pro, AirPods (3e generatie), AirPods (2e generatie) en AirPods (1e generatie).

Nummers overslaan met AirPods Pro of AirPods (3e generatie)

Het is eenvoudig en snel om nummers over te slaan, audio af te spelen en te pauzeren, vooruit te springen en het volume te regelen terwijl je je AirPods Pro of AirPods (3e generatie) draagt. Je gebruikt een krachtsensor die Apple in de steel van deze AirPods-modellen ingebouwd heeft.

  1. Als je je AirPods Pro of AirPods (3e generatie) draagt, let dan op de ingebouwde krachtsensor. Er zit een krachtsensor in beide AirPods.

    Image
    Image
  2. Dubbeltik op de krachtsensor om een nummer over te slaan. Hiermee ga je naar het volgende nummer in je afspeellijst.
  3. Als je een nummer wilt afspelen of een nummer wilt pauzeren, tik je eenmaal op de krachtsensor. Als je de audio hebt onderbroken, tik je nogmaals op de krachtsensor om door te gaan.
  4. Als je terug wilt gaan om een nummer te herhalen, tik je driemaal op de krachtsensor.
  5. Alleen op AirPods Pro, om te schakelen tussen actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus, houdt u de krachtsensor ingedrukt.

  6. Als u het volume van uw AirPods Pro of AirPods (3e generatie) wilt regelen, gebruikt u de volumeschuifregelaar in de app of zegt u: "Hé Siri, zet het volume hoger" of: "Hé Siri, zet het volume lager."

Nummers overslaan met AirPods (1e en 2e generatie)

Als je nummers wilt overslaan met AirPods (1e generatie of 2e generatie), dubbeltik je op de rechter of linker AirPod. Als, om wat voor reden dan ook, dubbeltikken om nummers over te slaan niet de standaardinstelling is voor je AirPods, stel deze actie dan als standaard in via de instellingen van je verbonden iPhone.

  1. Open Instellingen op uw verbonden iPhone en tik op Bluetooth.
  2. Selecteer uw AirPods door op het i pictogram te tikken.
  3. Selecteer onder Dubbeltik op AirPod uw rechter of linker AirPod om de standaardinstellingen voor dubbeltikken te wijzigen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Volgende track om het overslaan van een nummer de standaard actie voor dubbeltikken voor die AirPod te maken.

  5. Selecteer als alternatief Siri om de dubbeltikactie Siri te waarschuwen, selecteer Play/Pause om de dubbeltikactie uit te voeren audio afspelen of pauzeren, of selecteer Vorige track om de standaardactie voor dubbeltikken in te stellen voor het terugspringen van een nummer.

Aanbevolen: