Hoe u uw nummers in de juiste volgorde kunt laten spelen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw nummers in de juiste volgorde kunt laten spelen
Hoe u uw nummers in de juiste volgorde kunt laten spelen
Anonim

Wat te weten

  • Download en open mp3DirSorter. Sleep audiobestanden van het opslagapparaat naar mp3DirSorter om alfabetisch te sorteren.
  • U kunt ook de bestanden hernoemen die numeriek moeten worden weergegeven, door 01 aan het begin toe te voegen en te herhalen met 02, 03 , enzovoort.

Dit artikel leert je hoe je mp3DirSorter gebruikt om je muziekbibliotheek alfabetisch te sorteren. Instructies zijn van toepassing op apparaten met Windows 10.

Een lijst met nummers opnieuw ordenen

Volg deze instructies om je nummers opnieuw te ordenen. Deze methode gebruikt een programma van derden genaamd mp3DirSorter.

  1. Als je Windows gebruikt, download en open je mp3DirSorter. Omdat het draagbaar is en niet hoeft te worden geïnstalleerd, kunt u het vanaf elke locatie gebruiken, inclusief een flashstation. In feite laat het programma je weten dat het bedoeld is voor gebruik op niet-interne schijven zoals SD-kaarten en USB-apparaten.
  2. Zorg ervoor dat Windows toegang heeft tot de bestanden op uw opslagapparaat door het apparaat in uw kaartlezer of een vrije USB-poort te steken. Eenmaal gevonden, wordt het opslagapparaat weergegeven in Bestand/Windows Verkenner met andere lokale harde schijven.
  3. Sleep de map met de audiobestanden rechtstreeks naar het mp3DirSorter-programmavenster om ze direct alfabetisch te sorteren. Om de inhoud van hele stations te sorteren, selecteert u de stationsletter en sleept u deze naar het programma zoals u een map zou verslepen.

  4. Er zijn slechts twee opties voor dit programma. Zet een vinkje naast een of beide van deze instellingen, afhankelijk van wat u wilt doen: Mappen alfabetisch sorteren en Bestanden alfabetisch sorteren.

Om te controleren of je albums en nummers in de juiste volgorde staan, speel je de inhoud van het apparaat opnieuw af. Je zou nu moeten ontdekken dat alles in alfabetische volgorde wordt afgespeeld.

Image
Image

Een tweede oplossing

Als mp3DirSorter de nummers niet correct heeft geordend, kun je de handmatige route volgen door alle bestanden numeriek te hernoemen. Hernoem bijvoorbeeld het eerste nummer dat u wilt weergeven met 01 aan het begin, en herhaal dan met elk volgend nummer, ga verder met 02,03, enz.

De handmatige techniek is niet praktisch als je veel muziek op je computer hebt staan. Als dat het geval is, kunt u Windows 10 gebruiken om uw songbibliotheek batchgewijs te hernoemen.

Aanbevolen: