Hoe Minecraft gratis te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Minecraft gratis te krijgen
Hoe Minecraft gratis te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Ontvang een gratis proefperiode. Je kunt vijf in-game dagen of 100 minuten spelen. Er worden geen kosten in rekening gebracht, tenzij u ervoor kiest om te upgraden.
  • Ga naar de Minecraft Classic-website om de originele versie van Minecraft met vrienden te spelen in de creatieve modus.
  • Er is een onofficieel programma genaamd TLauncher waarmee je gratis een Minecraft-account kunt maken.

Dit artikel legt uit hoe je Minecraft gratis kunt spelen. De informatie is van toepassing op Minecraft voor alle platforms, inclusief pc, mobiele apparaten en gameconsoles.

Kun je Minecraft gratis krijgen?

Er zijn een paar manieren om Minecraft gratis te spelen:

  • Download een gratis proefversie.
  • Speel Minecraft in browsermodus.
  • Gebruik een ongeautoriseerde hacktool.
  • Abonneer je op Xbox Game Pass. Het is niet echt gratis, maar als je al een abonnee bent, kun je zonder extra kosten spelen.

Als je een oudere versie van de game hebt, kun je mogelijk gratis upgraden naar de nieuwste editie.

Op uw computer moet de nieuwste versie van Java zijn geïnstalleerd om Minecraft te kunnen gebruiken.

Speel gratis met een Minecraft-demo

De meeste platforms bieden een gratis proefversie van Minecraft, maar er zijn beperkingen. Je kunt de demo vijf in-game dagen spelen, die elk 20 minuten duren, dus je hebt 100 minuten totale speeltijd. Daarna moet je betalen voor de volledige versie van het spel.

Je kunt een gratis Minecraft-demo downloaden van de officiële website. Je vindt ook gratis demo's voor Minecraft in de online winkels van PS4 en Xbox One. Helaas is er geen demoversie voor Android of iOS.

Als je de game voor het eerst start, moet je een account maken, maar je hoeft geen betalingsgegevens in te voeren. Er worden niets in rekening gebracht, tenzij u ervoor kiest om te upgraden, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het annuleren van uw gratis proefperiode.

Image
Image

Gebruik je browser om Minecraft Classic te spelen

Een andere gratis optie is om Minecraft Classic in een webbrowser te spelen. Ga in een willekeurige browser naar de Minecraft Classic-website om de originele versie van Minecraft in de creatieve modus te spelen. De website genereert automatisch een willekeurige wereld en geeft je een link die je kunt delen om met vrienden te spelen.

Aangezien dit de originele Java-versie van de game is die in 2009 is uitgebracht, heb je geen toegang tot de nieuwste functies. Je kunt alleen spelen met de mensen die je uitnodigt, en je hebt geen toegang tot Minecraft-mods. Desalniettemin is er geen limiet aan de hoeveelheid tijd die je kunt spelen.

Image
Image

Speel Minecraft gratis met TLauncher

Er is een onofficieel programma genaamd TLauncher waarmee je gratis een Minecraft-account kunt maken. Ga naar de TLauncher-website om het programma voor uw besturingssysteem te downloaden.

TLauncher wordt geleverd met extra functies, zoals de mogelijkheid om je eigen aangepaste skins te maken. Houd er rekening mee dat TLauncher niet wordt ondersteund door het bedrijf dat Minecraft maakt, dus je kunt tijdens het spelen bugs en crashes ervaren.

Gratis upgraden naar Minecraft Bedrock-editie

De nieuwste release van Minecraft heet de Bedrock-editie. Als je vóór 19 oktober 2018 de Java-versie van Minecraft voor Windows hebt gekocht, kun je gratis upgraden naar de Bedrock-editie. Het enige wat u hoeft te doen is een webbrowser openen en inloggen op uw Mojang-account.

De Bedrock-editie wordt geleverd met platformonafhankelijk spelen, wat betekent dat je kunt communiceren met anderen die op verschillende platforms spelen (pc, PS4, enz.). Als je een oudere versie van Minecraft voor PS4 hebt, wordt deze automatisch bijgewerkt naar de Bedrock-editie wanneer je de game start. Helaas is de gratis upgrade niet langer beschikbaar voor Xbox One.

Aanbevolen: