Hoe Minecraft-skins te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Minecraft-skins te krijgen
Hoe Minecraft-skins te krijgen
Anonim

Minecraft is een enorm populair sandbox-videospel ontwikkeld door Mojang. Hoewel het in 2011 voor het eerst op pc werd gelanceerd, heeft het nog steeds een grote fanbase en vertoont het geen tekenen van vertraging, vooral nu het eigendom is van Microsoft. Een van de meer populaire aspecten van het spel zijn skins, die het uiterlijk van de avatar van de speler veranderen. Hier leest u hoe u nieuwe skins kunt krijgen op alle ondersteunde platforms van de game.

Hoe krijg je Minecraft-skins op pc, Mac en Linux

In de begindagen van Minecraft moest je gamebestanden aanpassen om skins te gebruiken. Nu moet je ze rechtstreeks uploaden naar je Mojang-account. Ze worden automatisch toegepast op je avatar wanneer je je aanmeldt bij de game. Dit is hetzelfde account dat u gebruikt om u aan te melden bij de Minecraft-client.

Image
Image

Als je je premium-account niet hebt gemigreerd naar een Mojang-account, moet je dit doen voordat je de skin van je avatar kunt wijzigen.

  1. Ga naar de Mojang-aanmeldingspagina en log in op uw account.

    Image
    Image
  2. Je wordt automatisch naar je Minecraft-profiel geleid. De pagina bevat informatie over uw account, inclusief uw e-mailadres en geboortedatum.

    Image
    Image

    Als u niet meteen op deze pagina terechtkomt, selecteert u uw e-mailadres in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteert u vervolgens Profiel in het vervolgkeuzemenu om naar uw accountprofiel.

  3. Aan de linkerkant van je profiel, selecteer Skin. Je kunt kiezen tussen het klassieke blokvormige model en een nieuwer slank model voor je avatar. Selecteer degene die je wilt gebruiken.

    Image
    Image
  4. Kies een skin die je wilt gebruiken. Er zijn duizenden om uit te kiezen online. Als je er nog nooit naar hebt gezocht, bekijk dan de Minecraft Skindex of NameMC. Beide bevatten populaire skins en laten u zoeken in hun uitgebreide databases met door gebruikers geüploade skins. Zodra je er een vindt die je leuk vindt, download je deze.

    Image
    Image
  5. Ga met je gekozen Minecraft-skin in de hand terug naar je profiel en scrol omlaag naar het vak Upload Custom Skin om het in je profiel te laden.
  6. Kies Selecteer een bestand. Er wordt een nieuw venster geopend. Blader naar de locatie van de skin die u zojuist hebt gedownload. Selecteer uw bestand om het te openen.

    Image
    Image
  7. Het scherm verandert om de skin weer te geven die je zojuist hebt geüpload. Als alles er goed uitziet, selecteert u Upload. De pagina wordt vernieuwd en uw nieuwe huidige skin verschijnt onder aan de skins-pagina. De skin wordt toegepast wanneer je je aanmeldt bij de game.

    Image
    Image
  8. Wanneer u uw Minecraft-skin opnieuw wilt bijwerken, volgt u dezelfde procedure.

    Mojang slaat je vorige skins niet op, dus het is een goed idee om oude favorieten op te slaan in een map op je computer.

Skins krijgen in Minecraft voor Android en iOS

Het proces van het toepassen van aangepaste skins is een beetje anders voor mobiele Minecraft-spelers. Je kunt ze direct in het spel toepassen.

Dezelfde skins die voor de desktopversie werken, werken ook op de mobiele app.

  1. Begin met het zoeken van een skin die je wilt gebruiken. Probeer de Minecraft Skindex of NameMC, want beide zijn erg mobielvriendelijk. Wanneer u de gewenste skin vindt, downloadt u deze rechtstreeks naar uw mobiele apparaat.
  2. Start met je nieuwe skin in de hand de Minecraft-app op je apparaat. Wanneer je op het startscherm aankomt, zie je het model van je personage rechts van het hoofdmenu. Tik op de kleerhanger onder het personage om het skin-menu te openen.

    Image
    Image
  3. Het Minecraft-skinmenu is verdeeld in een reeks vakken. Het grootste deel van het schermgebied is gewijd aan het verkopen van nieuwe skins. Linksboven zie je de standaard skins. Tik op de grijze figuur in dat vak.

    Image
    Image
  4. Het scherm verschuift om de grijze figuur weer te geven als je huidige personage. Selecteer Kies nieuwe skin direct erboven.

    Image
    Image
  5. De bestandsbeheerder van je apparaat zou moeten openen en je kunt naar de locatie bladeren waar je je nieuwe skin hebt gedownload. Zoek en selecteer de skin en kies vervolgens het model dat je leuk vindt.

    Image
    Image
  6. Je keert terug naar het skinmenu. Nu is je geselecteerde personagemodel de skin die je zojuist hebt geüpload. Tik op Bevestigen om de wijziging permanent toe te passen.

    Image
    Image
  7. Je wordt teruggebracht naar het hoofdmenu. Je zou nu je nieuwe personage-avatar naast het menu moeten zien staan.

    Image
    Image
  8. Volg hetzelfde proces elke keer dat je je huid wilt veranderen. Je kunt het zo vaak wijzigen als je wilt.

Hoe krijg je Minecraft-skins op consoles

De enige manier om nieuwe skins op gameconsoles te krijgen, is via downloadbare content (DLC) van de Marketplace. Zo vind je het:

  1. Start Minecraft en selecteer Marketplace in de lijst met opties in het hoofdmenu.

    Image
    Image
  2. Selecteer Skin Packs.
  3. Vanaf hier kun je alle skinpacks bekijken en kopen die beschikbaar zijn bij zowel Mojang als onafhankelijke makers.

    Image
    Image

    Minecraft heeft ook verschillende standaard skins die gratis bij de game worden geleverd.

  4. Je kunt ook skins kopen via je profiel. Selecteer Profile in het hoofdmenuscherm en selecteer vervolgens Teken bewerken.

    Image
    Image
  5. Tab naar het Skins-venster en je ziet een lijst met skins die je bezit en een lijst met skins die je kunt kopen. Kies wat je wilt uit de lijst en volg de aanwijzingen op het scherm om het te kopen.

    Image
    Image

Aanbevolen: