Hoe Apple AirPods te verbinden met iPhone en iPad

Inhoudsopgave:

Hoe Apple AirPods te verbinden met iPhone en iPad
Hoe Apple AirPods te verbinden met iPhone en iPad
Anonim

Wat te weten

  • Activeer Bluetooth op uw iOS-apparaat.
  • Houd de AirPods in de oplaadcase dicht bij de iPhone of iPad en open de case.
  • Tik op Connect en volg de instructies op het scherm om de verbinding te voltooien.

Dit artikel legt uit hoe je originele AirPods en AirPods 2 aansluit op iPhone- of iPad-apparaten met iOS 10 of hoger. Er zijn aparte instructies om AirPods Pro in te stellen.

Hoe Apple AirPods in te stellen met iPhone en iPad

Zorg ervoor dat uw iOS-apparaat is bijgewerkt naar het nieuwste besturingssysteem voordat u begint. Zorg ervoor dat uw iPhone is ontgrendeld en op het startscherm staat. Volg daarna deze stappen om uw AirPods in te stellen op uw iPhone of iPad.

Je kunt twee AirPods op één telefoon aansluiten met een iets ander proces.

  1. Activeer Bluetooth op uw iOS-apparaat door Control Center te openen en vervolgens op het Bluetooth-pictogram te tikken.
  2. Houd de AirPods in de oplaadcase dicht bij de iPhone of iPad en open de case.
  3. Je ziet een instellingenscherm op je iOS-apparaat. Tik op Verbinden.

    Image
    Image
  4. Als je Hey Siri nog niet hebt ingesteld op je iOS-apparaat, zal de installatiewizard je door dit proces leiden. Tik op Gereed als u klaar bent.
  5. Je AirPods zijn klaar voor gebruik. Wanneer u bent aangemeld bij uw iCloud-account, worden uw AirPods automatisch geconfigureerd om met uw andere apparaten te werken.

    Image
    Image

Maken uw AirPods geen goede verbinding? Leer hoe u het probleem oplost dat AirPods geen verbinding maken.

Waarom hebben AirPods zo'n geweldig geluid?

De Apple AirPods-oordopjes leveren geweldig geluid, echte draadloosheid, voelen geweldig aan in je oren en ondersteunen geavanceerde functies zoals Siri en automatische audiobalans wanneer je de ene eruit ha alt maar de andere erin laat.

Een ding dat de Apple AirPods krachtig en nuttig maakt, is hun op maat gemaakte W1-chip. De W1 ondersteunt veel AirPods-functies, maar een van de handigste is hun installatie. Apple heeft de AirPods ontworpen om snel en gemakkelijker verbinding te maken dan andere Bluetooth-apparaten.

Vereisten voor het gebruik van AirPods

Je kunt AirPods gebruiken met andere apparaten dan de iPhone en iPad. AirPods werken met Android en je kunt AirPods verbinden met een Mac. U kunt AirPods ook aansluiten op een Apple Watch en AirPods koppelen aan een Apple TV.

Om Apple AirPods met deze apparaten te gebruiken, heb je het volgende nodig:

  • Een Apple Watch met watchOS 3 of hoger.
  • Een Mac met macOS 10.12 (Sierra) of hoger.
  • Een Apple TV met tvOS 10.2 of hoger.
  • Een apparaat van een andere fabrikant dat Bluetooth-audio ondersteunt.

FAQ

    Hoe sluit ik AirPods aan op een Apple Watch?

    Om AirPods met een Apple Watch te verbinden, moet je ervoor zorgen dat je de AirPods al aan je iPhone of iPad hebt gekoppeld. Open het Control Center op uw horloge, tik op het pictogram Audio Output en selecteer Apple Watch.

    Hoe sluit ik AirPods aan op een Mac?

    Om AirPods op een Mac aan te sluiten, opent u op uw Mac Systeemvoorkeuren, selecteert u Bluetooth > Turn Bluetooth Aan Met je AirPods in de hoes, open het deksel en druk op de knop op de AirPods-hoes totdat het statuslampje begint te knipperen. Klik op Verbinden

    Hoe verbind ik AirPods met een Peloton?

    Om je AirPods te verbinden met een Peloton, tik je op Instellingen > Bluetooth Audio. Druk met de AirPods in de hoes op de knop op de AirPods-hoes totdat het statuslampje knippert. Zoek uw AirPods op het Peloton-display en tik op Connect.

Aanbevolen: