Hoe AirPods te verbinden met Zoom

Inhoudsopgave:

Hoe AirPods te verbinden met Zoom
Hoe AirPods te verbinden met Zoom
Anonim

Wat u moet weten

  • Koppel eerst de AirPods: Apple menu > Systeemvoorkeuren > Bluetooth > AirPods in koppelmodus > Connect.
  • Klik in Zoom op het gear pictogram > Speaker menu > AirPods >Test Speaker > Microphone menu > AirPods > Test Mic.
  • Je kunt AirPods met Zoom gebruiken op elk compatibel apparaat, inclusief Windows-pc's, Macs, iPhones, iPads en Android.

AirPods zijn geweldige oordopjes om te gebruiken met Zoom-vergaderingen: ze zijn lichtgewicht, onopvallend en klinken geweldig. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je AirPods met Zoom gebruikt en wat je moet doen als dingen niet werken.

AirPods gebruiken met een zoomvergadering

Om AirPods met Zoom te gebruiken, hoef je alleen maar de AirPods op je apparaat aan te sluiten en je zoominstellingen te wijzigen om de AirPods te gebruiken. In deze instructies wordt uitgelegd hoe u dit doet met een Mac, maar de basisideeën zijn hetzelfde op Windows en andere apparaten. Het belangrijkste verschil is hoe je de AirPods op je toestel aansluit. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zijn de zoominstellingen hetzelfde.

  1. Begin door op het Apple-menu in de linkerbovenhoek van uw scherm te klikken en Systeemvoorkeuren. te selecteren

    Image
    Image
  2. Klik op Bluetooth.

    Image
    Image
  3. Zet uw AirPods in de koppelingsmodus door op de knop op de behuizing te klikken.
  4. Wanneer ze verschijnen in het Bluetooth-instellingenvenster, klikt u op Connect.

    Image
    Image
  5. Met uw AirPods aangesloten, is het tijd om Zoom in te stellen om ze te gebruiken. Begin met het openen van Zoom.

    Met deze stap zijn de rest van de instructies in deze sectie van toepassing, of je nu een Mac of Windows gebruikt. Op smartphones en tablets hoeft u de zoominstellingen niet te wijzigen - stel gewoon de audio-uitvoer van uw apparaat in op de AirPods.

  6. Klik in het hoofdscherm van Zoom op het gear icoon.

    Image
    Image
  7. Klik in het gedeelte Speaker op de vervolgkeuzelijst en klik op uw AirPods.

    Image
    Image
  8. Om te bevestigen dat Zoom audio naar je AirPods stuurt, klik je op Speaker testen. Als u geluid hoort, gaat u verder. Als dit niet het geval is, bekijk dan de tips voor het oplossen van problemen verderop in dit artikel.
  9. Herhaal het proces in de Microphone sectie: selecteer AirPods in de vervolgkeuzelijst en klik vervolgens op Test Mic.

    Image
    Image
  10. Nadat deze stappen zijn voltooid, stuurt Zoom nu audio naar de AirPods en luistert hij naar de AirPods-microfoon wanneer je spreekt. U bent klaar om deel te nemen aan uw Zoom-gesprek (selecteer Deelnemen met computeraudio wanneer de vergadering begint) en geniet van het gebruik van uw AirPods!

    Image
    Image

Hoewel de bovenstaande instructies voor Mac-gebruikers zijn, kunt u AirPods gebruiken met elk apparaat dat Bluetooth-audio ondersteunt. Dat omvat smartphones, tablets en Windows-pc's. Bekijk indien nodig onze stapsgewijze instructies voor het aansluiten van AirPods op een iPhone, het aansluiten van AirPods op een pc met Windows 10 of een pc met Windows 11 en het aansluiten van AirPods op Android.

Hoe problemen met AirPods en Zoom op te lossen

Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en AirPods niet kunt gebruiken met Zoom, of de verbinding werkt maar de geluidskwaliteit is slecht, probeer dan deze stappen voor probleemoplossing:

  • Zorg ervoor dat AirPods op het juiste apparaat worden aangesloten. AirPods kunnen op allerlei soorten apparaten worden aangesloten. Als je geen Zoom-audio krijgt, zorg er dan voor dat ze zijn verbonden met het apparaat dat je gebruikt voor de Zoom-oproep.
  • Stel AirPods in als systeemaudio-uitvoer. Als u geen Zoom-audio hoort in uw AirPods, probeer dan de systeemaudio-uitvoer van uw apparaat in te stellen op de AirPods. Wanneer u dit doet, gaat alle audio van uw apparaat naar de AirPods, niet alleen Zoom-audio. Klik op een Mac op het speaker-pictogram in de linkerbovenhoek > AiPods Klik in Windows op de speakerpictogram rechtsonder > AirPods Open op iPhone en iPad Control Center > druk lang op de rechterbovenhoek van de muziekbediening >AirPods Begin met het afspelen van muziek op Android > veeg omlaag om meldingen te openen > circle pictogram in muziekbediening > AirPods
  • Schakel Bluetooth in en uit. Als je AirPods niet goed verbinding maken met je apparaat, probeer dan Bluetooth uit te schakelen, een paar seconden te wachten en weer aan te zetten. Na een reset zou alles moeten werken.
  • AirPods ontkoppelen en opnieuw koppelen. Als uw AirPods helemaal geen verbinding met uw apparaat kunnen maken, moet u ze mogelijk opnieuw instellen. Verwijder ze uit de Bluetooth-instellingen van uw apparaat en volg het verbindingsproces opnieuw.
  • Slechts één AirPods werkt. Dit gebeurt vaker dan we zouden willen, maar als slechts één AirPod werkt, probeer dan deze stappen om de andere weer aan het werk te krijgen.

Meer hulp nodig met je AirPods? We hebben AirPods-tips voor het oplossen van problemen voor AirPods die te stil zijn, AirPods die niet kunnen worden opgeladen en AirPods die niet kunnen worden gereset.

FAQ

    Hoe sluit ik AirPods aan op een MacBook?

    Om AirPods op uw MacBook aan te sluiten, gaat u op uw Mac naar Systeemvoorkeuren > Bluetooth en selecteert u Turn Bluetooth aan Plaats uw AirPods in hun hoesje, open het deksel en druk op de setup-knop om ze in de koppelingsmodus te zetten. Klik op Connect op de Mac wanneer de AirPods als optie verschijnen.

    Hoe verbind ik AirPods met een Android?

    Om AirPods te verbinden met een Android-apparaat, open Settings > Bluetooth en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Plaats uw AirPods in hun hoesje, open het deksel en druk op de setup-knop om ze in de koppelingsmodus te zetten. Tik op het Android-apparaat op de AirPods in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten.

    Hoe verbind ik AirPods met een Chromebook?

    Om AirPods met een Chromebook te verbinden, selecteert u op de Chromebook Menu > Bluetooth en zorgt u ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Plaats uw AirPods in hun hoesje, open het deksel en druk op de setup-knop om ze in de koppelingsmodus te zetten. Ga op de Chromebook naar de lijst Beschikbare Bluetooth-apparaten en selecteer de AirPods.

Aanbevolen: