AirPods verbinden met een Apple TV

Inhoudsopgave:

AirPods verbinden met een Apple TV
AirPods verbinden met een Apple TV
Anonim

Wat te weten

  • Open de AirPods-behuizing en houd de knop pairing ingedrukt totdat de led wit knippert.
  • Selecteer vervolgens op de Apple TV Instellingen > Afstandsbedieningen en apparaten > Bluetooth > selecteer uw AirPods.

Dit artikel legt uit hoe je de draadloze AirPods van Apple handmatig op de Apple TV kunt aansluiten en hoe je AirPods loskoppelt van de tv. De instructies zijn van toepassing op alle modellen Apple AirPods en Apple TV.

Verbind AirPods met uw Apple TV

Als je Apple TV een eerdere versie van het besturingssysteem dan tvOS 11 gebruikt, worden AirPods ook automatisch gekoppeld aan je Apple TV. Als dat niet het geval is, moet u uw AirPods handmatig aan uw Apple TV koppelen. Hier is hoe.

  1. Plaats je AirPods in hun oplaadcassette met het deksel open.

    Image
    Image
  2. Houd de pairing-knop op de achterkant van de oplaadcassette ingedrukt totdat de status-LED wit knippert.

    Image
    Image

Voltooi de volgende stappen op uw Apple TV:

  1. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  2. Gebruik je Apple Siri Remote (of een andere afstandsbediening die je hebt ingesteld voor gebruik met je Apple TV), selecteer Afstandsbedieningen en apparaten > Bluetooth.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw AirPods in de lijst met beschikbare apparaten.
  4. Als je je AirPods hebt gekoppeld aan je Apple TV:

    • Je kunt naar audio van Apple TV luisteren.
    • Je kunt dubbeltikken op een AirPod om materiaal op Apple TV af te spelen of te pauzeren.
    • Het automatische oordetectiesysteem in AirPods pauzeert audio of video wanneer je ze uit je oren ha alt.

Je kunt dit proces gebruiken om je AirPods te koppelen met een Android-telefoon, Windows-apparaat of een ander apparaat met Bluetooth-ondersteuning.

Ontkoppel je AirPods en Apple TV

Voer de volgende stappen uit op uw Apple TV om uw AirPods los te koppelen van uw Apple TV:

  1. Selecteer Instellingen.
  2. Select Afstandsbediening en apparaten > Bluetooth.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw AirPods in de lijst met gekoppelde apparaten.
  4. Selecteer Vergeet apparaat.
  5. Selecteer desgevraagd Forget Device om het proces te autoriseren.

Als je je AirPods hebt gekoppeld aan je Apple TV, maakt de hoofdtelefoon automatisch opnieuw verbinding en speelt het geluid van dat apparaat af.

Als je AirPods, nadat je ze aan je Apple TV hebt gekoppeld, ze met een ander apparaat gebruikt, moet je ze mogelijk helemaal opnieuw aan je Apple TV koppelen (tenzij je Apple TV tvOS 11 of hoger gebruikt).

Wat zijn AirPods?

De draadloze AirPods van Apple maken je oren misschien niet slimmer, maar ze stoppen zeker een computer in je oor. AirPods, geïntroduceerd in 2016, gebruiken een reeks gepatenteerde Apple-technologieën om een uitstekende luisterervaring te bieden.

Ze gebruiken een door Apple ontwikkelde draadloze chip om geluid van hoge kwaliteit te leveren. Ze zijn eenvoudig in te stellen en bieden handige bedieningselementen voor je iPhone, iPad en Mac. Zodra je ze aan je apparaat hebt gekoppeld, kun je naar audio luisteren, Siri gebruiken en telefoontjes beantwoorden.

Maar AirPods kunnen zoveel meer.

AirPods hebben bijvoorbeeld dubbele optische sensoren en versnellingsmeters om te detecteren wanneer ze zich daadwerkelijk in uw oor bevinden. Ze spelen dus alleen af als je klaar bent om te luisteren en stoppen automatisch als je ze eruit ha alt (hoewel deze functie alleen werkt met de iPhone).

Bovendien, als je bent ingelogd op je iCloud-account en je AirPods koppelt met je iPhone, werken ze automatisch met elke Mac, iPad of Apple Watch die is ingelogd op hetzelfde iCloud-account.

Je kunt Siri niet gebruiken op Apple TV via AirPods. Siri-ondersteuning op AirPods die worden gebruikt met Apple TV is nog niet beschikbaar.

Aanbevolen: