Hoe Oscar-genomineerde films te streamen (2022)

Inhoudsopgave:

Hoe Oscar-genomineerde films te streamen (2022)
Hoe Oscar-genomineerde films te streamen (2022)
Anonim

Wil je een voor een Oscar genomineerde film kijken, maar heb je deze gemist in de bioscoop? Geen zorgen: je kunt alle 10 beste filmfilms streamen voor de grootste entertainmentprijs van het jaar vanuit het comfort van je woonkamer.

Beschikbaar op Netflix

Netflix heeft altijd een reeks films beschikbaar, dus het is niet verwonderlijk dat je daar enkele Oscar-genomineerden zult vinden. Als je een abonnement hebt, is het bekijken van deze veelgeprezen films heel eenvoudig. Als je geen abonnement hebt, is het niet moeilijk om er een te starten.

Niet omhoogkijken

Deze met sterren bezaaide satire over klimaatverandering heeft het perspectief van de Academie op direct-naar-streaming films veranderd. Don't Look Up is exclusief voor Netflix, dus je zult het nergens anders zien streamen.

Image
Image

De kracht van de hond

In deze westerse thriller trouwt een weduwe met een rijke boer wiens broer haar bedoelingen wantrouwt. Netflix heeft exclusieve rechten om The Power of the Dog. te streamen

Image
Image

Beschikbaar op Amazon Prime Video

Als je Amazon Prime-lid bent, heb je toegang tot Amazon Prime Video om enkele van de Oscar-genomineerden te streamen. Als je geen Prime-abonnee bent, kun je digitale films van Amazon huren en streamen.

Geen Best Picture-genomineerden kunnen momenteel worden gestreamd voor Prime Video-abonnees, maar sommige zijn te huur of te koop via Amazon.

Beschikbaar op Hulu

Geen Beste Film-genomineerden zijn momenteel beschikbaar om te streamen op Hulu, maar veel Oscar-genomineerden komen uiteindelijk op de streamingdienst terecht. Als je geen account hebt, biedt Hulu een gratis proefversie en premium-abonnementen met of zonder reclame.

Je kunt HBO Max toevoegen aan je Hulu-abonnement, waarmee je toegang krijgt tot verschillende Oscar-genomineerde films.

Beschikbaar op HBO Max

Naast originele inhoud kunnen HBO Max-abonnees bepaalde films streamen zodra ze in de bioscoop verschijnen.

West Side Story

De Broadway-klassieker krijgt een broodnodige moderne update van regisseur Steven Spielberg. West Side Story draait nog steeds in de bioscoop, maar zal waarschijnlijk te huur of te koop zijn bij Amazon, YouTube, Apple TV, Vudu of Google TV.

Je kunt West Side Story ook streamen op Disney Plus.

Image
Image

Rijd in mijn auto

In dit Japanse drama ontwikkelt een ouder wordende acteur een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn 20-jarige chauffeur. Drive My Car is nog steeds in de bioscoop te zien, maar zal waarschijnlijk te huur of te koop zijn bij Amazon, YouTube, Apple TV, Vudu of Google TV.

Image
Image

Koning Richard

Deze biopic viert het leven van Richard Williams, de vader en coach van tennislegendes Venus en Serena Williams. King Richard is te huur of te koop bij Amazon, Vudu en Google TV.

Image
Image

Duin

De tweede verfilming van de graphic novel van Frank Herbert overtrof alle verwachtingen. Dune is te huur of te koop bij Amazon, YouTube, Apple TV, Vudu en Google TV.

Image
Image

Nightmare Alley

Een oplichter komt tot diep in zijn hoofd binnen nadat hij een mysterieuze groep reizende carnies ontmoet. HBO Max is de enige plek waar je Nightmare Alley kunt streamen.

Image
Image

Beschikbaar op Apple TV+

Niet te verwarren met Apple TV, Apple TV+ is een streamingservice met abonnement die alle originele films en shows bevat.

CODA

Een tiener wordt verscheurd tussen het zorgen voor haar gezin en het nastreven van haar liefde voor muziek. CODA is exclusief te bekijken op Apple TV+

Image
Image

Huur of koop

Als je een film niet kunt vinden op je favoriete streamingdienst, kun je deze mogelijk digitaal huren of kopen.

Belfast

Een jonge jongen wordt volwassen in het door oorlog verscheurde Noord-Ierland tijdens een periode die bekend staat als The Troubles. Belfast is te koop bij Amazon en Google TV.

Image
Image

Zoethoutpizza

Een tiener raakt bevriend met een fotograaf die ermee instemt zijn optreden te begeleiden bij een variétéshow in New York. Zoethoutpizza is te huur of te koop bij Amazon, YouTube, Vudu en Google TV.

Aanbevolen: