Instagram voegt automatisch gegenereerde bijschriften toe aan video's

Instagram voegt automatisch gegenereerde bijschriften toe aan video's
Instagram voegt automatisch gegenereerde bijschriften toe aan video's
Anonim

Het lijkt erop dat automatisch gegenereerde ondertiteling voor video's de nieuwste toevoeging van Instagram is en ondersteuning biedt voor 17 verschillende talen (met meer gepland voor later).

Een aankondiging van zowel Instagram-hoofd Adam Mosseri als Instagram zelf op Twitter hebben de nieuwste toegankelijkheidsoptie onthuld, hoewel details nog steeds schaars zijn. Volgens beide tweets is de nieuwe functie bedoeld om dove of slechthorende mensen te helpen. Je kunt ook de automatische ondertiteling van Instagram in- of uitschakelen, afhankelijk van je voorkeur,

Image
Image

Andere details over automatische ondertiteling moeten echter nog worden opgehelderd. Er is nog geen officiële verklaring afgelegd over wanneer de functie wordt uitgerold of dat deze al is uitgerold. Tot nu toe lijkt het erop dat het nog niet is ingeschakeld, maar als het wordt uitgerold, kan het wat langer duren voordat we de optie zelf gaan zien.

Instagram zegt ook dat automatische ondertiteling beschikbaar is in 17 talen, en er komen er nog meer, maar verduidelijkt niet welke 17 talen of welke toekomstige talen mogelijk worden opgenomen.

Noch Instagram noch Mosseri hebben uitgelegd waar gebruikers de optie kunnen in- of uitschakelen. Het kan een schakelaar zijn in het menu Instellingen, het kan iets zijn dat u kunt wijzigen voor individuele video-opties, of het kan een nieuw pictogram zijn dat verschijnt bij het bekijken van toekomstige video's. Of iets heel anders.

Aangezien de details nog vrij beperkt zijn, moeten we voorlopig afwachten of Instagram een officiële aankondiging doet of dat er binnenkort ondertitels op video's verschijnen.

Aanbevolen: