Hoe verjaardagen automatisch aan Google Agenda toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe verjaardagen automatisch aan Google Agenda toe te voegen
Hoe verjaardagen automatisch aan Google Agenda toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in Google Agenda het Hoofdmenu. Schakel onder Mijn agenda's het selectievakje Verjaardagen in om de verjaardagskalender in te schakelen.
  • Verjaardagen worden automatisch gesynchroniseerd via Google Contacten. Je moet verjaardagen instellen in Contacten om ze in Agenda te laten verschijnen.

Als je verjaardagen instelt in Google Contacten, worden die verjaardagen automatisch toegevoegd aan je Google Agenda wanneer je Google Agenda synchroniseert met Google Contacten. In deze handleiding laten we u zien hoe u verjaardagen toevoegt aan Google Agenda in een desktopbrowser, net als bij elk ander evenement.

Hoe de verjaardagskalender in Google Agenda toe te voegen

Het inschakelen van de verjaardagskalender in Google Agenda gaat snel en pijnloos.

  1. Open Google Agenda.

    Image
    Image
  2. Selecteer in de linkerbovenhoek het hamburgermenu. Selecteer indien nodig de Mijn agenda's vervolgkeuzepijl om deze sectie uit te vouwen.

    Als het menu linksboven al open is en je het hamburgermenu selecteert, wordt het gesloten. Als het menu sluit, klikt u er nogmaals op om het opnieuw te openen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Birthdays om het in te schakelen.

    Image
    Image

    Als je de optie Verjaardagen niet ziet, selecteer dan Contacts.

  4. Verjaardagen uit je Google-contacten zouden nu in Google Agenda moeten verschijnen.

    In tegenstelling tot andere kalenders, kan de verjaardagskalender niet worden ingesteld om meldingen te verzenden. Als u verjaardagsherinneringen in Google Agenda wilt, kopieert u de afzonderlijke verjaardagen naar een persoonlijke agenda en configureert u daar de meldingen.

Aanbevolen: