De beste cadeaubonnen en certificaten voor digitale muziek

Inhoudsopgave:

De beste cadeaubonnen en certificaten voor digitale muziek
De beste cadeaubonnen en certificaten voor digitale muziek
Anonim

Digitale muziekcadeaubonnen zijn de perfecte oplossing als je muziek cadeau wilt doen met een beperkt budget. De ontvanger kan nummers naar keuze downloaden of streamen door een prepaidkaart of cadeaubon in te wisselen.

Hier is een lijst met bronnen (in willekeurige volgorde) die cadeaubonnen en certificaten aanbieden die je kunt kopen om in te wisselen voor digitale muziek.

Amazon-cadeaubonnen

Image
Image

Hoewel de standaard Amazon-cadeaubon meestal wordt gebruikt voor fysieke producten, kun je deze ook gebruiken om direct nummers van Amazon MP3 te kopen en te downloaden. Als gevolg hiervan hebben standaard Amazon-cadeaubonnen de oudere, MP3-specifieke cadeaubonnen vervangen.

Deze kaart is verkrijgbaar bij veel verschillende winkels en kan ook online worden gekocht. Het bedrag van het prepaidtegoed varieert van $ 10 - $ 2.000.

Apple-cadeaubonnen (fysiek)

Image
Image

De iTunes-cadeaubon is een uitstekend cadeau voor iemand die naar muziek luistert op zijn telefoon. De ontvanger kan muziek, audioboeken, films, tv-programma's en meer downloaden van de media-apps van Apple, waaronder Muziek, TV en de App Store.

Apple-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de Apple Online Store, Apple Retail Store en bij veel deelnemende retailers. Als je een fysieke kaart koopt, hebben ze meestal een waarde van $ 25, $ 50 of $ 100, maar als je rechtstreeks bij Apple koopt, kun je een fysieke kaart krijgen voor elk gewenst bedrag.

Apple-cadeaubonnen (digitaal)

Image
Image

Als je iemand op het laatste moment meteen een cadeau wilt kopen dat ze kunnen gebruiken voor Apple-aankopen, is een digitale Apple Gift Card een goede optie.iTunes-cadeaubonnen hebben het voordeel dat je elk gewenst bedrag kunt kiezen, tussen $ 25 en $ 2.000. De ontvanger kan alle Apple-goederen inwisselen die ze willen, inclusief de online winkel van Apple en fysieke Apple Store-locaties.

Zodra je je cadeaubon hebt gemaakt, kan deze onmiddellijk per e-mail worden verzonden of worden afgedrukt, zodat je deze desgewenst persoonlijk kunt presenteren.

Pandora One Gift-abonnement

Image
Image

Als je iemand kent die graag nieuwe muziek ontdekt door naar internetradio te luisteren, kan de cadeaubon van Pandora iets voor hen zijn. De Pandora One-cadeaubon kost momenteel $ 30 voor zes maanden en biedt de ontvanger de volgende belangrijke voordelen:

  • Onbeperkt streamen
  • Aanpasbare radiostations die vrij zijn van advertenties
  • Hoge kwaliteit streaming audio met 192 Kbps
  • Pandora desktop-applicatie

Je moet betalen met een creditcard en het cadeau verzenden via e-mail of print het uit om het persoonlijk te overhandigen. Je kunt ook fysieke kaarten kopen bij sommige winkels, waaronder Best Buy, Fry's en Meijer.

Walmart-cadeaubonnen

Image
Image

Walmart biedt een scala aan verschillende soorten cadeaubonnen voor elke gelegenheid. De online cadeaukaartoptie is vooral handig voor onmiddellijke levering via e-mail. Eenmaal ontvangen, kan de ontvanger onmiddellijk beginnen met winkelen voor muziek (of iets anders) op de website van Wal-Mart.

Walmart-cadeaubonnen zijn beschikbaar voor waarden tussen $ 5 en $ 55.

Aanbevolen: