Apple stopt stilletjes met Beats Pill+-luidspreker

Apple stopt stilletjes met Beats Pill+-luidspreker
Apple stopt stilletjes met Beats Pill+-luidspreker
Anonim

Het lijkt erop dat de Beats Pill+ draagbare Bluetooth-speaker aan het uitsterven is, aangezien lijsten stilletjes zijn verwijderd van verschillende grote online retailers.

Als je van plan bent een draagbare Beats Pill+-luidspreker te kopen, wil je misschien pakken wat je nu kunt vinden. Vermeldingen voor de draadloze luidspreker zijn verwijderd uit meerdere etalages, waaronder Apple's webwinkel en de officiële Beats by Dre-winkel. B&H Photo vermeldt de Beats Pill+ ook als 'niet meer leverbaar'.

Image
Image

Granted the Pill+ is nu meer dan zes jaar oud. Het maakte zijn debuut in oktober 2015. Maar zoals 9to5Mac aangeeft, lijkt er geen nieuw model in het verschiet te liggen om als vervanging te dienen.

In feite lijkt Apple geen goed draagbare luidsprekers meer te hebben. Hoewel de HomePod Mini misschien klein is en draadloos verbinding kan maken, moet hij nog steeds op een muur worden aangesloten om functioneel te zijn.

Het is vermeldenswaard dat, hoewel de Pill+ misschien verdwijnt, er nog andere draagbare luidsprekeropties zijn voor Apple-gebruikers. Lifewire's eigen keuze voor de beste algemene draagbare luidspreker, de JBL Flip 5, is bijvoorbeeld nog steeds gemakkelijk verkrijgbaar.

Op het moment van schrijven kun je de Beats Pill+ nog steeds vinden voor zijn lagere prijs van $ 169 op Amazon. Het wordt ook nog steeds op voorraad weergegeven voor de normale adviesprijs van $ 229 bij Target en Walmart.