Emoticons en stickers gebruiken in Facebook-opmerkingen

Inhoudsopgave:

Emoticons en stickers gebruiken in Facebook-opmerkingen
Emoticons en stickers gebruiken in Facebook-opmerkingen
Anonim

Wat te weten

  • Een emoticon invoegen: Stel een opmerking op, selecteer de Smiley Face naast het tekstvak voor opmerkingen en kies een emoticon.
  • Een sticker invoegen: Selecteer het Sticker pictogram en kies vervolgens een categorie en selecteer een sticker.
  • Op je telefoon: gebruik de emoticons van je toetsenbord.

Hier leggen we uit hoe je emoticons en stickers kunt invoegen in reacties op Facebook, zowel in de desktop- als in de mobiele versie. Naast de standaard emoticon-opties die beschikbaar zijn wanneer je een statusupdate plaatst, biedt het opmerkingenveld toegang tot een verscheidenheid aan stickers om persoonlijkheid aan je berichten toe te voegen.

Emoticons gebruiken in Facebook-opmerkingen (desktop)

Emoticons toevoegen aan een Facebook-opmerking via de desktopsite:

  1. Ga naar het tekstvak om een opmerking in te voeren.
  2. Stel je commentaar normaal op en voer elke gewenste tekst in. (Sla deze stap over om alleen met emoticons te reageren.)
  3. Selecteer het Smiley Face pictogram naast het tekstvak voor opmerkingen.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een reeks emoticons. Zoek en selecteer een of meer emoticons om aan je opmerking toe te voegen.

    Image
    Image
  5. Selecteer opnieuw het Smiley Face pictogram om het pop-upvenster te sluiten.
  6. Druk op Enter om de opmerking te verzenden.

    Image
    Image

Gebruik Facebook-stickers in een reactie (bureaublad)

Facebook-stickers zijn een beetje anders dan emoticons omdat ze direct worden verzonden, dus je kunt geen tekst toevoegen samen met een sticker. Dit geldt zowel op de desktop Facebook-site als op de mobiele app.

Als je een sticker als Facebook-opmerking wilt verzenden met Facebook op het bureaublad, selecteer je het Sticker-pictogram, helemaal rechts van het opmerkingenveld. Selecteer een stickercategorie en selecteer vervolgens de sticker die u wilt verzenden. De sticker wordt onmiddellijk verzonden.

Emoticons en stickers gebruiken in reacties (mobiele app)

Als je een emoticon aan een opmerking wilt toevoegen terwijl je de mobiele Facebook-app gebruikt, gebruik je de toetsenbord-emoticons van je telefoon.

Als je een sticker in je opmerkingen op de mobiele app wilt sturen, selecteer je Comment, gevolgd door het Smiley Face-pictogram. Selecteer een stickercategorie en kies vervolgens uw sticker. Tik op een sticker om deze direct als Facebook-opmerking te verzenden.

Extra stickers toevoegen met de Sticker Store

Als je geen sticker kunt vinden die precies uitdrukt wat je wilt zeggen, ga dan naar de Sticker Store. Om toegang te krijgen tot de stickerwinkel, selecteer je het Plusteken in het stickerpop-upvenster. (In de mobiele app staat het Plus-teken in de rechterbenedenhoek. Op de desktopsite staat het in de rechterbovenhoek.)

De Sticker Store biedt honderden categorieën stickers over uiteenlopende onderwerpen als Snoopy's Moods, Manchester United, Ghostbusters, Candy Crush, Cutie Pets en Hair Bandits.

Selecteer Preview (voor desktopgebruikers) of tik op de categorienaam (voor mobiele gebruikers) om de stickers in elk pakket te zien. Wanneer u een pakket vindt dat u bev alt, selecteert u Gratis (op de desktopsite) of Download (op de mobiele app). Hierdoor wordt het stickerpakketpictogram in het stickermenu geplaatst voor gemakkelijke toegang wanneer je Facebook-stickers aan reacties toevoegt.

Aanbevolen: