Facebook-stickers in berichten en chat

Inhoudsopgave:

Facebook-stickers in berichten en chat
Facebook-stickers in berichten en chat
Anonim

Facebook-stickers zijn kleine, kleurrijke afbeeldingen die emotie of karakter of gedachten overbrengen in berichten die mensen naar elkaar sturen op het sociale netwerk.

Facebook-stickers gebruiken in berichten en chat

Image
Image

Stickers werken op de mobiele apps van het netwerk - zowel de gewone mobiele Facebook-app als de mobiele Messenger - evenals op de desktopversie van het sociale netwerk. De stickers zijn alleen beschikbaar in het chat- en berichtengedeelte van Facebook, niet in statusupdates of opmerkingen.

Gebruik emoticons in Facebook-opmerkingen en statusupdates. Emoticons lijken op stickers, maar technisch gezien zijn het verschillende afbeeldingen. Lees meer in onze gids voor Facebook-smileys en -emoticons.

Waarom sturen mensen stickers?

Mensen sturen stickers meestal om dezelfde reden dat ze foto's sturen en emoticons gebruiken in chat-afbeeldingen is een krachtig communicatiemiddel, vooral om onze gevoelens over te brengen. We reageren vaak anders op visuele stimuli dan op tekst en verbale stimuli, en het hele idee achter stickers is om emotie over te brengen of uit te lokken door middel van een visuele stimulus.

Japanse berichtenservices populair geworden met het gebruik van kleine afbeeldingen als een manier om te communiceren tijdens het chatten door het gebruik van emoji-afbeeldingen. Stickers lijken op emoji.

Hoe stuur je een sticker op Facebook?

Start in het gedeelte Berichten op uw Facebook-pagina.

Klik op Nieuw bericht om een berichtvenster te openen en voer vervolgens de naam van een vriend in. Klik op het kleine, grijze, blije gezichtje in de rechterbovenhoek van het lege berichtvenster. Kies een sticker uit die lijst.

Eén groep stickers of kleine afbeeldingen wordt standaard weergegeven, maar je hebt toegang tot meer. Klik op de schuifregelaar aan de rechterkant om naar beneden te scrollen en alle afbeeldingen te zien die beschikbaar zijn in de standaard stickergroep.

Je hebt toegang tot verschillende andere groepen stickers in het menu boven de stickers. Schakel tussen de groepen of pakjes stickers met behulp van de kleine menuknoppen linksboven. Standaard heeft iedereen verschillende stickerpakketten beschikbaar in hun hoofdstickermenu, maar je kunt er nog meer toevoegen.

Ga naar de Facebook-stickerwinkel om te zien wat er beschikbaar is en om meer toe te voegen. Klik op het stickerwinkelpictogram als je meer gratis stickeropties wilt zien.

Aanbevolen: