Apple's SharePlay komt naar Disney+

Apple's SharePlay komt naar Disney+
Apple's SharePlay komt naar Disney+
Anonim

Apple's FaceTime SharePlay-functie is nu beschikbaar voor gebruik in de Disney+ app wanneer je kijkt op een iPhone, iPad of Apple TV+.

Met SharePlay op Disney+ kun je films en shows op de streamingdienst samen met maximaal 32 mensen bekijken tijdens een FaceTime-gesprek, volgens een aankondiging van Disney. De functie is beschikbaar voor Apple-apparaten met tvOS 15.1, iOS 15.1 of iPadOS 15.1 of hoger.

Image
Image

Met de SharePlay-sessies op Disney+ kun je een andere taal kiezen voor audio en ondertitels wanneer je met familie of vrienden kijkt. Daarnaast kunnen abonnees populaire titels als Marvel Studios' Hawkeye, Welcome to Earth en aankomende Disney+ premières zoals Encanto en The Book of Boba Fett bekijken via SharePlay.

"We zijn erg verheugd om SharePlay op Disney+ voor Apple-gebruikers te lanceren op tijd voor de feestdagen en in de aanloop naar verschillende langverwachte premières", zei Jerrell Jimerson, EVP Product & Design, Disney Streaming, in de aankondiging.

"Met duizenden films en shows en een groeiende contentcatalogus van nieuwe titels en originelen, biedt SharePlay een nieuwe kans voor persoonlijke vrienden en familie over de hele wereld om samen te komen en nieuwe herinneringen te creëren met hun favoriete verhalen op Disney+."

Ook al heeft Disney+ al een GroupWatch-functie ingebouwd in het streamingplatform zodat mensen tegelijkertijd iets kunnen bekijken, met SharePlay kunnen meer mensen de gezichten van anderen zien tijdens het kijken.

Apple's SharePlay-functie debuteerde voor het eerst in de iOS 15-update. Naast Disney+ werkt de SharePlay-functionaliteit ook met Paramount+, HBO Max, Hulu, Starz, SHOWTIME en meer.