Hoe Hulu te upgraden

Inhoudsopgave:

Hoe Hulu te upgraden
Hoe Hulu te upgraden
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Hulu.com > Account > Plan beheren > Aan naast het nieuwe abonnement > + naast add-ons > Review Changes > Submit.
  • Op bepaalde Roku-apparaten en Xfinity-settopboxen kun je je Hulu-abonnement rechtstreeks wijzigen vanuit de instellingen van de Hulu-app op je tv.
  • Als je wordt gefactureerd via een derde partij, moet je mogelijk je abonnement annuleren en je aanmelden bij Hulu om een upgrade te krijgen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Hulu kunt upgraden naar abonnementen zonder advertenties en live tv vanuit uw Hulu-accountinstellingen.

Hoe u uw Hulu-abonnement kunt wijzigen

Log in op uw Hulu-account via een webbrowser om uw abonnement op elk gewenst moment te wijzigen of te upgraden.

Mogelijk ziet u pro rata kosten voor abonnementswijzigingen als u een upgrade uitvoert voordat uw factureringscyclus afloopt.

  1. Bezoek uw accountpagina op Hulu en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Scroll omlaag naar Uw abonnement en selecteer Abonnement beheren.

    Image
    Image
  3. Verplaats onder de Plannen sectie de schakelaar On naast het gewenste plan.

    Image
    Image

    Selecteer Plandetails om meer te zien over dat specifieke abonnement.

  4. Misschien ziet u een pop-up met de naam Voordat u van abonnement verandert om u op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in de geschiktheid bij het overstappen. Selecteer Doorgaan naar Switch om het nieuwe abonnement te selecteren.

    Image
    Image

    Als je je huidige abonnement wilt behouden, kies dan Keep Current Plan of druk op x om het vakje te sluiten.

  5. Kies indien gewenst de + (Plus) naast eventuele extra's uit de verschillende add-ons-secties.

    Image
    Image
  6. Selecteer Review Changes > Submit om uw abonnementsupdates toe te passen.

    Image
    Image

Hoe te upgraden naar Hulu Live

Als je klaar bent om te upgraden naar Hulu Live vanuit een gratis proefversie of het standaard advertentie-ondersteunde of advertentievrije abonnement, volg je deze stappen.

  1. Log in op uw Hulu-account vanaf Hulu's site.
  2. Selecteer het profielpictogram in de rechterbovenhoek en kies Account in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  3. Ga naar Uw abonnement en klik op Abonnement beheren.

    Image
    Image
  4. Scroll om de Hulu Live-opties te bekijken en verplaats de schakelaar naar On naast het abonnement van uw voorkeur: Hulu + Live TV ofHulu (geen advertenties) + live tv.

    Als je een basis- of Hulu (No Ads)-abonnement hebt en live tv en de Disney-bundel wilt toevoegen, kies dan de Disney-bundel met Hulu + (No Ads) Live TV of de advertentie-ondersteunde versie van de Pakketten sectie.

  5. Wanneer u klaar bent om uw upgrade toe te passen, klikt u op Review Changes > Submit.

    Image
    Image

Hoe upgrade ik Hulu op mijn tv?

Als je je hebt aangemeld voor Hulu via Roku of Xfinity, kun je je abonnement mogelijk rechtstreeks via je tv wijzigen.

Op je Roku-tv of streamingapparaat, open de Hulu-app > selecteer je profielpictogram > Account > Abonnement > en kies een nieuw abonnement.

Je kunt Hulu alleen upgraden op je Roku als je een ondersteund Roku-apparaat hebt en je wordt gefactureerd voor Hulu via Roku.

Selecteer in het Xfinity-menu Apps & abonnementenbeheer > Apps & abonnementen of InstellingenVouw de pijl naast Hulu uit dit menu uit en kies Abonnement beheren > Kies je nieuwe abonnement > Bestelling verzenden

Met Hulu via Xfinity kun je alleen schakelen tussen een basispakket van Hulu of Hulu (geen advertenties) op je kabel- of settopbox. Om te upgraden naar een live tv-pakket of te kiezen voor add-ons, moet je je abonnement bij Xfinity opzeggen en je aanmelden bij Hulu.

Waarom kan ik Hulu niet upgraden?

Als je je abonnement niet kunt upgraden via de Hulu-accountpagina, heb je Hulu mogelijk via een factureringspartner die je abonnement via hun site moet afhandelen.

U kunt erachter komen wie uw facturering afhandelt via Account > Uw abonnement.

Sommige externe factureringsproviders bieden echter beperkte Hulu-abonnementen en upgrade-opties. Bijvoorbeeld:

  • Disney+: kies tussen Hulu met advertenties of geen advertenties maar geen live tv.
  • Apple: Beschikbare abonnementen omvatten de basis Hulu en Hulu (geen advertenties) zonder upgrades.
  • Spotify Premium voor studenten + Hulu: De enige optie is het door advertenties ondersteunde Hulu-abonnement.
  • Verizon: Wordt geleverd met toegang tot de Disney-bundel en geen aparte Hulu-upgrades.

Bent u gefactureerd via Hulu, maar kunt u uw abonnement niet upgraden vanaf de Plans-pagina? Zorg ervoor dat uw betalingsgegevens zijn bijgewerkt en neem contact op met Hulu Support.

Abonnement op Hulu wijzigen

Zie je de optie om je abonnement te wijzigen niet op de Hulu-website? Mogelijk moet je je account annuleren bij de factureringsprovider die je hebt gebruikt om je aan te melden voor de streamingdienst. Ga dan naar de Hulu-aanmeldingspagina om aan de slag te gaan met een direct abonnement.

Hulu annuleren via Disney+ maar toch toegang willen tot de Disney-bundel? Gebruik deze gids om de Disney-bundel aan Hulu toe te voegen.

Als je je hebt aangemeld bij een externe partner waarmee je abonnementswijzigingen rechtstreeks via Hulu (Amazon, Roku en Sprint) kunt aanbrengen, gebruik dan de bovenstaande stappen in Je Hulu-abonnement wijzigen om je account te beheren en eventuele add-ons.

FAQ

    Hoe upgrade ik Hulu via Amazon?

    Als je voor Hulu wordt gefactureerd via Amazon, log dan in op je Hulu-account vanuit een webbrowser om je abonnement te upgraden of te wijzigen van Account > Beheren Abonnement Een upgrade die u niet kunt maken als Hulu-abonnee met Amazon-factuur, is het toevoegen van de Disney-bundel aan uw abonnement. Ga naar de aanmeldpagina van Disney+ om je direct aan te melden voor de bundel.

    Hoe upgrade ik Hulu met Disney Plus?

    Als je je hebt aangemeld voor Hulu via Disney, moet je eerst je Disney Bundle-abonnement opzeggen om te upgraden naar live-tv of add-ons te kiezen. Selecteer in Disney+ Profile > Account > Subscription > The Disney Bundle> Abonnement opzeggen Abonneer je dan opnieuw op The Disney Bundle via Hulu om je abonnement te upgraden. Als je al een Hulu-account had toen je je aanmeldde voor de Disney-bundel via Disney, kun je je abonnement rechtstreeks upgraden via je Hulu-account.

Aanbevolen: