10 Beste online veilingwebsites voor goede deals

Inhoudsopgave:

10 Beste online veilingwebsites voor goede deals
10 Beste online veilingwebsites voor goede deals
Anonim

Als je op zoek bent naar geweldige deals, is de kans groot dat je er een vindt op een online veilingwebsite. Of je nu op zoek bent naar sieraden, kleding, boeken, een auto, een huis of zelfs een stuk land, ze zijn allemaal beschikbaar tegen spotprijzen op deze biedwebsites.

Verzamelaars - van Star Wars tot Disney - zullen deze websites ook waarderen, omdat het bezoeken ervan een geweldige manier is om je collectie uit te breiden zonder de bank te verslaan.

Bekijk deze speciale lijsten: liquidatieveilingen, executieveilingen, opslagveilingen, kunstveilingen, autoveilingen en onroerendgoedveilingen.

eBay: waar de wereld gaat winkelen

Image
Image

eBay is een van de oudste veilingsites online en biedt een enorm scala aan items, van diamanten tot gebruikte kleding en zelfs onroerend goed. Kopers kunnen direct bieden of kopen, en verkopers kunnen eBay gebruiken om ongewenste items te verwijderen.

Het bedrijf beweert te zijn waar de wereld gaat winkelen, verkopen en geven. Er lijkt niets te zijn dat je niet kunt vinden bij deze koopjesjagers-kolos. Plaats uw biedingen vanaf uw computer of met de eBay-veiling-app.

Soms is te veel van het goede moeilijk om te navigeren. Leer hoe u op eBay kunt zoeken om het product te vinden dat u zoekt, maar onthoud dat er ook andere soortgelijke sites zijn, zoals u hieronder zult zien.

ShopGoodwill: een non-profitorganisatie die mensen in nood ten goede komt

Image
Image

Goodwill is een non-profitorganisatie die winkels exploiteert om geld in te zamelen voor mensen met een handicap of die anderszins een helpende hand nodig hebben. De biedwebsite, ShopGoodwill, is een samenwerkingsverband van Goodwill-winkels in de hele Verenigde Staten en biedt een indrukwekkende variëteit aan allerlei soorten producten.

Sommige van de categorieën items die op goodwill worden geveild, zijn onder meer voor thuis, bulk, kunst, gereedschap, bruiloft, kleding, muziekinstrumenten, dierbenodigdheden, computers en elektronica, sport, bad en lichaam en speelgoed /Poppen/Spellen.

Listia: geen contant geld nodig. Doneer gewoon je oude spullen

Image
Image

In plaats van contant geld te gebruiken om te bieden, biedt Listia tegoeden aan gebruikers, dus alle items zijn technisch gratis.

Zo werkt het: eerst vermeldt een Listia-gebruiker iets dat hij niet meer wil. Vervolgens bieden andere gebruikers erop met credits die ze verdienen door vrienden door te verwijzen of hun eigen merchandise te verkopen. De gebruiker die de meeste credits biedt, wint het item.

Een andere manier om naar deze veilingsite te kijken is als een handelssysteem, maar aangezien niet alle items gelijk in waarde zijn, krijgt u credits die u voor andere transacties kunt gebruiken.

Afhankelijk van het item en waar het wordt verkocht, kunnen sommige dingen online worden gekocht als digitale bestellingen, gratis of tegen betaling naar je worden verzonden (waarvoor je echt geld nodig hebt), of kunnen worden opgehaald lokaal.

GovDeals: Overheidssurplus en in beslag genomen goederen

Image
Image

GovDeals is het officiële portaal voor overheidsveilingen. Er zijn tientallen categorieën producten om op te bieden, zoals schoonmaakapparatuur, batterijen, luchtvaart, hout, gokmachines, aanhangwagens, terreinvoertuigen, commerciële ovens, motorfietsen, fitnessapparatuur en onroerend goed.

De regels en voorschriften variëren afhankelijk van het deelnemende bureau en u handelt rechtstreeks met het bureau nadat u een bod heeft gekregen.

De aanbiedingen zijn geweldig, maar informeer naar de verpakking en verzending van een artikel voordat u een bod plaatst, want de meeste verkopers verzenden, verpakken of palletiseren niet. U bent mogelijk verantwoordelijk voor het ophalen of betalen van iemand om het te vervoeren.

PropertyRoom: Online politieveilingen

Image
Image

Wetshandhaving is wettelijk verplicht om in beslag genomen, gevonden en niet-opgeëiste persoonlijke eigendommen te veilen op een openbaar forum. Er wordt regelmatig een verbazingwekkend aantal goederen in beslag genomen en de biedsite van PropertyRoom wil dit allemaal beschikbaar maken via openbare politieveilingen. Het is niet verrassend dat er tonnen voertuigen op de site staan, maar het bevat ook elektronica, sieraden, kunst, munten, horloges en meer.

PropertyRoom werkt samen met meer dan 4.100 wetshandhavings- en gemeentelijke instanties, dus het aanbod is enorm en verandert voortdurend.

Municide: gemeentelijk overschot en verbeurdverklaringen

Image
Image

Heb je je ooit afgevraagd hoe je iets in handen kunt krijgen dat de overheid niet meer wil? Municibid is uw beste keuze. Dit is een veilingwebsite voor overheidsinstanties, scholen, autoriteiten en nutsbedrijven om hun overschotten en verbeurdverklaringen rechtstreeks aan het publiek te verkopen.

Veilingitems omvatten auto's, boten, meubels, computers, keukenapparatuur en nog veel meer.

Webwinkel: zeldzame en verzamelbare merchandise

Image
Image

Webstore is een veilingsite die wordt ondersteund door donaties en advertenties, dus de kosten blijven laag en er zijn geen lidmaatschapskosten.

Hoewel niet alles op deze site wordt verkocht, worden hun online veilingen hoog gewaardeerd voor zeldzame en verzamelbare koopwaar en ultramoderne elektronica.

Veilingcategorieën omvatten camera's, kunst, muziek, sportmemorabilia, onroerend goed, edelmetaal, boeken en tijdschriften, kleding, dvd's en films, sieraden, aardewerk, reizen, tickets, speciale services en meer.

Veiling Zip: Doe mee met Live Veilingen Online

Image
Image

Als je op zoek bent naar live veilingen, dan is AuctionZip de plek om naartoe te gaan. Deze live veilingen zijn evenementen die u rechtstreeks vanuit uw webbrowser kunt bekijken om online op items te bieden op hetzelfde moment als andere bieders op de veilingvloer.

Met live bieden heb je toegang tot veilingen over de hele wereld en kun je meedoen aan alle actie zonder dat je software hoeft te downloaden of speciale tools hoeft te kopen. De website geeft een overzicht van veilingen die momenteel live zijn en veilingen die eraan komen.

Nadat je je hebt geregistreerd om te bieden, ga je rechtstreeks naar een veiling om te zien wat er gebeurt en bied je in re altime als je iets ziet dat je leuk vindt.

Catawiki: unieke en speciale items

Image
Image

Catawiki beschrijft zichzelf als een veilingsite met " elke week inspirerende objecten om te ontdekken ". Er zijn elke week meer dan 300 veilingen op deze site en veel unieke vondsten om door te spitten.

Je kunt veilingen vinden voor alles, van moderne en hedendaagse kunst tot postzegels, klassieke auto's en sieraden. Alle items worden met de hand geplukt en geverifieerd door hun personeel, dat bestaat uit meer dan 100 experts.

Ze hebben ook een mobiele app waarmee je onderweg kunt bieden.

IRS Auctions: richt zich op big-ticket items

Image
Image

Laat je niet misleiden door deze ietwat kale website; de IRS Treasury Auctions-site is een schat aan items die u nergens anders zult vinden.

Elk item op deze veilingsite v alt onder het gezag van de Internal Revenue Code en de beschreven eigendommen zijn in beslag genomen of verworven wegens niet-betaling van interne inkomstenbelastingen en daarom op een veiling verkocht.

De veilingen zijn een beetje ingewikkelder dan je op andere veilingsites zult vinden, maar de items zijn meestal duurder, zoals huizen en land. Ze bieden geweldige deals voor alles, van sieraden en kunst tot commercieel onroerend goed.

Aanbevolen: