Hoe u uw Instagram-account privé kunt maken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Instagram-account privé kunt maken
Hoe u uw Instagram-account privé kunt maken
Anonim

Wat te weten

  • Tik op je profile pictogram en tik op Menu > Instellingen > Privacy. Schakel onder Accountprivacy Private Account. in
  • Als u wilt dat uw profiel weer zichtbaar is, keert u terug naar het menu Accountprivacy en schakelt u Privéaccount. uit

Als je besluit je Instagram-account privé te maken, worden je berichten alleen gezien door je volgers en worden alle hashtags die je gebruikt verborgen voor zoekopdrachten. Zo werkt het in de Instagram-app op Android- en iOS-apparaten.

Maak je Instagram-account privé

Je profiel privé maken is vrij eenvoudig. Hier zijn de stappen om het voor elkaar te krijgen, zoals uitgelegd met behulp van de Instagram iPhone-app:

  1. Tik op je profile-pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  2. Tik op Menu (drie horizontale lijnen) in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Tik Instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Privacy.
  5. Schakel onder Accountprivacy Private Account. in

    Image
    Image

    Als het niet je hele profiel is dat je privé wilt maken, maar slechts een paar foto's, heb je ook de mogelijkheid om geselecteerde foto's op je Instagram-account te verbergen. De optie staat in het fotomenu.

Image
Image

Je profiel openbaar maken

Als je van gedachten verandert en je profiel weer zichtbaar wilt maken, keer dan terug naar het Account Privacy scherm door de bovenstaande stappen te volgen en schakel Private Accountweer uit. Bovendien, als je 16 jaar of jonger bent wanneer je je Instagram maakt, wordt je profiel standaard ingesteld op privé. Je moet de privacy-instelling handmatig uitschakelen om iedereen je feed te laten zien.

FAQ

    Wat als ik een gebruiker tag of een hashtag toevoeg aan een van mijn Instagram-berichten wanneer mijn profiel is ingesteld op profiel? Kunnen mensen het nog zien?

    Alleen de gebruikers die u volgen, kunnen het zien. Het taggen van andere gebruikers die u niet volgen of het plaatsen van een hashtag in de beschrijving heeft geen voorrang op de privacy van het bericht. Het zal niet zichtbaar zijn voor iemand anders die je nog niet volgt.

    Wat als ik een Instagram-bericht op andere sociale netwerksites wil delen wanneer mijn profiel is ingesteld op privé?

    Als je besluit een bericht te delen op Facebook, Twitter, Tumblr, Flickr of een ander sociaal netwerk, zal het openbaar toegankelijk zijn om als een op zichzelf staand bericht te bekijken. Iedereen die het bekijkt, kan op de permalink van Instagram klikken om het volledig te bekijken, maar als ze op je gebruikersnaam klikken om je volledige profiel te bekijken, kunnen ze je andere inhoud niet zien, tenzij ze je al volgen.

    Als iemand besluit mij te volgen terwijl mijn profiel privé is, kunnen ze dan mijn berichten zien?

    Niet totdat je ze goedkeurt. Wanneer een gebruiker op de knop Volgen tikt op een gebruiker wiens profiel privé is, verzendt deze alleen een volgverzoekbericht. Dus als u een volgverzoek van iemand ontvangt, kunnen ze uw inhoud niet zien totdat u hun verzoek om u te volgen handmatig goedkeurt.

    Iemand volgt mij, maar ik wil hem niet meer als volger. Hoe kom ik van deze persoon af?

    Als je wilt voorkomen dat iemand je volgt, blokkeer je het account. Open hun profiel, tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Gebruiker blokkeren om dat account van je volgers te verwijderen. (Als de rekeninghouder zich ongepast gedraagt, overweeg dan om de rekening te melden.)

Aanbevolen: