Hoe u uw nummer privé kunt maken op Android

Inhoudsopgave:

Hoe u uw nummer privé kunt maken op Android
Hoe u uw nummer privé kunt maken op Android
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt altijd 67 gebruiken om je nummer te blokkeren, maar er zijn andere manieren.
  • De meeste providers hebben een Hide Number instelling die je in hun app kunt inschakelen.
  • Als al het andere fa alt, bel dan je provider en vraag hen om je nummer te verbergen.

Dit artikel leidt je door een paar verschillende manieren om je nummer privé te maken, zodat wanneer je iemand belt, je telefoonnummer niet wordt weergegeven op hun beller-ID.

Bottom Line

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om je nummer te verbergen voor de persoon die je belt, is door de 67-truc te gebruiken wanneer je belt. Dat zorgt ervoor dat uw nummer als 'Privé' wordt geregistreerd bij de persoon die u belt. U moet dit doen voor elke oproep die u met een verborgen nummer wilt plaatsen, maar als u uw nummer slechts af en toe wilt verbergen, is dit een goede optie om uw nummer privé te houden.

Gebruik het nummer verbergen Geen beller-ID-truc

Bij de meeste mobiele providers bieden bijna alle Android-apparaten de mogelijkheid om je nummer standaard te verbergen, waardoor het niet nodig is om 67 in te voeren elke keer dat je belt. Hier leest u hoe u uw mobiele telefoonnummer kunt blokkeren met de ingebouwde functie Hide Number van uw telefoon.

Als je na het volgen van de onderstaande stappen geen Nummer verbergen hebt, is het mogelijk dat je provider of apparaat dit niet ondersteunt.

  1. Selecteer het Phone (of Telephone) pictogram in uw app-menu of onderaan het startscherm van uw apparaat.
  2. Selecteer het menupictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van het venster.
  3. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Oproepen.
  5. Selecteer Extra instellingen (Dit kunnen ook Aanvullende instellingen zijn).

    Image
    Image
  6. Wanneer het laden is voltooid, selecteert u Beller-ID.
  7. Selecteer Hide Number in het pop-upmenu.

    Image
    Image

Deze truc zonder beller-ID zorgt ervoor dat je nummer nooit verschijnt als je iemand belt. In plaats daarvan wordt het weergegeven als Blocked, Private of No Caller ID Als u wilt dat uw nummer tijdelijk weer weergegeven, kunt u het nummer dat u belt vooraf laten gaan met 82Als u uw nummerblokkering wilt uitschakelen, herha alt u de bovenstaande stappen en selecteert u bij de laatste Netwerkstandaard of Show

Number

Vraag je provider om je nummer rechtstreeks te blokkeren

Als uw apparaat niet de mogelijkheid heeft om uw nummer rechtstreeks te blokkeren, moet u mogelijk uw provider vragen dit voor u te doen. Soms kan dit worden aangevuld met de officiële aanvraag.

  • Verizon-app: instructies voor het blokkeren van uw mobiele telefoonnummer op Verizon.
  • AT&T App: Details over hoe u uw nummer onbekend kunt maken op AT&T.
  • Sprint-app: een handleiding over hoe je iemand kunt bellen zonder je nummer op Sprint te tonen.
  • T-Mobile App: Informatie over hoe je iemand anoniem kunt bellen op T-Mobile.

Als de bovenstaande oproepblokkeringsservices je apparaat niet ondersteunen in de officiële apps, probeer dan rechtstreeks contact op te nemen met je provider. Ze kunnen uw ID meestal voor u blokkeren.

Gebruik een brandernummer

Als geen van de bovenstaande trucs voor geen beller-ID werkt, kun je een prepaid-telefoon kopen, vaak aangeduid als een brander of een wegwerpnummer. Met veel betaalde services kun je je oproepen, sms'jes en MMS-berichten doorsturen via een tijdelijk nummer.

Beperkingen voor het verbergen van uw telefoonnummer

Er zijn enkele oproepen waarvoor je je nummer niet kunt verbergen. Gratis diensten en 911 hulpdiensten zullen altijd uw nummer kunnen zien, wat u ook doet. Sommige toepassingen van derden kunnen iemand in staat stellen om elke willekeurige nummerverduistering die je hebt ingevoerd te omzeilen, dus geen van deze methoden is gegarandeerd.

Aanbevolen: