Hoe Netflix op Xbox te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Netflix op Xbox te krijgen
Hoe Netflix op Xbox te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Je hebt de Netflix-app, een Netflix-abonnement en een breedbandverbinding nodig om te kijken.
  • Je hebt geen Xbox Live Gold-abonnement nodig om Netflix op je console te gebruiken.
  • Ga op je Xbox naar de Store en selecteer Apps, zoek vervolgens de Netflix-app en selecteer Install.

Een van de populairste functies van de huidige gamesystemen is dat je ze kunt gebruiken om Netflix 'Instant Watch'-films en -programma's op je tv te bekijken in plaats van op je pc. Hier is een handleiding voor het streamen van Netflix op je Xbox-console.

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Om de Netflix-streamingfunctie te gebruiken, heb je een paar dingen nodig.

  • Oorspronkelijk had je een pc nodig om films te selecteren om in je Netflix-wachtrij te plaatsen, en dan kon je ze bekijken op je Xbox 360. Nu kun je door je wachtrij bladeren op de Xbox zelf, dus je hebt geen pc nodig. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van uw pc veel sneller en gemakkelijker is en nog steeds de manier waarop we aanbevelen uw wachtrij te beheren.
  • Ten tweede heb je breedbandinternet nodig. Hoe sneller, hoe beter, aangezien de kwaliteit zal verbeteren op basis van uw downloadsnelheid. Het werkt nog steeds op langzamere breedbandverbindingen (bijvoorbeeld 1,5 Mb/s), maar de beeldkwaliteit zal niet zo goed zijn.
  • Ten derde heb je een Netflix-abonnement nodig.
  • Ten vierde, je hebt GEEN Xbox Live Gold-abonnement nodig. Als je een gratis Xbox-netwerkaccount hebt, kun je Netflix gebruiken met dezelfde functies als Gold-leden.
Image
Image

Setup

Zodra je al het bovenstaande hebt, hoef je alleen maar je Xbox 360 of Xbox One aan te zetten en naar de respectieve marktplaats van dat systeem te navigeren. De installatie is zo eenvoudig als je zou verwachten met een andere app.

  1. Begin op je Xbox-startscherm.
  2. Selecteer de Store. Als u een Xbox 360 gebruikt, kiest u Apps.
  3. Zoek en selecteer Netflix.

    De Xbox 360 zal de app vanaf hier installeren. Als het klaar is, start u het en logt u in.

  4. Druk op Installeren.
  5. De Xbox zal Netflix downloaden en installeren. Als het klaar is, start u de app en logt u in op uw Netflix-account.
Image
Image

Waarom het geweldig is

Netflix streamen naar je Xbox 360 of Xbox One in plaats van je pc is geweldig omdat je je shows en films op een mooi, groot tv-scherm kunt bekijken in plaats van op een computerscherm. De streaming is ook erg snel en handig, dus in plaats van te wachten op een download voor een film van de Xbox-website, start je film binnen een paar minuten nadat je je Xbox hebt aangezet.

Aanbevolen: