Hoe de Kindle-app voor Mac te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Kindle-app voor Mac te gebruiken
Hoe de Kindle-app voor Mac te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Download en installeer de Kindle-app uit de Mac App Store. Wanneer je de app opent en inlogt, zie je al je Kindle e-books.
  • Orden uw boeken in verzamelingen of maak een nieuwe verzameling aan. Dubbelklik op de omslag van een boek dat je wilt lezen om te beginnen met lezen.
  • Je kunt geen boeken kopen in de app. Een andere manier om je boeken te openen en te lezen: log in op de Kindle Cloud Reader in een browser.

Dit artikel legt uit hoe je een Kindle-bibliotheek op een Mac kunt maken en beheren met de Amazon Kindle-app voor Mac.

De Kindle-app voor Mac downloaden en gebruiken

De Kindle-app is gratis verkrijgbaar in de Mac App Store en is snel in te stellen. Volg deze stappen om aan de slag te gaan met uw digitale bibliotheek.

  1. Open de App Store onder het Apple menu.

    Image
    Image
  2. Zoek in de App Store naar 'Kindle'.

    Image
    Image
  3. De officiële Kindle-app is het eerste resultaat. Klik op Get en vervolgens op Install om het te downloaden en te installeren.

    Image
    Image
  4. Klik op Open in de Kindle-app in de App Store of ga naar de map Applicaties en klik op de Kindle app.

    Image
    Image
  5. Wanneer je Kindle opent, wordt je gevraagd om je Amazon-inloggegevens in te voeren. U hoeft deze stap maar één keer uit te voeren.

    Image
    Image
  6. Kindle wordt geopend met een scherm met alle e-books die je bij Amazon hebt gekocht (als je die hebt). In de linkerbovenhoek bevindt zich een venster met opties voor het vinden en organiseren van uw bibliotheek. Standaard wordt het geopend op de All-knop.

    • Alle toont je hele bibliotheek.
    • De sync-knop, die eruitziet als een cirkel met pijlen, controleert je account en werkt de bibliotheek bij met alle boeken die je hebt gekocht.
    • Downloaded toont titels die u naar uw computer hebt overgebracht.
    • Het PDFs menu bevat documenten die u heeft toegevoegd die niet in het traditionele e-book formaat zijn.
    Image
    Image
  7. Je kunt je boeken ordenen met Collections, die zijn als mappen waarin je items op een logische manier opslaat.

    Klik op het plusteken. om een nieuwe collectie te maken

    Image
    Image
  8. Het menu dat wordt geopend, heeft twee opties. Nieuwe verzameling maakt een nieuwe map aan. Import Collection verplaatst alle bestaande die je hebt gemaakt (bijvoorbeeld van de Kindle-app voor iPad) naar de Mac-app.

    Image
    Image
  9. Als je een nieuwe verzameling wilt maken, selecteer je die optie en typ je er een naam voor. Druk op Enter om op te slaan.

    Image
    Image
  10. Je kunt op twee manieren een boek aan je nieuwe collectie toevoegen:

    • Sleep de omslag naar de naam van de collectie aan de linkerkant van het scherm.
    • Klik met de rechtermuisknop op de omslag, markeer Toevoegen/Verwijderen uit collectie en klik vervolgens op de naam van degene waaraan u deze wilt toevoegen.
    Image
    Image
  11. Om te beginnen met lezen, dubbelklikt u op de omslag van het gewenste boek.

Nieuwe boeken kopen

Amazon biedt geen manier om boeken te kopen via de Kindle-app, maar je kunt titels verkennen met de Kindle-zoekfunctie. Je kunt zelfs het eerste hoofdstuk gratis lezen. Zodra je een boek hebt gevonden dat je wilt kopen, log je in op de Amazon Kindle-winkelwebpagina in je webbrowser om je aankoop te doen.

Na het afrekenen vraagt Amazon je of je het boek naar je Kindle-apparaat wilt downloaden. Als je het boek niet in je Kindle-app ziet, druk je op het Sync-pictogram om je boek te vernieuwen en op te halen.

De Kindle Cloud Reader gebruiken

Als je de Kindle-app niet op je Mac wilt (of kunt) installeren, kun je naar een webbrowsertabblad gaan en de Kindle Cloud Reader bezoeken.

  1. Ga naar de Kindle Cloud Reader-site en voer je Amazon-inloggegevens in.

    Image
    Image
  2. Klik op Nu aan de slag.

    Image
    Image
  3. Uw bibliotheek verschijnt, waar u op het boek klikt dat u wilt lezen.

    Image
    Image
  4. Om een boek te downloaden om offline te lezen, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Download & Pin Book in het menu.

    Image
    Image

    Hoewel je geen internetverbinding meer nodig hebt om het boek te lezen, kun je het boek alleen lezen via een Kindle-apparaat, app of de Kindle Cloud Reader.

Aanbevolen: