Hoe Apple TV+ te kijken

Inhoudsopgave:

Hoe Apple TV+ te kijken
Hoe Apple TV+ te kijken
Anonim

Wat te weten

  • Maak een Apple ID aan en download de Apple TV-app. Volg de instructies in de app om je aan te melden voor een account.
  • Ga op uw iOS-apparaat naar Instellingen > uw naam > Delen met gezin instellenom te delen met maximaal vijf andere gebruikers.
  • Als je iets wilt downloaden om offline te bekijken, kies je een programma of film en selecteer je Download (de wolk met de pijl-omlaag).

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de streamingdienst Apple TV+ kunt bekijken. Apple TV+ biedt originele programmering en is beschikbaar op veel apparaten.

Hoe krijg je Apple TV+ op je apparaat?

Voor toegang tot Apple TV+ heb je de Apple TV-app nodig, die is geïnstalleerd op Apple-apparaten maar kan worden gedownload naar andere ondersteunende apparaten, en een Apple ID-account. Als je een smart-tv of streamingapparaat hebt, kun je het volgende doen:

Dit artikel gaat over de streamingdienst Apple TV+. De service verschilt van het Apple TV-apparaat en de Apple TV-app. Verward? We ontwarren de rommel in Wat is Apple TV?

  1. Als je geen Apple ID hebt, lees dan hier hoe je een Apple ID aanmaakt.
  2. Download op je smart-tv of streamingapparaat de Apple TV-app uit de app store op je apparaat.
  3. Nadat de Apple TV-app is geïnstalleerd, start u de app en selecteert u Begin met kijken > Instellingen > Accounts > Aanmelden.
  4. Er zijn twee manieren om u aan te melden bij uw Apple ID:

    • Aanmelden op mobiel apparaat: Gebruik de camera van uw telefoon om de QR-code op de tv te scannen en meld u aan bij uw Apple ID op uw telefoon.
    • Aanmelden op deze tv: Gebruik de afstandsbediening van je tv of streamingapparaat om je aan te melden bij je Apple ID.
  5. Nadat je je hebt aangemeld bij je Apple ID, volg je de resterende aanwijzingen op het scherm en ben je klaar om te beginnen met kijken.

Aanmelden voor Apple TV+

Nadat je de Apple TV-app op je apparaat hebt geïnstalleerd, meld je je aan of meld je je aan bij Apple TV+ door deze stappen te volgen:

  1. Open de Apple TV-app.

    Image
    Image
  2. Als je al een abonnement hebt, ga dan naar Instellingen > Accounts > Aanmelden en log in met je Apple ID om te beginnen met kijken.
  3. Als u geen Apple TV+-abonnement hebt, klikt u op Nu kijken, scrolt u omlaag naar Channels en klikt u opApple TV+.

    Image
    Image
  4. Selecteer de Free Trial aanbieding.
  5. Log in met je Apple ID.
  6. Als de app u daarom vraagt, bevestigt u de factuurgegevens voor de creditcard of betaalpas die in uw Apple ID zijn opgeslagen en/of voegt u een geldige betaalkaart toe. Zodra uw gratis proefperiode afloopt, wordt deze kaart elke maand in rekening gebracht. Selecteer Bevestigen en begin met kijken.

Apple TV+ kost $ 4,99 per maand of $ 49,99 per jaar voor maximaal zes gezinsleden en omvat een gratis proefperiode van zeven dagen. Je krijgt ook een gratis jaar Apple TV+ wanneer je een nieuw Apple-apparaat koopt, en Apple TV+ is inbegrepen als je je abonneert op Apple One.

Apple TV delen met vrienden en familie

Apple maakt het gemakkelijk om je abonnement te delen met maximaal vijf andere familieleden of goede vrienden (voor in totaal zes gebruikers) met behulp van de Family Sharing-functie. Delen met gezin kan alleen worden ingesteld vanaf uw iOS- of iPadOS-apparaat of een Mac. Je kunt het niet instellen vanaf een smart-tv of streamingapparaat.

Volg deze stappen om een iPhone of ander iOS-apparaat te gebruiken om Delen met gezin in te stellen:

  1. Tik op de Instellingen app > [uw naam].
  2. Als je Delen met gezin nog niet eerder hebt gebruikt, tik je op Delen met gezin instellen > Aan de slag.

  3. Bevestig de Apple ID die je wilt gebruiken om je Family Sharing-groep te maken (dit zal waarschijnlijk de Apple ID zijn die je voor al het andere gebruikt, inclusief abonnement op Apple TV+) en bevestig de betaalmethode die je voor elke aankopen gedaan met Delen met gezin.

    Image
    Image
  4. Tik op Gezinsleden uitnodigen en stuur uitnodigingen naar vrienden of familie via sms of laat ze rechtstreeks op je apparaat deelnemen.
  5. Zodra een persoon lid is geworden van uw Family Sharing-groep, kan hij of zij zich op zijn eigen apparaten aanmelden bij Apple TV+ met zijn Apple ID en kijken met uw abonnement.

Aangezien je Delen met gezin-groep maar 5 mensen tegelijk kunt hebben, moet je misschien leren hoe je een persoon uit Delen met gezin kunt verwijderen of Delen met gezin volledig kunt uitschakelen.

Hoe Apple TV te kijken+

Image
Image

Zodra je de Apple TV-app hebt geïnstalleerd, je aanmeldt bij je Apple ID en een Apple TV+ abonnement hebt, is het tijd om te gaan kijken.

Open de app en blader naar Movies, TV Shows en Kids programmering in de menubalk bovenaan het scherm. U kunt ook naar inhoud zoeken met behulp van het Zoeken menu.

Scroll omlaag op het scherm om aanbevolen secties te zien, waaronder Up Next, waarin de volgende afleveringen worden weergegeven in programma's die je al aan het kijken bent en aanbevelingen op basis van je kijkgeschiedenis. als gepromote items uit de Apple TV-bibliotheek.

Welke inhoud kunt u bekijken op Apple TV+?

Apple TV+ biedt originele tv-programma's en films die alleen beschikbaar zijn via Apple. Dit zijn high-end programma's met grote namen als Jennifer Aniston, Tom Hanks en Oprah Winfrey.

In tegenstelling tot het streamen van andere diensten, heeft Apple TV+ geen enorme bibliotheek met programma's. Dus terwijl Netflix en Hulu tienduizenden dingen bieden om naar te kijken, biedt Apple TV+ er tientallen en voegt het voortdurend nieuwe programma's toe.

Apple TV+ heeft een relatief kleine bibliotheek met inhoud, maar de Apple TV-app biedt andere inhoud, waaronder films en tv-programma's die u kunt huren of kopen via iTunes. De app is ook een centrale hub voor compatibele streaming-apps, dus shows van Hulu, Amazon Prime en andere services verschijnen ook in de Apple TV-app. Je kunt ze in de app bekijken door erop te klikken.

Bottom Line

Apple TV+ biedt geen live tv (maar als je een compatibele streaming-app met live tv hebt, kun je deze bekijken met de Apple TV-app). Aangezien er geen live-tv in de service is, biedt deze geen DVR.

Kun je Apple TV+ shows en films downloaden om offline te kijken?

Downloaden voor offline kijken werkt op iPhone, iPad, iPod touch en de Mac. Volg deze stappen om iets te downloaden om offline te bekijken:

  1. Zoek de show of film door ernaar te bladeren of ernaar te zoeken en klik erop om naar het scherm over de show of film te gaan.
  2. Klik op het Download-pictogram (het is de wolk met de pijl-omlaag erin in de rechter benedenhoek, net onder de afbeelding). Niet alle inhoud of streamingdiensten ondersteunen downloaden, dus dit is niet altijd beschikbaar.

    Image
    Image
  3. Nadat het item is gedownload, kunt u het bekijken door naar het Bibliotheek-menu in de Apple TV-app te gaan, op Downloaded te klikken en vervolgens klikken op het programma.

    Image
    Image

Bottom Line

Niet binnen Apple TV+. De Apple TV-app, waarin de streamingdienst Apple TV+ is ondergebracht, is echter geïntegreerd in de film- en tv-winkels van Apple. Dus overal in de Apple TV-app zie je films en tv die je kunt huren of kopen. Als je ze huurt of koopt, bekijk je ze met de Apple TV-app (maar technisch gezien maken ze deel uit van die app, niet van Apple TV+).

Kunt u aankopen in de Apple TV-app blokkeren?

Ja. Dit is handig als je kinderen hebt die de Apple TV-app gebruiken en het verschil niet beseffen tussen Apple TV+ streamen en iets aparts kopen. Volg deze stappen om aankopen in de Apple TV-app te blokkeren:

  1. Klik op het Instellingen menu.

    Image
    Image
  2. Selecteer Algemeen.

    Image
    Image
  3. Kies Beperkingen.

    Image
    Image
  4. Klik op Beperkingen om het in te schakelen.

    Image
    Image
  5. Voer een viercijferige toegangscode in. Dit is de code die u van ons zult zijn om beperkingen in en uit te schakelen. Voer het een tweede keer in wanneer daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  6. Schakel het Aankoop en verhuur menu om naar Beperken.

    Image
    Image

Kunt u zich abonneren op andere streamingdiensten met Apple TV+?

Niet in de Apple TV+ streamingdienst zelf, nee. Dat is beperkt tot originele programmering van Apple. U kunt echter de functie Kanalen van de Apple TV-app gebruiken om u op andere diensten te abonneren en hun inhoud vervolgens in de Apple TV-app te bekijken. Om dat te doen:

  1. Ga naar het Beschikbare Apple TV-kanalen gedeelte van de Apple TV-app en selecteer een dienst.

    Image
    Image
  2. Selecteer de gratis proefknop en volg de aanwijzingen op het scherm om je te abonneren. De meeste services bieden een korte gratis proefperiode.

    Image
    Image
  3. Uw maandabonnement wordt door Apple gefactureerd met uw Apple ID.

Welke apparaten zijn compatibel met Apple TV+?

Het is geen verrassing dat je Apple TV+ kunt bekijken op de iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en Macs via internet of de Apple TV-app. Maar je kunt Apple TV+ ook op veel andere soorten apparaten streamen.

De Apple TV-app is beschikbaar op Samsung- en LG-smart-tv's, Roku- en Amazon Fire TV-streamingapparaten en Windows-pc's via internet. Apple TV is ook beschikbaar voor veel Android TV OS-apparaten, waaronder Nvidia's Shield TV, Phillips TV's en meer. Kijk of uw apparaat wordt ondersteund in de volledige lijst van Apple TV+-compatibele apparaten van Apple.

Als je smart-tv niet op die lijst staat, bekijk dan de LG, Samsung, Sony en Vizio AirPlay 2-compatibele tv's verderop op die pagina. Ze ondersteunen schermspiegeling met AirPlay 2. Je kunt Apple TV+ kijken op je iOS-, iPadOS- of macOS-apparaat en vervolgens het scherm van je apparaat spiegelen naar een van die compatibele tv's.