Zoek mijn iPad in- of uitschakelen

Inhoudsopgave:

Zoek mijn iPad in- of uitschakelen
Zoek mijn iPad in- of uitschakelen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > uw naam > Vind mijn en schakel vervolgens de Find My iPad schakelaar om de functie in en uit te schakelen.
  • Schakel Laatste locatie verzenden in om de locatiegegevens van Apple naar de iPad te sturen, zodat je het apparaat kunt vinden, zelfs als het is uitgeschakeld of als de batterij leeg is.
  • Een verloren iPad volgen: Ga naar iCloud.com, selecteer Zoek iPhone > Alle apparaten en kies uw iPad. Selecteer Geluid afspelen, Lost Mode of Wis iPad.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de functie Zoek mijn iPad in- of uitschakelt. Als u de functie inschakelt, kunt u het apparaat volgen. U moet de functie uitschakelen voordat u uw iPad verkoopt of weggeeft. Instructies hebben betrekking op iPadOS 14 tot en met iOS 9.

Zoek mijn iPad in- en uitschakelen

Ga naar de instellingen van uw iPad om Zoek mijn iPad in of uit te schakelen.

  1. Open de Instellingen app.

    Image
    Image
  2. Tik in het deelvenster Instellingen op uw naam.

    Image
    Image
  3. Tik op iCloud in iOS 12 en eerder. (In nieuwere iPadOS-versies selecteert u in plaats daarvan Find My en gaat u naar stap 5.)

    Image
    Image
  4. Tik in het gedeelte Apps die iCloud gebruiken op Vind mijn iPad.

    Image
    Image
  5. Schakel de Find My iPad tuimelschakelaar in om de functie in te schakelen of zet de tuimelschakelaar uit om deze uit te schakelen.

    Om Zoek mijn iPad te laten werken, moeten locatieservices zijn ingeschakeld. Ga in de Instellingen-app naar het Privacy-gebied en bevestig dat Locatievoorzieningen is ingeschakeld of schakel het in aan.

    Image
    Image
  6. Schakel de Laatste locatie verzenden tuimelschakelaar in om de locatie-informatie van Apple naar de iPad te sturen wanneer de batterij bijna leeg is, zodat je hem kunt vinden, zelfs als de batterij leeg is en het is uitgeschakeld.

    Als deze functie is uitgeschakeld en de iPad is uitgeschakeld of niet verbonden met internet, kun je geen locatie zien.

Hoe te gebruiken Zoek mijn iPad

Een voordeel van Zoek mijn iPad is dat je geen iPad nodig hebt om het te gebruiken. Zo gebruikt u het om een ontbrekende tablet op te sporen:

  1. Open een webbrowser en ga naar iCloud.com.

    Image
    Image
  2. Tik op Zoek iPhone.

    Gebruik Find iPhone om elk apparaat te vinden dat is ingesteld op Zoek mijn, inclusief desktop- en laptopcomputers, Apple Watch, iPhone en iPad.

    Image
    Image
  3. Klik in het standaard Find My iPad-scherm op de All Devices vervolgkeuzepijl en kies een specifiek apparaat.

    Wanneer u een iPad gebruikt om een ander iOS-apparaat te vinden, houdt u de tablet in de liggende modus zodat de lijst aan de zijkant van het scherm verschijnt.

    Image
    Image
  4. Het scherm van het apparaat gaat in op de locatie van dat apparaat en biedt deze opties:

    • Geluid afspelen: Speelt een geluid af op de iPad om de tablet te lokaliseren als u zeker weet dat deze zich binnen gehoorbereik bevindt.
    • Lost Mode: Vergrendelt de iPad zodat niemand anders er toegang toe heeft. U kunt ook een bericht typen dat op het iPad-scherm moet verschijnen. Gebruik deze optie als u de iPad hebt verlaten en deze wilt beschermen tegen gebruik. Dit vertelt iedereen die het vindt ook uw telefoonnummer, e-mailadres, thuisadres of andere contactgegevens, zodat ze het naar u kunnen terugsturen.
    • Wis iPad: Wis de iPad als je weet dat je hem niet meer terug krijgt en je hem om veiligheidsredenen wilt wissen. Een andere reden om een iPad te wissen is om hem opnieuw in te stellen zonder hem op een computer aan te sluiten als hij blijft vastlopen.
  5. Je kunt elk apparaat op je Apple ID beheren vanaf deze site.

Wat is Zoek mijn iPad?

De Find My iPad-optie op de iPad is een van de belangrijkste functies op de tablet. Het kan een iPad lokaliseren met behulp van GPS of een iPad lokaliseren die zich onder een bank of onder een kussen verstopt. Gebruik een iPhone of een computer om een geluid af te spelen op de iPad om een ontbrekend apparaat te vinden. Zoek mijn iPad heeft andere functies, zoals de verloren modus, en je kunt de iPad op afstand volledig wissen als iemand hem steelt.

Als je van plan bent je iPad te verkopen of aan een vriend te geven, schakel je de functie Zoek mijn iPad uit en reset je de iPad naar de fabrieksinstellingen. Schakel Zoek mijn iPad ook uit voordat u er reparaties aan laat uitvoeren.

Aanbevolen: