Een 3D-foto op Facebook plaatsen

Inhoudsopgave:

Een 3D-foto op Facebook plaatsen
Een 3D-foto op Facebook plaatsen
Anonim

Wat te weten

  • Voor het plaatsen van 3D-foto's op Facebook met een iPhone heb je een camera met twee lenzen en een portretmodus nodig.
  • Selecteer Waar denkt u aan > Foto/Video, kies een foto en selecteer Gereed. Selecteer vervolgens Maak 3D en deel uw bericht zoals u gewend bent.
  • Een effen achtergrond werkt het beste en kleuren mogen niet te veel in elkaar overlopen.

Als je Facebook-pagina er een beetje saai uitziet, kun je hem opfleuren door een 3D-foto toe te voegen. Facebook heeft een functie die bepaalde afbeeldingen omzet in foto's met een 3D-effect. Hier vindt u alles wat u moet weten over het maken en plaatsen van een 3D-afbeelding op Facebook met uw iPhone of Android-apparaat.

Een 3D-foto op Facebook plaatsen

Een 3D-foto op Facebook plaatsen is eenvoudig op ondersteunde iPhones en Android-apparaten.

De stappen voor het plaatsen van een 3D-foto zijn in principe identiek, of je nu Android of iOS gebruikt, maar de interfaces kunnen kleine visuele verschillen hebben. Dit is wat je moet doen.

Als je 3D-foto's op Facebook wilt plaatsen met een iPhone, moet je model een camera met twee lenzen en portretmodus hebben. Ondersteunde apparaten zijn de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max; iPhone X, XS en XS Max; iPhone 8 Plus; en iPhone 7 Plus.

Als je 3D-foto's op Facebook wilt plaatsen met een Android, heeft je apparaat de portretmodus, lensvervaging of live focusmodus nodig. Ondersteunde apparaten zijn de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9; Samsung Galaxy S9+, S10, S10E, S10+ en S10 5G; Samsung Galaxy-vouw; Google Pixel en Pixel XL; Google Pixel 2 en Pixel 2XL; en Google Pixel 3 en Pixel 3XL.

  1. Selecteer Waar denkt u aan bovenaan uw nieuwsoverzicht.

  2. Selecteer Foto/Video.
  3. Selecteer een foto in de portretmodus uit je filmrol of een album en selecteer Gereed. Je ziet 3D in de rechterbenedenhoek van in aanmerking komende foto's.

    Image
    Image
  4. Tik op Maak 3D in de linkerbovenhoek van de foto.
  5. Wacht even terwijl Facebook de foto verwerkt en dan verschijnt de 3D-foto.

    Beweeg je iPhone een beetje om je 3D-foto in actie te zien.

  6. Om het 3D-effect te verwijderen, tikt u op Remove 3D in de linkerbovenhoek.
  7. Schrijf iets over het bericht, als je wilt, selecteer dan Delen of Post.

    Image
    Image

3D-notities voor het plaatsen van foto's

Voor de beste perspectiefverschuivende foto's, kijk eens hoe je foto-onderwerp contrasteert met de achtergrond. Kleuren mogen niet te veel in elkaar overlopen en een effen achtergrond werkt het beste.

Er zijn een paar beperkingen bij het delen van 3D-foto's. Wanneer u een 3D-foto op Facebook plaatst, kunnen 3D-foto's niet worden bewerkt en is het mogelijk dat Facebook bewerkte foto's niet naar 3D kan converteren. U kunt slechts één 3D-foto tegelijk delen en u kunt geen 3D-foto's aan een album toevoegen.

Als je problemen hebt met het plaatsen van een 3D-foto op Facebook, bekijk dan de Facebook-tips voor het oplossen van 3D-foto's.

Aanbevolen: