HBO Max verbinden met uw tv met Google Chromecast

Inhoudsopgave:

HBO Max verbinden met uw tv met Google Chromecast
HBO Max verbinden met uw tv met Google Chromecast
Anonim

Wat te weten

  • Om HBO Max naar een tv te casten, tik je op de mediaspeler, selecteer je het Cast-pictogram en kies je een aangesloten apparaat.
  • HBO Max kan vanaf mobiel worden gecast met Chromecast op Android en AirPlay op iPhone.
  • Je moet alle betrokken apparaten verbinden met hetzelfde wifi-netwerk.

Deze gids leidt je door het proces van het casten van HBO Max met Chromecast en biedt een aantal alternatieve uitzendstrategieën met AirPlay, smart TV-apps en ouderwetse HDMI-kabels.

Hoe cast je HBO Max naar tv met Google Chromecast?

Je kunt HBO Max-series en films casten naar elke tv die de draadloze Chromecast-uitzendtechnologie ondersteunt. Het is ook mogelijk om te casten naar een aangesloten streaming-stick of een Chromecast-dongle.

  1. Controleer of uw computer is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw tv of aangesloten apparaat.
  2. Op je computer, open de HBO Max-website in een browser en log in als je dat nog niet hebt gedaan.

    Image
    Image
  3. Begin zoals gewoonlijk een tv-aflevering of film af te spelen.

    Image
    Image
  4. Tik op de videospeler of beweeg de muiscursor erover om de spelerbedieningen te activeren.

    Image
    Image
  5. Selecteer het Cast icoon in de rechter benedenhoek. Als u het pictogram niet ziet, moet u mogelijk overschakelen naar een andere webbrowser zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

    Het Cast-pictogram ziet eruit als een vierkant met radiogolven in de linkerbenedenhoek.

    Image
    Image
  6. Er verschijnt een lijst met apparaten die Chromecast ondersteunen. Selecteer de naam van het apparaat waarnaar u wilt casten. Je HBO Max-video zou bijna onmiddellijk naar je tv of smartapparaat moeten worden gecast.

    Image
    Image
  7. Als je wilt stoppen met het casten van HBO Max naar je tv met Chromecast, selecteer je het nieuwe Cast-pictogram in het hoofdmenu van je webbrowser.

    Image
    Image
  8. Selecteer de naam van je tv of ander apparaat met Stop casten eronder om de Chromecast-cast te stoppen.

    Image
    Image

Kun je HBO Max op tv kijken vanaf je telefoon?

Het is mogelijk om HBO Max vanaf een iPhone of Android-smartphone naar een tv te casten, zolang deze draadloze castingtechnologie zoals Chromecast of AirPlay ondersteunt.

  1. Zorg ervoor dat je smartphone en smart-tv zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.

    Je kunt mogelijk ook casten naar een streamingapparaat dat op je tv is aangesloten, zoals een Apple TV of een Xbox-console, dus zorg ervoor dat deze zich ook op hetzelfde netwerk bevinden.

  2. Open de HBO Max-app op je iPhone of Android-smartphone.
  3. Begin met het afspelen van een film of tv-aflevering in de mobiele app.

    Image
    Image
  4. Tik op het scherm om de mediabediening te laten verschijnen en tik vervolgens op het Cast of AirPlay pictogram in de rechterbovenhoek.

    De Android-app geeft je het Chromecast-pictogram, terwijl de iPhone HBO Max-app de AirPlay-optie biedt.

    Image
    Image
  5. Er verschijnt een lijst met compatibele apparaten. Selecteer degene waarnaar je wilt casten.

    Image
    Image
  6. Na enkele seconden gegevenssynchronisatie zou de HBO Max-video op je tv moeten beginnen te spelen.

    Image
    Image

Waarom kan ik niet casten naar mijn tv vanuit de HBO Max mobiele app of website?

Compatibiliteit kan een probleem zijn bij het casten van HBO Max-content naar een smart-tv of apparaat. De Android-app ondersteunt bijvoorbeeld Chromecast, maar de iOS-app niet. Ook ondersteunen niet alle smart-tv's de AirPlay-technologie van Apple.

Gelukkig is er een manier om deze beperkingen te omzeilen in de vorm van apps die u op uw smart-tv of aangesloten apparaat kunt installeren, waardoor de AirPlay-functionaliteit mogelijk wordt. Airscreen is een populaire app voor Android TV's die door velen wordt gebruikt om inhoud van iPhones te casten.

Een andere optie is om het scherm van je smartphone op je tv te spiegelen met een HDMI-kabel en een adapter. Je kunt je laptop ook via HDMI op je tv aansluiten.

Als het je nog steeds niet lukt om het werkend te krijgen, kan de eenvoudigste oplossing zijn om de HBO Max-app rechtstreeks op je tv, streamingstick of videogameconsole te installeren en de cast-optie helemaal over te slaan.

FAQ

    Hoe sluit ik HBO Max aan op een Roku TV?

    Om HBO Max te krijgen, moet je het kanaal toevoegen aan je Roku-apparaat. De gemakkelijkste manier is om op Home op de afstandsbediening te drukken en naar Streaming Channels > Search te gaan. Zoek vervolgens voor HBO Max, selecteer het in de zoekresultaten en klik op Kanaal toevoegen > OK

    Hoe verbind je HBO Max met de Apple TV-app?

    Om HBO Max op Apple TV te krijgen, opent u de App Store, zoekt en selecteert u HBO Max en selecteert u de Download-knop. Ga vervolgens naar Open > Aanmelden of Nu abonneren. Volg ten slotte de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij uw account of om u aan te melden voor HBO Max.

Aanbevolen: