Nieuwe Samsung Galaxy Book Go (Wi-Fi) is nu beschikbaar

Nieuwe Samsung Galaxy Book Go (Wi-Fi) is nu beschikbaar
Nieuwe Samsung Galaxy Book Go (Wi-Fi) is nu beschikbaar
Anonim

Samsung's nieuwste Galaxy Book Go (Wi-Fi) laptop is nu officieel beschikbaar voor aankoop, en het 5G-model volgt later in het jaar.

Vorige week kondigde Samsung zijn nieuwe 14-inch wifi- en 5G Galaxy Book Go-laptops aan. Vandaag is de Galaxy Book Go (Wi-Fi) beschikbaar op de website van Samsung, evenals bij andere online retailers, vanaf $ 349,99.

Image
Image

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de Galaxy Book Go (Wi-Fi) Wi-Fi-mogelijkheden, met name met behulp van Wi-Fi 5, terwijl de Galaxy Book Go 5G ook 5G-verbindingssnelheden zal hebben (indien beschikbaar). Het Go-model (Wi-Fi) maakt gebruik van het Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2-computerplatform om "de beste functies van uw smartphone te bieden en deze te combineren met de pc-prestaties en productiviteit", aldus het recente persbericht van Samsung. De aankomende Go 5G zal de Snapdragon 8cx Gen 2 gebruiken. Beide modellen bieden ook Always On-connectiviteit, directe opstartsnelheden en een 14-inch scherm met slanke rand.

Image
Image

Elk van deze nieuwe Galaxy Book Go-modellen biedt "militaire kwaliteit" duurzaamheid en een batterijduur van ongeveer 42,3 Wh (ongeveer 18 uur), en kan worden geïntegreerd met het Galaxy-ecosysteem. Dolby Atmos-luidsprekers kunnen een meeslepend surroundgeluid bieden, maar er is ook een 3,5pi-koptelefoonpoort voor gebruik in stillere omgevingen. Ze werken ook met Windows 10, Home of Pro, afhankelijk van de individuele behoeften.

Op dit moment heeft Samsung nog steeds geen prijsdetails of een meer specifieke releasedatum voor de Galaxy Book Go 5G bekendgemaakt.

Aanbevolen: