Walmart's Onn-branded tv-streamingapparaten nu beschikbaar

Walmart's Onn-branded tv-streamingapparaten nu beschikbaar
Walmart's Onn-branded tv-streamingapparaten nu beschikbaar
Anonim

Walmart's nieuwe Android-gebaseerde tv-streamingapparaten zijn nu zowel online als in de winkel te koop.

Volgens 9to5Google is Walmart's eigen 4K-streaminghardware nu beschikbaar voor $ 30. Het is vergelijkbaar met de Apple TV-box met Dolby-audio-ondersteuning en 4K UHD-uitvoer. Het onn-streamingapparaat ondersteunt ook 2,4 GHz en 5 GHz wifi. Het lijkt er echter op dat het apparaat online al uitverkocht is, dus je zult moeten wachten op een nieuwe voorraad of je dichtstbijzijnde Walmart controleren om te zien of het in de winkel beschikbaar is.

Image
Image

9to5Google meldt ook dat een onn-branded full HD plug-in streaming stick-versie (vergelijkbaar met een Roku-stick of een Amazon Fire TV-stick) momenteel alleen in de winkel verkrijgbaar is voor $ 25, maar binnenkort beschikbaar zal zijn voor ook online kopen. Beide versies draaien op het Android TV-platform, een alternatief voor Apple TV dat een manier biedt om apps op elk geschikt tv-toestel te krijgen.

Beide streaminggadgets worden ook geleverd met een meegeleverde afstandsbediening, gemodelleerd naar de G10-afstandsbediening van Google. De afstandsbediening wordt geleverd met speciale Disney+-, YouTube-, Netflix- en HBO Max-knoppen om het gemakkelijker te maken om naar die platforms te gaan.

Met de nieuwe apparaten heb je toegang tot populaire Android TV-apps zoals Spotify, Twitch, Plex en meer op het scherm van je tv.

Dit soort streaming-apparaten zijn perfect als u uw kabelbedrijf wilt afsluiten, maar toch veel opties wilt hebben om uw favoriete programma's te bekijken…

Deze streaming-apparaten voegen zich bij de steeds groeiende markt van tv-streaming-apparaten, zoals Apple TV, Roku TV, Amazon Fire TV en anderen. Ter vergelijking: de nieuwe Android-gebaseerde tv-streaminghardware is goedkoper dan de hierboven genoemde, met Apple TV de duurste voor $ 179, Roku TV-eenheden die ergens tussen $ 25- $ 179 kosten, en de Amazon Fire TV-modelreeks variërend van $ 30 - $120.

Dit soort streaming-apparaten zijn perfect als u uw kabelbedrijf wilt afsluiten, maar toch veel opties wilt hebben om uw favoriete programma's te bekijken zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en prestaties.

Aanbevolen: