Waarom een audiobril je koptelefoon zou kunnen vervangen

Inhoudsopgave:

Waarom een audiobril je koptelefoon zou kunnen vervangen
Waarom een audiobril je koptelefoon zou kunnen vervangen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Audiobrillen bieden gebruikers een nieuwe manier om naar muziek te luisteren en te telefoneren zonder dat daarvoor een extra koptelefoon of apparaat nodig is.
  • Hoewel een beetje prijzig, zijn experts van mening dat audiobrillen meer dan genoeg voordelen bieden voor gebruikers die erin willen investeren.
  • Bovendien lijkt de toekomst van audiobrillen rooskleurig, aangezien nieuwe ontwikkelingen kunnen helpen de manier waarop we communiceren met mensen over de hele wereld te veranderen.
Image
Image

Audiobrillen lijken misschien een gek idee, maar experts zeggen dat er verschillende voordelen zijn aan het gebruik ervan boven een standaardbril.

Technologie blijft vooruitgaan en evolueren, en biedt nieuwe manieren voor gebruikers om het meeste uit nieuwe gadgets en apparaten te halen. Een van de nieuwste soorten technologie om golven te maken, is een audiobril. Hoewel het idee om naar muziek te luisteren of te telefoneren via luidsprekers die op je bril zijn aangesloten misschien een beetje dom lijkt, heeft deze slimme bril nogal wat aandacht gekregen.

Razer is gewoon het nieuwste bedrijf dat audiobrillen uitbrengt, en experts zeggen dat we nog meer bedrijven zouden kunnen zien profiteren van de voordelen die deze nieuwe technologie biedt.

"Slimme brillen zijn een geweldige vormfactor van draagbare technologie die afzonderlijke horloge- en hoofdtelefoonaccessoires kan vervangen en tegelijkertijd beter toegankelijk zijn voor uw zintuigen", vertelde Fawad Ahmed, een groeimanager bij Resemble.ai, via e-mail aan Lifewire.

"Het hebben van een slimme bril met audio heeft veel geweldige toepassingen voor dagelijks gebruik, zoals het luisteren naar audioboeken, podcasts en andere auditieve inhoud terwijl je nog steeds verbonden bent met de wereld om je heen," zei Ahmed.

"Het heeft ook het voordeel dat ze niet vallen tijdens trainingen of andere activiteiten, in vergelijking met gewone oordopjes, of dat ze mogelijk comfortabeler zijn om te dragen dan een grote koptelefoon."

Wat is de Sitch

Hoewel een audiobril klinkt als iets dat rechtstreeks uit een spionagefilm komt, is de technologie eigenlijk veel meer geaard dan je zou denken. Sommige paren gebruiken beengeleidingsluidsprekers, die de geluidssignalen door je schedel sturen. Anderen, zoals het nieuwste aanbod van Bose, gaan voor een meer open geluidsontwerp dat luid en duidelijk genoeg is om te horen zonder dat het geluid overslaat naar de mensen om je heen.

Slimme brillen zijn een geweldige vormfactor van draagbare technologie die afzonderlijke horloge- en hoofdtelefoonaccessoires kan vervangen…

"De voordelen van een slimme bril ten opzichte van een standaard bril, afgezien van de filters die blauw licht blokkeren, zijn dat ze kunnen helpen een meer meeslepende virtuele auditieve ervaring te creëren", legt Ahmed uit.

"Dit is mogelijk door de luidsprekers dicht bij het oor te houden zonder als een plug te fungeren. Over het algemeen maakt dit de geluidskwaliteit in virtuele conferencing een stuk draaglijker door beide ervaringen te combineren."

Het is een hachelijke zaak om in evenwicht te blijven, en een die we ongetwijfeld schoner zullen worden naarmate de technologie vordert.

Natuurlijk evolueert deze technologie nog steeds, en sommige recensenten hebben erop gewezen dat de audio niet zo goed is als je zou kunnen krijgen van een standaardhoofdtelefoon, zoals Apple AirPods. Toch kan de mogelijkheid om je koptelefoon te vervangen door iets dat je elke dag draagt, aantrekkelijk zijn voor mensen, en terecht.

Gebruikers die sterk afhankelijk zijn van spraakassistenten om hun dag door te komen, kunnen handige manieren vinden om aantekeningen te maken zonder hun oren te moeten dichtstoppen met een grote koptelefoon of oordopjes. Een audiobril houdt je oren ook volledig vrij, wat betekent dat je altijd kunt horen wat er om je heen gebeurt.

Dit is uiterst belangrijk voor joggers of motorrijders, of iedereen die in het openbaar naar muziek luistert of telefoneert, omdat ze kunnen horen of iemand hen nadert of als er een voertuig hun kant op komt.

De toekomst is helder

Hoewel de ervaring van een audiobril op dit moment vrij eenvoudig lijkt, denkt Ahmed dat er potentiële toekomstige toepassingen zijn, met name in communicatie, die kunnen helpen de wearable naar meer gebruikers te duwen.

Image
Image

"Ik zie dat deze technologie deel uitmaakt van het dagelijks leven en een meer meeslepende mix tussen digitaal en virtueel creëert", vertelde hij ons.

"Een goed voorbeeld hiervan zou zijn om een betere interactie te hebben met virtuele stemassistenten, of zelfs live vertalingen van je stem te maken wanneer je met mensen communiceert." Hij zei dat Resemble AI werkt aan op AI gebaseerde stemtechnologie die in staat is realistische synthetische stemklonen te creëren.

"Glazen, zoals die van Bose en Razer in het vervolg, kunnen ervoor zorgen dat de synthetische stem van een persoon die precies op hem lijkt, in andere talen kan spreken wanneer hij naar het buitenland reist."

Aanbevolen: