Beste gratis online filmsites vergeleken

Beste gratis online filmsites vergeleken
Beste gratis online filmsites vergeleken
Anonim

We houden een grote, bijgewerkte lijst bij van de beste plaatsen om online films te kijken, maar hoe moet je bepalen welke je als eerste moet gaan verkennen? Een manier is om door deze vergelijkingstabel te kijken.

Elke onderstaande site biedt actie- en komediefilms, maar niet alle bevatten populaire genres zoals horror, drama en films voor kinderen; en sommige genres zoals buitenlands en Latino zijn zelfs nog zeldzamer. Bekijk gewoon de tabel om te zien hoe ze zich tot elkaar verhouden.

De meeste van deze sites bevatten naast een grote collectie films ook gratis tv-programma's. Sommige hebben video's van hogere kwaliteit dan andere, en bij een paar kun je betalen voor meer inhoud dan wat wordt aangeboden met een gratis account. Er zijn verschillende filteropties beschikbaar om u te helpen uw favoriete films te vinden of u te helpen bij het ontdekken van iets nieuws om naar te kijken. De meeste van deze sites bieden zelfs gratis film-apps.

Image
Image

Aangezien er verschillende functies zijn, is een vergelijkingstabel zoals deze uitermate handig om te beslissen met welke website u moet beginnen zonder dat u ze allemaal hoeft te bezoeken om te zien wat ze te bieden hebben.

Onthoud dat deze tabel slechts vijf gratis websites voor het streamen van films laat zien. Er zijn er nog een aantal die u kunt bekijken in onze lijst met de beste plaatsen om online gratis films te kijken.

Beste filmsites vergeleken
Genre Crackle Popcornflix Vudu Yidio YouTube
Actie/Avontuur
Animatie/Cartoon
Animefilms
Klassiek
Komedie
Misdaad
Cult
Documenten
Drama
Geloof/Spiritualiteit
Buitenlands
Horror/Spanning
Kinderen/Familie
Muziek
Romantiek
Scifi/Fantasie
Sport/Fitness
Thriller
Oorlog
Westers
Andere genres
Functie Crackle Popcornflix Vudu Yidio YouTube
Hoge kwaliteit
Ondertiteling
Bekijk op meest populair
Bekijken door recent toegevoegd
Filteren op MPAA-beoordeling
Inclusief gratis tv-programma's
Inclusief filmtrailers
Betaalde/abonnementsopties
Weinig advertenties [2]
App Crackle Popcornflix Vudu Yidio YouTube
Android [1]
iPhone/iPad [1]
Andere apparaten [1]

[1] YouTube heeft een gratis app voor veel verschillende apparaten, maar deze is gemaakt voor muziek en andere video's, niet per se om naar gratis films te bladeren, zoals de desktopwebsite biedt. Ga naar de Help-pagina van YouTube waar je kunt kijken om te zien waar je YouTube-video's kunt bekijken.

[2] Sommige films op YouTube en Watch Documentary bevatten advertenties, maar een aantal van de films die we hebben getest, hadden er absoluut geen.

Iets anders om te onthouden over YouTube is dat je de gratis films niet op genre kunt sorteren, dus hoewel je daar misschien een documentaire of thriller kunt vinden, heb je om het handmatig te zoeken.

Als je gratis films wilt downloaden in plaats van ze te streamen, ga dan naar Waar je gratis films online kunt downloaden voor een aantal manieren waarop je dat kunt doen. Bekijk deze gratis Redbox-codes voor meer gratis films.

Aanbevolen: