Amazon introduceert nieuwe Echo Show-apparaten met upgrades

Amazon introduceert nieuwe Echo Show-apparaten met upgrades
Amazon introduceert nieuwe Echo Show-apparaten met upgrades
Anonim

Amazon heeft woensdag updates aangekondigd voor zijn Echo Show-apparaten, evenals een kinderversie van het smart home-apparaat.

De Echo Show 5 en Show 8 krijgen een aantal opmerkelijke updates, waaronder een 2-megapixel camera aan de voorkant op de Show 5 en een 13-megapixel camerasysteem met een gezichtsveld van 110 graden op de Show 8.

De Echo Show 5 krijgt ook een merkbare prijsdaling, naar $ 84,99 van $ 89,99, en wordt geleverd in een nieuwe kleur: diepzeeblauw.

Image
Image

Terwijl het grootste deel van de rest van de Echo Show 5 hetzelfde bleef, heeft Amazon ook de processor van Echo Show 8 geüpdatet van de MediaTek 8163 naar de MediaTek 8183.

De Echo Show 8 leent ook van de nu stopgezette Echo Show 10 met een pan- en zoomfunctie die je kunt gebruiken tijdens videogesprekken, zodat iedereen gecentreerd blijft in het frame. Er zijn zelfs nieuwe augmented reality-effecten in de Echo Show 8 om geanimeerde "reacties" te sturen tijdens videogesprekken, of om aangepaste virtuele achtergronden te kiezen.

Een andere grote aankondiging is de toevoeging van de Echo Show 5 Kids. In de voetsporen van de Echo Dot for Kids, bevat het nieuwe Echo Show-apparaat een gratis abonnement op Amazon's Kids+ voor een jaar en een kindvriendelijke Alexa die huiswerkhulp en de mogelijkheid om grappen te maken biedt. De Echo Show 5 Kids wordt ook geleverd met een garantie van twee jaar, want, nou ja, kinderen.

Alle drie de nieuwe Echo Show-apparaten zijn nu beschikbaar voor pre-order voor een verzenddatum in juni. De Echo Show 5 kost $ 84,99, de Echo Show 5 Kids kost $ 94,99 en de Echo Show 8 kost $ 129,99.

Amazon debuteerde oorspronkelijk met de Echo Show-apparaten in 2017 als een nieuwe slimme luidspreker met een scherm om videogesprekken te voeren, slimme camerafeeds te tonen, door YouTube te bladeren, visuele takenlijsten te maken en meer.

Aanbevolen: