Hoe Apple TV+ op Fire Stick te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Apple TV+ op Fire Stick te krijgen
Hoe Apple TV+ op Fire Stick te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Om Apple TV+ op je Amazon Fire Stick te krijgen, moet je eerst de Apple TV-app naar het apparaat downloaden.
  • Nadat je de Apple TV-app hebt geïnstalleerd, log je in met je Apple-inloggegevens.
  • Als je geabonneerd bent op Apple TV+, zou je er toegang toe moeten hebben via de Apple TV-app.

Dit artikel bevat instructies om Apple TV+ op de Amazon Fire Stick te krijgen, inclusief het downloaden en installeren van de Apple TV-app en informatie over het aanmelden voor Apple TV+ vanuit de app.

Bottom Line

Het korte antwoord is ja, Apple TV+ op het Amazon Fire Stick-apparaat is beschikbaar sinds november 2019. Om Apple TV+ op je Fire Stick te krijgen, moet je eerst de Apple TV-app downloaden en installeren, en dan kun je je abonneren op of toegang krijgen tot een bestaand abonnement voor Apple TV+.

Waar is Apple TV op Fire Stick?

Apple TV is de app die je moet downloaden om Apple TV+ op je Fire Stick te kunnen kijken. Om Apple TV te krijgen, is de gemakkelijkste manier om het te vinden:

  1. Ga op het startscherm van je Fire TV naar de zoekoptie.

    Image
    Image
  2. Gebruik je afstandsbediening om Apple TV. te spellen

    Image
    Image
  3. Selecteer Apple TV in de lijst met zoekresultaten.

    Image
    Image
  4. Selecteer Get om de app toe te voegen aan je Amazon Fire TV-stick.

    Image
    Image

Zodra je de Apple TV-app op je Fire Stick hebt geïnstalleerd, kun je deze selecteren in het gedeelte Apps en kanalen op Fire TV. Om Apple TV+ te gebruiken, moet je inloggen. Selecteer hiervoor het tandwielpictogram bovenaan het scherm > Accounts > Aanmelden> Log in op deze tv, en voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.

Een eenvoudigere manier om u aan te melden bij uw Apple TV-account is door uw mobiele apparaat te gebruiken om de QR-code naast Aanmelden op mobiel apparaat te scannen en vervolgens de aanwijzingen op het scherm te volgen om verbinding te maken. Als je een Apple-apparaat gebruikt, verloopt het aanmeldingsproces bijna automatisch.

Als je al een abonnement hebt op Apple TV+, kun je deze openen vanuit het Apple TV-menu wanneer je de Apple TV-app opent. Als u zich moet aanmelden voor een Apple TV Plus-account (het is niet gratis), moet u uw Apple TV+-abonnement online afsluiten. Als je dat hebt gedaan, hoef je alleen maar het Apple TV+-pictogram te selecteren als je Apple TV gebruikt.

Kan niet inloggen op Apple TV op Fire Stick?

Als je problemen hebt om je aan te melden bij Apple TV op je Fire Stick, kunnen er verschillende redenen zijn. Hier zijn enkele snelle tips om verbinding te maken:

  • Zorg ervoor dat je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt. Een onjuiste gebruikersnaam of onjuist wachtwoord is de meest voorkomende oorzaak van problemen bij het aanmelden bij Apple TV.
  • Start je Fire Stick opnieuw op De eenvoudigste manier om je Fire Stick opnieuw op te starten, is door hem los te koppelen van de tv en een eventuele stroombron. Wacht een paar seconden en sluit dan alles weer aan. Natuurlijk moet je weer bij alles inloggen, maar dit is meestal een uitstekende manier om kleine problemen op te lossen.
  • Wis de cachegegevens op uw Fire Stick. Als je meerdere apps hebt uitgevoerd of veel hebt gestreamd op je Fire Stick, kan de cache de oorzaak van je probleem zijn. Probeer de cache op je Fire Stick te wissen om te zien of het daardoor weer werkt.
  • Reset je Fire Stick Als al het andere fa alt, kan een reset je Fire Stick terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Vervolgens kunt u proberen de Apple TV-app opnieuw te downloaden. Houd er rekening mee dat een reset alle apps verwijdert die u hebt geïnstalleerd, dus houd uw gebruikersnamen en wachtwoorden bij de hand.

  • Neem contact op met Amazon-ondersteuning. Als al het andere fa alt, neem dan contact op met Amazon-ondersteuning. Ze kunnen je helpen verbinding te maken en te beginnen met streamen.

FAQ

    Hoe schakel ik ondertitels uit op Apple TV+ op Fire Stick?

    Je kunt ondertitels of ondertiteling uitschakelen op Fire Stick. Ga eerst naar Instellingen > Sub titles. Als ze dan nog aan staan, ga dan naar Instellingen > Toegankelijkheid > Ondertiteling.

    Is mijn Fire Stick compatibel met Apple TV+?

    Apple ondersteunt drie Fire Stick-versies voor gebruik met de Apple TV-app. Dus als je een Fire TV Stick 4K (2018), een Fire TV Stick – Gen 2 (2016) of een Fire TV Stick – Basic Edition (2017) hebt, is deze compatibel met de app.