Hoe de afspeellijstafbeelding op Spotify op iPhone te wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe de afspeellijstafbeelding op Spotify op iPhone te wijzigen
Hoe de afspeellijstafbeelding op Spotify op iPhone te wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Open een afspeellijst en tik op het menupictogram (drie horizontale stippen) > Bewerken > Afbeelding wijzigen.
  • Kies Foto maken om een nieuwe foto te maken of tik op Kies uit bibliotheek om een afbeelding vanaf uw apparaat toe te voegen. Tik als u klaar bent op Kies > Opslaan.
  • Tik en sleep het Three Lines-pictogram naast nummers in de afspeellijst om de albumcollage te wijzigen.

De onderstaande instructies gebruiken de iOS-app van Spotify om de cover van een Spotify-afspeellijst te wijzigen, maar dezelfde basisstappen zijn van toepassing op de desktop- en Android-apps van Spotify.

Hoe verander je de Playlist Cover op Spotify op iPhone?

Spotify maakt standaard een collage van albumhoezen op basis van de eerste vier albums die verschijnen in een afspeellijst die je maakt. U kunt de afbeelding voor al uw afspeellijsten echter op elk gewenst moment handmatig wijzigen

Spotify geeft je twee opties voor het wijzigen van afspeellijstafbeeldingen. Je kunt de vier beste nummers in je afspeellijst herschikken om een andere albumcollage te krijgen of een omslagfoto uploaden vanaf de filmrol van je iPhone.

Wanneer u een afbeelding van een afspeellijst wijzigt in de Spotify iOS-app, wordt de wijziging van kracht op accountniveau. U ziet de nieuwe afbeelding op elk apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot Spotify en u hoeft de wijziging niet op uw bureaublad aan te brengen.

Hier leest u hoe u een Spotify-afspeellijstafbeelding op iOS kunt wijzigen:

Het proces voor het wijzigen van afspeellijstafbeeldingen is vergelijkbaar in alle mobiele apps van Spotify. Dat gezegd hebbende, als je specifieke instructies wilt, bekijk dan deze handleiding over hoe je je afspeellijstafbeelding op Android kunt wijzigen.

  1. Open de Spotify-app op je iPhone en navigeer naar een afspeellijst die je hebt gemaakt.
  2. Tik op het Three-Dot-pictogram (…) onder de titel van de playlist (direct links van de grote groene Play-knop).
  3. Tik op Bewerken.

    Image
    Image
  4. Als u de volgorde van de albumcollage wilt wijzigen, tikt u op het Three Lines-pictogram naast een nummer om het opnieuw te rangschikken.

    Spotify maakt een collage op basis van de eerste vier albums in de afspeellijst. Als meerdere nummers bovenaan de lijst van hetzelfde album zijn, ha alt Spotify uit zoveel nummers als nodig is om vier verschillende albums voor de collage te vullen.

  5. Als u de albumhoes wilt vervangen door een aangepaste foto, tikt u op Afbeelding wijzigen. Je kunt een nieuwe foto maken met de camera van je iPhone of een opgeslagen foto uploaden.
  6. Als je Kies uit bibliotheek selecteert, tik je op de foto die je wilt uploaden.

    Image
    Image
  7. Je wordt gevraagd om je foto bij te snijden tot een vierkant kader. Als u klaar bent, tikt u op Kies in de rechterbenedenhoek.
  8. Tik op Save in de rechterbovenhoek om de selectie te bevestigen.

    Image
    Image

Hoe wijzig ik mijn Spotify-afbeelding op de iPhone?

Omdat je weet hoe je de covers van afspeellijsten kunt wijzigen, vraag je je misschien af hoe je je profielfoto op Spotify kunt wijzigen. Zo doet u het vanaf uw iOS-apparaat:

De onderstaande instructies zijn van toepassing op alle mobiele en tabletversies van Spotify, inclusief Android.

  1. Open de Spotify-app, ga naar het hoofdmenu en tik op Instellingen (tandwielpictogram).
  2. Tik op Bekijk profiel.
  3. Tik op Profiel bewerken.

    Image
    Image
  4. Tik op Foto wijzigen. Selecteer een foto uit je bibliotheek of maak een nieuwe foto.
  5. Snijd de foto bij en tik op Kies als u klaar bent.
  6. Tik op Opslaan.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe wijzig ik de afbeelding van de afspeellijst op de Spotify desktop-app?

    Klik of plaats de muisaanwijzer op een afspeellijstafbeelding > selecteer Kies foto > zoek de afbeelding op uw computer > Opslaan. U kunt hetzelfde proces gebruiken om de afbeelding van de afspeellijst op de Spotify-webspeler te wijzigen.

    Hoe wijzig ik afspeellijstafbeeldingen op Spotify voor Android?

    Selecteer een afspeellijst en tik op de drie verticale stippen onder de naam van de afspeellijst bovenaan het scherm. Kies vervolgens Afspeellijst bewerken > Afbeelding wijzigen > Foto kiezen > selecteer een nieuwe foto > en tik opOpslaan.

Aanbevolen: