Hoe het Notes-wachtwoord op een iPhone te wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe het Notes-wachtwoord op een iPhone te wijzigen
Hoe het Notes-wachtwoord op een iPhone te wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Wachtwoord wijzigen: Settings > Notes > Password > On Mijn iPhone > Wachtwoord wijzigen.
  • Wachtwoord opnieuw instellen: Settings > Notes > Password > On Mijn iPhone > Wachtwoord opnieuw instellen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het wachtwoord van de Notes-app kunt wijzigen dat u al op uw iPhone gebruikt. Het laat ook zien hoe u een vergeten Notes-wachtwoord kunt resetten.

Een Notes-wachtwoord op iPhone wijzigen

Als je het wachtwoord onthoudt dat je gebruikt om notities op je iPhone te vergrendelen, maar het gewoon in iets nieuws wilt veranderen, volg dan deze stappen:

  1. In de Instellingen app, tik op Notities.
  2. Tik op Wachtwoord.
  3. Tik op Op mijn iPhone.

    Image
    Image

    Dit is alleen van toepassing op notities die op je iPhone zijn opgeslagen. Om het wachtwoord te wijzigen voor notities die zijn opgeslagen in iCloud, tikt u in plaats daarvan op iCloud en volgt u de overige stappen.

  4. Tik op Wachtwoord wijzigen…
  5. Voer uw huidige wachtwoord in het veld Oud wachtwoord in. Voer vervolgens het nieuwe Notes-wachtwoord tweemaal in - eenmaal in het veld Password en eenmaal in Verify - en voeg optimaal een Hint toe.

  6. Tik op Gereed. Er is geen bevestiging op het scherm. Nadat u op Gereed hebt getikt, is uw Notes-wachtwoord gewijzigd.

    Image
    Image

Hoe reset je een vergeten Notes-wachtwoord op de iPhone?

Maar wat moet u doen als u uw Notes-wachtwoord bent vergeten? Gelukkig betekent dat niet dat u nooit meer Notes kunt gebruiken. In plaats daarvan moet u uw vergeten Notes-wachtwoord opnieuw instellen door deze stappen te volgen:

Als u uw Notes-wachtwoord opnieuw instelt, worden de met het oude wachtwoord beveiligde notities niet ontgrendeld. Die kunnen alleen worden ontgrendeld met het oude wachtwoord, zelfs na de reset. Resetten verandert alleen het wachtwoord dat u gebruikt voor nieuwe notities die u maakt en vergrendelt.

  1. In de Instellingen app, tik op Notities.
  2. Tik op Wachtwoord.
  3. Tik op Op mijn iPhone.

    Image
    Image
  4. Tik op Wachtwoord resetten.
  5. Voer de toegangscode in die u gebruikt om uw telefoon te ontgrendelen (niet uw Notes-wachtwoord).
  6. Tik in het pop-upmenu op Wachtwoord opnieuw instellen.
  7. Voer het nieuwe wachtwoord dat u wilt gebruiken voor Notes twee keer in - één keer in het Password veld en één keer in Verify-en voeg een hint.
  8. Als je Face ID wilt gebruiken om notities te ontgrendelen, laat je de Gebruik Face ID schuifregelaar op aan/groen staan.
  9. Tik op Gereed om het Notes-wachtwoord op uw iPhone opnieuw in te stellen.

    Image
    Image

In veel gevallen kunt u verwijderde notities op de iPhone herstellen.

FAQ

    Hoe deel ik notities op een iPhone?

    Tik eerst op de More (drie stippen) knop in de rechterbovenhoek van de Notes-app. Selecteer Share Note om uw opties te zien. Je kunt een notitie delen via een sms, e-mail of sociale media-app zoals Snapchat of Twitter.

    Hoe vergrendel ik notities op een iPhone?

    Het vergrendelen van notities op je iPhone gebeurt ook in het Meer menu. Selecteer het Lock pictogram in de bovenste rij met opties. Vervolgens kunt u een wachtwoord maken om te voorkomen dat anderen de notitie zien. U kunt ook Face ID gebruiken.

Aanbevolen: