Hoe de afspeellijstafbeelding op Spotify op Android te wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe de afspeellijstafbeelding op Spotify op Android te wijzigen
Hoe de afspeellijstafbeelding op Spotify op Android te wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Open een afspeellijst en tik vervolgens op het menupictogram (drie verticale stippen) > Afspeellijst bewerken> Afbeelding wijzigen.
  • Tik op Kies Foto om een afbeelding te gebruiken die op uw apparaat is opgeslagen, of Foto maken om een nieuwe foto te maken.
  • Zodra je een bestaande of nieuwe afbeelding hebt gekozen, tik je op Gebruik foto en Opslaan om het proces te voltooien.

Dit artikel legt uit hoe je een afspeellijstafbeelding op Spotify op je Android-apparaat kunt wijzigen. Terwijl Spotify je vroeger verplichtte om de desktop-app te gebruiken om de omslagafbeeldingen van de afspeellijst te wijzigen, maar dat is niet langer het geval. U kunt elke afbeelding die op uw Android-apparaat is opgeslagen, gebruiken als een Spotify-afspeellijstafbeelding, of u kunt een nieuwe foto maken met de ingebouwde camera van uw apparaat en die in plaats daarvan gebruiken. Je kunt ook je belangrijkste Spotify-foto of profielfoto wijzigen via de Android-app.

Hoe verander je de afbeelding van je afspeellijst op Spotify Mobile?

Met de Android Spotify-app kun je de omslagfoto voor al je afspeellijsten wijzigen met behulp van de Android-app, zodat je de app niet op een computer hoeft te laden om deze taak uit te voeren. Wanneer u een Spotify-afspeellijstafbeelding op uw mobiel wijzigt, kunt u elke afbeelding selecteren die momenteel op uw apparaat is opgeslagen, of een nieuwe foto maken met een van de camera's die in uw apparaat zijn ingebouwd.

Als je een afbeelding van een afspeellijst wijzigt in de Spotify mobiele app, wordt deze ook automatisch gewijzigd op al je andere apparaten. Het is niet nodig om het opnieuw te wijzigen in de desktop-app of op een van uw andere apparaten.

Hier leest u hoe u een omslagafbeelding van een afspeellijst op Spotify op Android kunt wijzigen:

  1. Open de Spotify-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op Uw bibliotheek.
  3. Tik op een van je afspeellijsten.

  4. Tik op het menupictogram (drie verticale stippen).

    Image
    Image
  5. Tik op Afspeellijst bewerken.
  6. Tik op Afbeelding wijzigen.
  7. Tik op Kies foto om een afbeelding te gebruiken die momenteel op uw telefoon is opgeslagen.

    Image
    Image

    Tik op Maak foto als je nu een gloednieuwe foto wilt maken en deze wilt gebruiken als de omslagfoto van je afspeellijst.

  8. Tik op de afbeelding die je wilt gebruiken.
  9. Tik op Gebruik foto.
  10. Tik Opslaan.

    Image
    Image

Hoe wijzig ik mijn Spotify-afbeelding op Android?

Naast het wijzigen van de omslagafbeelding voor al je Spotify-afspeellijsten, kun je ook je Spotify-afbeelding op Android wijzigen zonder terug te gaan naar de desktop-app of de Spotify-webspeler. Dit is de afbeelding die aan uw profiel is gekoppeld en verschillende andere mensen kunnen deze afbeelding zien, afhankelijk van uw privacy-instellingen.

Net als afbeeldingen van afspeellijsten, kan je Spotify-foto elke afbeelding zijn die op je telefoon is opgeslagen, of je kunt een nieuwe foto maken.

Hier leest u hoe u uw Spotify-afbeelding op Android kunt wijzigen:

  1. Open Spotify en tik op de pagina Home op het tandwielpictogram.
  2. Tik op Bekijk profiel.
  3. Tik op Profiel bewerken.

    Image
    Image
  4. Tik op Foto wijzigen.
  5. Tik op Kies foto.

    Wil je een gloednieuwe selfie gebruiken? Tik in plaats daarvan op Foto maken hier.

  6. Tik op Toestaan. Je ziet dit alleen als het de eerste keer is dat je de app toestemming geeft voor toegang tot je foto's.

    Image
    Image
  7. Tik op de foto die je wilt gebruiken.
  8. Tik op Gebruik foto en tik vervolgens op Opslaan.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe deel ik een Spotify-afspeellijst op Android?

    Ga naar Uw bibliotheek en kies een afspeellijst, tik vervolgens op Meer (de drie stippen) > Delen. Je kunt nummers op Spotify delen via Snapchat, Instagram, AirDrop, enz.

    Hoe verwijder ik een afspeellijst op Spotify?

    Ga in de mobiele app naar je playlist en selecteer More (de drie stippen) > Delete Playlist. Klik in de desktop-app met de rechtermuisknop op de naam van de afspeellijst en selecteer Delete.

    Kan ik zien wie mijn afspeellijst op Spotify leuk vond?

    Nee. Je kunt niet zien wie je afspeellijsten leuk vindt of volgt, maar het aantal vind-ik-leuks/volgers verschijnt onder de naam van de afspeellijst in je bibliotheek. Om te zien wie je account volgt, tik je op het tandwiel Instellingen > Bekijk profiel > Volgers.

    Hoe maak ik een gezamenlijke afspeellijst op Spotify?

    Begin met het maken van je afspeellijst, tik vervolgens op Meer (de drie stippen) onder de naam van de afspeellijst en selecteer Invite medewerkers. Klik in de desktop-app met de rechtermuisknop op de naam van de afspeellijst en selecteer Collaborative Playlist.

    Hoe maak ik een afspeellijst openbaar op Spotify?

    Tik in de mobiele app op Meer (de drie stippen) onder de naam van de afspeellijst en selecteer Toevoegen aan profiel. Klik in de desktop-app met de rechtermuisknop op de naam van uw afspeellijst en selecteer Toevoegen aan profiel.

Aanbevolen: