Hoe DirecTV Stream te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe DirecTV Stream te gebruiken
Hoe DirecTV Stream te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Aanmelden: Ga naar DirectTV Stream, kies een pakket en add-ons, maak een account aan, check uit en betaal.
  • Live TV: Druk op Guide. Om op te nemen, zoek je een programma en selecteer je Record Series > All Episodes of New Episodes.
  • On-demand: Ga naar het tabblad Ontdekken. Selecteer een programma > druk op Play om nu te kijken of Bookmark om later te bekijken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u aan de slag kunt gaan met de streamingdienst DirecTV Stream (voorheen AT&T TV Now), een manier voor snoersnijders om tv, sport en films te kijken met een internetverbinding in plaats van een kabelabonnement.

Aanmelden voor DirecTV Stream

Aanmelden voor DirecTV Stream is snel en gemakkelijk. Zo werkt het aanmeldingsproces:

  1. Navigeer naar de DirecTV Stream-website en blader door de beschikbare pakketten.
  2. Wanneer u het gewenste pakket heeft gevonden, selecteert u Kies dit pakket.

    Als je een AT&T- of AT&T Unlimited-klant bent, kijk dan voor speciale prijzen en aanbiedingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer de gewenste add-ons, zoals cloud-DVR of premiumkanalen, en selecteer vervolgens Secure Checkout.

    Image
    Image
  4. Je wordt gevraagd om een account aan te maken. Voer uw gegevens in, accepteer de servicevoorwaarden en selecteer vervolgens Doorgaan naar betaling.

    Image
    Image
  5. Voer uw betalingsgegevens in.
  6. Selecteer Begin met kijken om te beginnen.

    Je kunt op elk moment extra kanalen toevoegen of je pakket wijzigen.

Live televisie kijken op DirecTV Stream

Wanneer je DirecTV Stream inschakelt, begint het automatisch een livekanaal af te spelen. Om je huidige kijkopties te zien:

  1. Selecteer Guide op je startscherm.
  2. Blader door beschikbare programma's en selecteer degene die u wilt bekijken.
  3. Je show wordt automatisch afgespeeld.

Zorg ervoor dat u de DirecTV Stream-app naar uw iOS- of Android-apparaat downloadt om uw inhoud te bekijken. Merk op dat de app voor zowel de AT&T TV- als de DirecTV Stream-services is.

Neem je favoriete programma's op en bekijk ze

Neem alle shows op waarin je geïnteresseerd bent en bekijk ze vervolgens wanneer het jou uitkomt. Zo neem je een show op:

  1. Selecteer op je startscherm Nu kijken, Discover of Guide.

  2. Zoek een programma of film die u wilt bekijken en selecteer deze.
  3. Selecteer de Record Series knop op de aflevering of film die je wilt opnemen.
  4. Selecteer Alle afleveringen of Nieuwe afleveringen en selecteer vervolgens Deze serie opnemen.
  5. DirecTV Stream neemt je programma op wanneer het wordt uitgezonden, en je kunt het op je gemak openen via Mijn bibliotheek.

Toegang tot de on-demand inhoud van DirecTV Stream

DirecTV Stream heeft een groeiende bibliotheek met on-demand inhoud. Vaak worden nieuwe afleveringen van netwerkprogrammering al 24 uur na uitzending toegevoegd. Ga als volgt te werk om on-demand inhoud te openen en te bekijken:

Als je iets specifieks zoekt, gebruik dan de zoekbalk om programma's, films of netwerken te vinden.

  1. Selecteer in het startscherm de Discover tab.

  2. Blader door de beschikbare programma's, films en shows.
  3. Selecteer een programma om er meer over te weten te komen. Selecteer Play om direct te kijken, of selecteer Bookmark om er later op terug te komen.

    Het is mogelijk om on-demand inhoud te pauzeren, terug te spoelen en vooruit te spoelen, maar veel on-demand programma's hebben advertenties die u niet kunt overslaan.

Wat is DirecTV Stream?

Net als YouTube TV, Hulu+ Live TV en Sling TV, is DirecTV Stream een app-gebaseerde streamingdienst waarvoor geen settopbox of satelliet- of kabelabonnement vereist is.

Met DirecTV Stream kun je films en programma's op je televisie bekijken met behulp van een Roku-, Chromecast- of Amazon Fire TV-apparaat, of het gebruiken met een vierde generatie Apple TV of een Samsung Smart TV. Met de DirecTV Stream-app is het zelfs mogelijk om content, inclusief foto's en video's, van je telefoon naar je tv te casten.

Neem uw DirecTV Stream-entertainment overal mee naartoe door rechtstreeks naar uw mobiele iOS- of Android-apparaat te streamen, of stream naar uw computer in de Chrome- of Safari-browser.

AT&T raadt een internetverbinding van minimaal 8 Mbps aan voor soepel streamen en om buffering te minimaliseren.

DirecTV Stream is een volledig gescheiden service van AT&T TV. AT&T TV vereist een contract en een Android-settopbox voor streaming. DirecTV Stream heeft geen contract en is compatibel met grote streaming-apparaten zoals Roku en Fire TV.

Wat krijg je en hoeveel kost het?

DirecTV Stream staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan kanaalopties, maar wat je krijgt, hangt af van welk pakket je koopt. Er zijn geen contracten, abonnementen of kosten, afgezien van uw maandelijkse pakketprijs.

Het entertainmentpakket kost $ 69,99 per maand en wordt geleverd met meer dan 65 kanalen, waaronder AMC, Comedy Central, BET, FX en meer. Het Choice-pakket heeft meer dan 90 kanalen en kost $ 84,99 per maand. Het bevat ook enkele regionale sportnetwerken, dus het is een goede keuze voor fans die naar hun favoriete teams willen kijken. Het Ultimate-pakket heeft meer dan 130 kanalen plus regionale sportnetwerken en kost $ 94,99 per maand.

Hoewel de prijzen van DirecTV Stream hoger zijn dan vergelijkbare services, zoals YouTube TV, zijn de beschikbare kanalen indrukwekkend en krijg je toegang tot alle premiumkanalen, waaronder HBO, Showtime, Cinemax, Starz en Epix, hoewel je moet mogelijk extra betalen voor die kanalen, afhankelijk van uw basispakket.

Er zijn ook extra's en add-on-pakketten voor filmliefhebbers, sportfans, Spaanstalige sportfans, degenen die internationale tv willen, en meer.

Lokale kanalen op DirecTV Stream

Hoewel de grote netwerken bij elk pakket zijn inbegrepen, hangt de beschikbaarheid van lokale netwerkshows en regionale sportprogramma's af van uw locatie.

DirecTV Stream heeft een handige tool voor lokale zenderlijsten waarmee u kunt controleren wat er op uw locatie beschikbaar is voor elke pakketlaag. Als een kanaal niet beschikbaar is waar je woont, heb je mogelijk nog steeds toegang tot on-demand content van dat kanaal.

Cloudopslag en apparaatlimieten

Met sommige DirecTV Stream-pakketten kun je streaming-inhoud op maximaal drie apparaten tegelijk bekijken. Andere pakketten zijn beperkt tot twee gelijktijdige apparaten.

De meeste aangeboden pakketten bieden 500 uur cloud DVR-opslag; de service slaat je opname 90 dagen op.

Bezoek DirecTV Stream voor volledige details over pakketten, kanalen, add-ons en prijzen.

Aanbevolen: