Hoe de SAG Awards Live Stream te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe de SAG Awards Live Stream te bekijken
Hoe de SAG Awards Live Stream te bekijken
Anonim

Er zijn veel manieren om de volledige Screen Actor's Guild Awards, ook wel bekend als de SAG Awards, live te streamen op je telefoon, tablet, computer of een ander compatibel streamingapparaat.

Bezoek de SAG Awards-website om de lijst met winnaars van 2022 te bekijken.

Evenementdetails

Datum: TBD (waarschijnlijk februari 2023)

Tijd: 17.00 uur PT / 20.00 uur ET

Locatie: Barker Hangar (Santa Monica, CA)

Channel: TBS, TNT

Stream: TBS.com, TNTDrama.com

Image
Image

Hoe de SAG Awards Live Stream te bekijken

WarnerMedia bezit de rechten om de Screen Actors Guild Awards uit te zenden. De hele ceremonie wordt simultaan uitgezonden op zowel TBS als TNT. Dat betekent dat je de show op je tv kunt bekijken als je een kabelabonnement hebt dat toegang geeft tot TBS of TNT.

TBS.com

Als je een computer of laptop bij de hand hebt en toegang krijgt tot de inloggegevens voor een kabelabonnement, stream dan de SAG-awards via de officiële TBS-website.

Ga naar TBS.com, selecteer het menu pictogram in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Live TV. Selecteer de feed voor de oost- of westkust, selecteer Aanmelden voor volledige toegang en voer uw gegevens in. Op de dag van de ceremonie ben je klaar om de show te streamen.

TBS-app

Als je toegang hebt tot een kabel- of satellietabonnement, stream dan de SAG Awards via de TBS-app. Ga naar TBS.com/apps voor een volledige lijst van je opties, of ga naar TBS.com/activate als de app op je streamingapparaat is geïnstalleerd.

TNTDrama.com

Aangezien de SAG Awards simultaan worden uitgezonden op TNT, kun je ook streamen op TNTDrama.com. Deze optie vereist een kabel- of satellietabonnement, net als TBS.com.

Navigeer naar TNTDrama.com, selecteer het menu pictogram in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Live TV Selecteer het oosten of westkust-feed en selecteer vervolgens Aanmelden voor volledige toegang Nadat u uw kabel- of satellietabonnementsgegevens hebt ingevoerd, kunt u de ceremonie streamen op de dag dat deze wordt uitgezonden.

TNT-app

Je kunt de SAG Awards live streamen via de TNT-app als je een kabel- of satellietabonnement hebt. Als je dat doet, ga dan naar TNTDrama.com/apps voor een volledige lijst van je opties, of ga naar TNTDrama.com/activate als de app op je streamingapparaat is geïnstalleerd.

Andere manieren om de Screen Actors Guild Awards live te streamen

Naast de officiële sites voor TNT en TBS, die alleen beschikbaar zijn voor kabelabonnees, kunnen kabelknippers live feeds van deze kanalen bekijken via sommige streamingdiensten. Naast lokale zenders bieden deze streamingdiensten veel basiskabelzenders zoals TNT en TBS.

De meeste van deze services bieden een soort gratis proefversie, dus u zou zich moeten kunnen aanmelden en de SAG Awards gratis kunnen streamen voordat u beslist of u de service wilt behouden of niet. De sleutel is om er een te kiezen die TNT of TBS heeft.

DirecTV Stream

DirecTV Stream was voorheen bekend als AT&T TV Now en heeft allemaal dezelfde kanalen. TBS en TNT zijn bij elk pakket inbegrepen, dus kies degene die je wilt en bekijk het.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV combineert de populaire Hulu on-demand streamingdienst met live streaming televisie. TBS en TNT zijn inbegrepen, dus dit is een andere haalbare optie om de SAG Awards te streamen. Ze bieden ook een gratis proefperiode van 30 dagen.

YOUTUBE TV

YouTube TV is de live televisiestreamingservice van Google die ook originele inhoud bevat. TBS en TNT zijn beide inbegrepen. Ze bieden ook een gratis proefperiode aan.

SLING TV

Sling TV is een goedkopere optie die zowel TNT als TBS omvat met beide goedkope abonnementsopties. Ze hebben niet veel lokale zenders, maar dat maakt niet uit als je alleen de SAG Awards wilt streamen. Er is een gratis proefversie beschikbaar, dus probeer het eens.

SAG Awards Red Carpet Pre-Show Live Stream

De SAG Awards-actie begint op de rode loper, lang voor de ceremonie, en je kunt het allemaal via livestream volgen. People and Entertainment Weekly heeft in het verleden verslag gedaan van pre-show, dus bekijk hun sociale media.

Je kunt ook de officiële SAG Awards Where to Watch-pagina bekijken voor meer informatie over pre-show rode loper streams, maar je kunt de ceremonie daar niet streamen.

Aanbevolen: