Hoe pixelknoppen te repareren die niet worden opgeladen

Inhoudsopgave:

Hoe pixelknoppen te repareren die niet worden opgeladen
Hoe pixelknoppen te repareren die niet worden opgeladen
Anonim

Als de Pixel Buds niet worden opgeladen, kan het zijn dat de batterijen in elk afzonderlijk oordopje na verloop van tijd leeglopen en niet meer opstarten, of dat de batterij in de case na verloop van tijd leeg raakt en niet meer opstart. U kunt zien of uw Pixel Buds worden opgeladen aan de status van de LED op de behuizing, en u kunt het oplaadniveau ook controleren op uw Android-telefoon.

Bottom Line

De twee dingen die ertoe kunnen leiden dat Pixel Buds niet worden opgeladen, zijn problemen met de afzonderlijke oordopjes en problemen met de behuizing. Pixel Buds worden opgeladen in de Pixel Buds-case. De case heeft een USB-C-poort en sommige Pixel Buds-modellen kunnen worden opgeladen via Qi draadloos opladen als de case dit ondersteunt. Als de case stopt met opladen, kunnen de oordopjes uiteindelijk niet worden opgeladen. Als de oordopjes niet goed werken of niet goed zijn aangesloten, kan dat ook het opladen verhinderen.

Hoe repareer je Pixel Buds die niet opladen

Om niet-opladende Pixel Buds te repareren, moet je een aantal stappen voor probleemoplossing doorlopen. Als de Pixel Buds op enig moment beginnen met opladen, kun je stoppen en de rest van de stappen negeren.

Hier leest u hoe u Pixel Buds kunt repareren die niet worden opgeladen:

  1. Zorg ervoor dat de case wordt opgeladen. Plaats de case op je Qi-oplader of steek hem in een USB-oplader. Met de Pixel Buds in de case opgeborgen, open je de case in de buurt van je Android-telefoon. Als de statuswaarschuwing een bliksemschicht op het batterijpictogram onder de case toont, betekent dit dat de case wordt opgeladen.

    Deze zelfde statusindicator geeft aan of de Pixel Buds aan het opladen zijn. Als de batterijpictogrammen onder elk oordopje geen bliksemschichten bevatten, worden ze niet opgeladen.

  2. Lijn de behuizing opnieuw uit op de oplaadmat. Als u Qi draadloos opladen probeert te gebruiken, probeer dan de hoes opnieuw uit te lijnen op de oplaadmat. De case wordt alleen opgeladen als deze goed is uitgelijnd, en de Pixel Buds worden alleen opgeladen als de case is opgeladen of stroom krijgt.

    Niet alle Pixel Buds-hoesjes ondersteunen draadloos opladen. Als je case geen draadloos opladen ondersteunt, moet je opladen via USB-C.

  3. Probeer een andere oplaadmethode. Als de case niet aan het opladen was toen je dit in de vorige stap controleerde, schakel dan over naar een andere oplaadmethode. Schakel over naar USB-C als u Qi-opladen gebruikte, of probeer een andere USB-C-kabel of oplader.

    Als je meerdere USB-C-kabels en opladers hebt, probeer dan verschillende combinaties. Uw kabel is mogelijk beschadigd of uw oplader heeft mogelijk een storing.

  4. Zorg ervoor dat de Pixel Buds correct in de case zijn geplaatst. De linker- en rechteroordopjes moeten in de juiste sleuven zitten. Als ze correct zijn geplaatst, klikken ze magnetisch op hun plaats en gaat de LED op de behuizing kort branden.
  5. Reinig de oplaadcontacten. Als de LED niet gaat branden wanneer u de Pixel Buds plaatst, reinigt u de oplaadcontacten op zowel de oordopjes als de case. Gebruik een pluisvrije doek of wattenstaafje om de binnenkant en de oordopjes schoon te maken en verwijder voorzichtig vuil of oorsmeer. Gebruik indien nodig een tandenborstel met zachte haren.

    Gebruik geen alcohol of andere schoonmaakmiddelen.

  6. Update de firmware. Als je Pixel-oordopjes problemen hebben met de levensduur van de batterij, maar ze zijn voldoende opgeladen om in te schakelen, probeer dan de firmware bij te werken. Open de Pixel Bud-instellingen, tik op Meer instellingen en vervolgens op Firmware-update.

  7. Voer een fabrieksreset uit. Als je Pixel Buds nog steeds niet worden opgeladen maar nog niet helemaal leeg zijn, of als je een probleem hebt waarbij ze niet opgeladen kunnen worden, probeer dan de fabrieksinstellingen te herstellen. Houd de Pixel Buds in hun etui en het etui open en houd de koppelingsknop ten minste 30 seconden ingedrukt.

Hoe weet ik of mijn Pixel Buds worden opgeladen?

Er zijn twee manieren om te zien of je Pixel Buds worden opgeladen. Als je telefoon niet handig is of je Pixel Buds niet gebruikt met een Android-telefoon, kun je controleren of de oordopjes worden opgeladen door naar het hoesje te kijken. Als je een Android-telefoon hebt waarmee je je Pixel Buds gebruikt, kun je de hoes bij je telefoon openen en de statusindicator controleren die verschijnt.

Zo kun je controleren of Pixel Buds worden opgeladen:

  1. Plaats de Pixel Buds in de case en sluit het deksel.
  2. Open het deksel.

  3. Als de LED oranje wordt, worden de Pixel Buds opgeladen.

    Image
    Image
  4. Controleer je telefoon. De indicator die verschijnt wanneer je de Pixel Buds-case opent, bevat kleine afbeeldingen van je oordopjes en case, elk met een batterijpictogram eronder. Als de batterijpictogrammen bliksemschichten bevatten, betekent dit dat de bijbehorende oordopjes worden opgeladen.

    Image
    Image

Hoe laad je Google Earbuds op?

Pixel Buds worden opgeladen door ze in de oplaadcassette te plaatsen. Het hoesje zelf heeft een ingebouwde batterij, zodat je de oordopjes kunt opladen, of het hoesje zelf nu wel of niet op stroom is aangesloten.

Zo laad je Pixel Buds op:

  1. Plaats de Pixel Buds in de oplaadcassette.
  2. Zorg ervoor dat de Pixel Buds goed op hun plaats zitten.
  3. Sluit de behuizing en plaats deze op een Qi-oplaadmat, of sluit de behuizing aan op een USB-stroombron.

    Image
    Image

    Als je oplaadt via USB, worden de Pixel Buds opgeladen, zelfs als de behuizing nog open is.

FAQ

    Hoe lang duurt het voordat de Pixel Buds zijn opgeladen?

    Gemiddeld hebben Buds 1,5 uur nodig om volledig op te laden. Persoonlijk kan uw kilometerstand echter enigszins variëren. Met één keer opladen kunnen Buds tot 5 uur luistertijd of 2,5 uur gesprekstijd leveren.

    Hoeveel kan de Pixel Buds-case Buds in rekening brengen?

    Een volledig opgeladen Pixel Buds-etui kan meerdere Buds-ladingen bevatten. Gemiddeld kan een volledig opgeladen Buds-case ongeveer 5 volledige ladingen voor Buds bevatten, wat ongeveer 24 uur luister- of 12 uur gesprekstijd oplevert.

Aanbevolen: