Pixelknoppen repareren die geen verbinding maken

Inhoudsopgave:

Pixelknoppen repareren die geen verbinding maken
Pixelknoppen repareren die geen verbinding maken
Anonim

Als Pixel Buds geen verbinding kunnen maken, is het mogelijk dat u het eerste installatieproces niet kunt voltooien of dat ze later geen verbinding kunnen maken. Initiële verbindingsproblemen zijn meestal gerelateerd aan de batterij, terwijl andere verbindingsproblemen meestal gerelateerd zijn aan Bluetooth.

Bottom Line

Pixel Buds maken verbinding via Bluetooth, dus alles dat Bluetooth-verbindingsproblemen veroorzaakt, kan ook voorkomen dat Pixel Buds verbinding maakt. Pixel Buds maken ook geen verbinding als ze niet zijn opgeladen of als de batterijen leeg zijn. In sommige gevallen kunnen firmwareproblemen ook voorkomen dat Pixel Buds verbinding maakt, in welk geval een reset het probleem meestal verhelpt.

Hoe repareer ik Google Pixel Buds die geen verbinding maken?

Om Pixel Buds te repareren die geen verbinding maken, moet je een aantal stappen voor probleemoplossing volgen en verschillende mogelijke oplossingen proberen. Als je Pixel Buds op enig moment verbinding maken, kun je het probleemoplossingsproces stoppen en de rest van de stappen negeren.

Hier leest u hoe u Pixel Buds kunt repareren die geen verbinding maken:

  1. Verwijder de oplaadcontactbeschermers, indien van toepassing. Sommige Pixel Buds worden geleverd met een plastic stuk over de oplaadcontacten op elke oordop. Zorg ervoor dat die stukjes zijn verwijderd, want de Pixel Buds kunnen niet worden opgeladen als de beschermstrips op hun plaats zitten.

    Deze beschermstrips zijn alleen te vinden op sommige Pixel Buds-modellen, dus je oordopjes kunnen al opgeladen zijn.

  2. Zorg ervoor dat de Pixel Buds daadwerkelijk opladen. Controleer de LED op de oplaadcassette terwijl de Pixel Buds erin zijn geplaatst. Als je het hoesje opent en het lampje oranje brandt, worden de Pixel Buds opgeladen. Als het effen wit is, zijn ze volledig opgeladen.
  3. Controleer je Bluetooth-instellingen. Je Pixel Buds maken geen verbinding als Bluetooth op je apparaat is uitgeschakeld. Bluetooth moet zijn ingeschakeld wanneer je de Pixel Buds voor het eerst instelt, en het moet ook zijn ingeschakeld wanneer je de Pixel Buds gebruikt, anders maken ze geen verbinding.
  4. Plaats de Pixel Buds dicht bij je apparaat. Als er veel Bluetooth-interferentie is, kunnen je Pixel Buds mogelijk geen verbinding maken. Als u de Pixel Buds dicht bij uw apparaat plaatst, hebben ze de beste kans om verbinding te maken.
  5. Verwijder bronnen van Bluetooth-interferentie. Als er veel bronnen van radiofrequentie-interferentie in uw omgeving zijn, kan dat problemen met uw Pixel Buds veroorzaken. Schakel alle draadloze apparaten uit die u momenteel niet gebruikt en alle apparaten of apparatuur die interferentie veroorzaken.

  6. Schakel locatieservices in. Je Pixel Buds kunnen mogelijk niet worden gekoppeld als Locatieservices niet is ingeschakeld. Probeer dit aan te zetten en kijk of de Pixel Buds verbinding maken.
  7. Sluit je Pixel Buds opnieuw aan. Als u uw Pixel Buds in het verleden met uw telefoon heeft gebruikt, maar ze nu geen verbinding maken, verwijdert u uw buds uit de lijst met Bluetooth-apparaten van uw telefoon. Mogelijk moet u vergeten, verwijderen of verwijderen selecteren in de Bluetooth-instellingen van uw telefoon. Zodra de Pixel Buds niet meer in de lijst met Bluetooth-apparaten van je telefoon staan, probeer je het verbindingsproces opnieuw.
  8. Reset je Pixel Buds. Als je Pixel Buds nog steeds geen verbinding maken, probeer dan een fabrieksreset. Nadat je de reset hebt uitgevoerd, moet je je Pixel Buds opnieuw instellen.

Hoe sluit ik handmatig Pixel Buds aan?

Als je je Pixel Buds gebruikt met een niet-Android-apparaat of een ouder Android-apparaat, maken ze niet automatisch verbinding. In dat geval, of als je gewoon problemen hebt met de automatische verbinding, kun je je Pixel Buds handmatig verbinden door de case in de koppelingsmodus te zetten en vervolgens handmatig te koppelen.

Hier leest u hoe u Pixel Buds handmatig aansluit:

  1. Plaats de Pixel Buds in de oplaadcassette en zorg ervoor dat de batterijen niet leeg zijn.

    Image
    Image
  2. Sluit het deksel van de koffer.

    Image
    Image
  3. Houd de knop op de behuizing ingedrukt.

    Image
    Image
  4. Als de LED op de behuizing wit pulseert, laat u de knop los.

    Image
    Image
  5. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je apparaat en selecteer je Pixel Buds in het Bluetooth-koppelingsmenu.
  6. Je Pixel Buds zouden verbinding moeten maken.

FAQ

    Hoe zet ik mijn Pixel Buds uit?

    Om Pixel Buds uit te schakelen, plaats je ze terug in de case of koppel je ze los via de Bluetooth-instellingen van je apparaat. Je kunt ook drie keer op het rechteroordopje tikken om het in of uit te schakelen.

    Hoe update ik mijn Google Pixel Buds?

    Pixel Buds wordt automatisch bijgewerkt wanneer gekoppeld aan een Android-apparaat waarop de Buds-app is geïnstalleerd. Afhankelijk van je model kun je je Pixel Buds mogelijk handmatig bijwerken met de Bud-app.

    Waarom vallen mijn Google Pixel Buds uit?

    Er is waarschijnlijk een probleem met de Bluetooth-verbinding. Schakel Bluetooth uit en weer in om de verbinding te resetten. Als je nog steeds problemen hebt, verwijder dan je Buds uit de Bluetooth-instellingen en koppel ze opnieuw met je apparaat.

    Hoe lang duurt het voordat de Pixel Buds zijn opgeladen?

    Het duurt ongeveer 45 minuten tot een uur voordat de Pixel Buds volledig zijn opgeladen in de oplaadcassette. De oplaadcassette zelf duurt 1,5 uur om op te laden. Volledig opgeladen Pixel Buds gaan 5 uur luistertijd en 2,5 uur gesprekstijd mee.

    Hoe vind ik mijn Pixel Buds?

    Als je Pixel Buds zijn verbonden met je apparaat, open je de Buds-app en tik je op Pixel Buds > Apparaat zoeken >Bel naar links of Bel naar rechts . Als u Zoek mijn apparaat instelt, kunt u hun laatst bekende locatie zien.

Aanbevolen: