Hoe anders dan alle nummers op Spotify

Inhoudsopgave:

Hoe anders dan alle nummers op Spotify
Hoe anders dan alle nummers op Spotify
Anonim

Wat te weten

  • PC: Open de map 'Favoriete nummers' en druk op Ctrl + A om alle nummers te markeren. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Verwijderen uit je favoriete nummers.
  • Mac: Open de map 'Favoriete nummers' en druk op Cmd + A om alle nummers te markeren. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Verwijderen uit je favoriete nummers.
  • Android/iOS: Tik op Gelikete nummers > Hart pictogram > Verwijderen. Je kunt slechts één nummer tegelijk verwijderen op mobiel.

Spotify maakt het gemakkelijk om nummers te volgen die je leuk vindt, omdat je met de Like-functie automatisch nummers aan een map kunt toevoegen. Het kan echter zijn dat u uw map met favoriete nummers wilt beheren zodra deze is gevuld met honderden of duizenden nummers.

Het kan vervelend zijn om één nummer tegelijk te verwijderen, maar dit artikel leert je een gemakkelijke manier om alle nummers op Spotify anders te maken, zodat je je map 'Geliefde nummers' kunt wissen.

Is er een manier om alle nummers op Spotify anders te maken?

Je kunt alle nummers op elke Spotify-app anders vinden, maar alleen met de Windows- en Mac-desktop-apps kun je alle geliefde nummers in één keer verwijderen.

Hier leest u hoe u alle nummers op Spotify's desktop-apps massaal kunt verwijderen:

Het verwijderen van geliefde nummers is bijna identiek op Windows en Mac. De onderstaande schermafbeeldingen komen overeen met de Spotify-app voor Mac, maar waar nodig worden Windows-specifieke opdrachten vermeld.

  1. Open de Spotify desktop-app op je Mac of Windows-computer.
  2. Klik op het tabblad Gelikete nummers in het menu aan de linkerkant.

    Image
    Image
  3. Druk op Cmd + A op je toetsenbord om alle nummers in de map te selecteren (Windows: Ctrl + A).

    Image
    Image
  4. Klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde nummers en selecteer Verwijderen uit je favoriete nummers. U kunt ook op de toets Delete op uw toetsenbord drukken.

    Image
    Image

Helaas kunt u niet batchgewijs alle nummers in uw map 'Geliefde nummers' selecteren met Cmd + A of Ctrl + A op het Spotify-web Speler (browser-app). Het kan alleen worden gedaan met de downloadbare desktop-apps voor Windows en Mac.

Hoe verwijder je alle gelikete nummers op Spotify op mobiel?

Hoewel het mogelijk is om al je favoriete nummers op Spotify's iOS- en Android-apps te verwijderen, is het een vervelend proces. Geen van beide apps biedt een optie voor het verwijderen van batches, wat betekent dat je op elk nummer afzonderlijk moet tikken om het te verwijderen.

Volg de onderstaande stappen om gelikete Spotify-nummers op mobiel te verwijderen:

Het proces voor het niet leuk vinden van nummers is identiek in de Android- en iOS-apps van Spotify. De onderstaande schermafbeeldingen zijn echter met een iPhone gemaakt.

  1. Open de Spotify-app en tik op Uw bibliotheek in de rechterbenedenhoek.
  2. Tik op Gelikete nummers.

    Image
    Image
  3. Zoek een nummer dat je wilt verwijderen en tik op het Heart icoon.
  4. Tik op Verwijderen.

    Image
    Image

    U kunt ook op de Drie Punten (…) rechts van het Hart-pictogram klikken en vervolgens op tikken Vind ik leuk om een nummer te verwijderen.

Hoe reset ik mijn favoriete nummers op Spotify?

In tegenstelling tot je Spotify-afspeellijsten, is er geen manier om de map 'Geliefde nummers' te verwijderen. De enige manier om het opnieuw in te stellen, is door er nummers van te verwijderen. U hoeft echter niet al uw favoriete nummers massaal te verwijderen. Als je je map 'Geliefde nummers' wilt beheren terwijl je specifieke nummers wilt behouden, gebruik dan de onderstaande methode om batches met nummers in één keer handmatig te verwijderen:

  1. Open de Spotify desktop-app op je Mac of Windows-computer.
  2. Klik op het tabblad Gelikete nummers in het menu aan de linkerkant.

    Image
    Image
  3. Houd de Command-toets ingedrukt en klik op de nummers die je wilt verwijderen. U kunt ook de Shift-toets ingedrukt houden om een grote reeks nummers achter elkaar te selecteren. Windows: Houd de Shift-toets ingedrukt.

    Image
    Image
  4. Klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde nummers en selecteer Verwijderen uit je favoriete nummers. U kunt ook op de toets Delete op uw toetsenbord drukken.

    Image
    Image

FAQ

    Hoeveel nummers kun je leuk vinden op Spotify?

    Je kunt een onbeperkt aantal nummers leuk vinden op Spotify. Voorheen beperkte Spotify het aantal nummers dat je aan je bibliotheek kon toevoegen tot 10.000. Nu kunnen alle Spotify-gebruikers op alle niveaus zoveel nummers opslaan en leuk vinden als ze willen.

    Hoe vind je een nummer op Spotify?

    Als je een nummer leuk wilt vinden op Spotify, selecteer je het heart-pictogram naast de naam van het nummer. Spotify slaat je geliefde nummers op in twee afspeellijsten. De ene afspeellijst bevat nummers die je leuk vond terwijl je door muziek bladerde, en de andere bevat nummers die je leuk vond toen je naar een Spotify-radiostation luisterde.

Aanbevolen: