Nummers downloaden op Spotify

Inhoudsopgave:

Nummers downloaden op Spotify
Nummers downloaden op Spotify
Anonim

Wat te weten

  • Klik in de afspeellijst met nummers die u wilt downloaden op de pijl omlaag om de afspeellijst te downloaden.
  • Je kunt geen afzonderlijke nummers downloaden, maar je kunt wel één nummer aan een nieuwe afspeellijst toevoegen om het nummer te downloaden.
  • Je moet geabonneerd zijn op Spotify Premium om muziek te downloaden.

Dit artikel leert je hoe je nummers op Spotify kunt downloaden, zodat je ze offline kunt beluisteren. Het kijkt ook naar de beperkingen van de online service.

Muziek downloaden van Spotify

Als je je nummers op Spotify wilt downloaden zodat je ze offline kunt beluisteren, moet je een abonnement op Spotify Premium hebben. Nadat je je hebt aangemeld voor een lidmaatschap, kun je als volgt nummers downloaden via de desktop-app.

  1. Open Spotify.
  2. Klik op de afspeellijst die u wilt downloaden.

    Image
    Image
  3. Klik op de pijl naar beneden om de afspeellijst te downloaden.

    Image
    Image
  4. De muziek wordt nu toegevoegd aan je bibliotheek en kan offline worden beluisterd.

Kun je een enkel nummer downloaden op Spotify?

Het is niet mogelijk om een enkel nummer op Spotify te downloaden via de conventionele methode die hierboven wordt vermeld, maar er is een oplossing om een enkel nummer te downloaden. Dit is wat je moet doen.

  1. Open Spotify.
  2. Klik op Zoeken.

    Image
    Image
  3. Zoek naar het nummer dat je wilt downloaden.
  4. Klik met de rechtermuisknop op het nummer in het resultatenvenster Nummers.

    Image
    Image
  5. Klik op Toevoegen aan afspeellijst > Nieuwe afspeellijst.

    Image
    Image
  6. Klik op de nieuwe afspeellijst.
  7. Klik op de pijl naar beneden om de afspeellijst te downloaden.

    Image
    Image
  8. Het enkele nummer is nu gedownload naar je bibliotheek.

Bottom Line

De enige manier om muziek van Spotify te downloaden, is door je te abonneren op Spotify Premium. Het is ook mogelijk om gratis podcasts van Spotify te downloaden als je dat wilt, maar nummers vallen onder het betaalde gedeelte van de service.

Waarom kan ik geen nummers downloaden op Spotify?

Als je geen nummers kunt downloaden op Spotify, kan dit verschillende redenen hebben. Hier leest u waarom u een probleem kunt hebben.

  • Je bent niet geabonneerd op Spotify Premium. Controleer of je geabonneerd bent op Spotify Premium en of het abonnement niet is verlopen. Als je momenteel niet geabonneerd bent, kun je geen muziek downloaden van Spotify.
  • Controleer uw internetverbinding. Controleer of uw internetverbinding werkt, zodat u er bestanden van kunt downloaden.
  • Controleer of je genoeg ruimte hebt. Als je niet genoeg ruimte op je desktop of smartphone hebt, kun je geen nummers downloaden van Spotify. Maak ruimte vrij voor je muziek.
  • Je gebruikt te veel apparaten. Je kunt nummers op maximaal vijf apparaten downloaden. Als je probeert te downloaden op een zesde apparaat, verwijdert Spotify automatisch downloads van de apparaten die je het minst vaak gebruikt.
  • Je hebt je downloadlimiet bereikt. U kunt maximaal 10.000 nummers downloaden op uw account. Als je de limiet bereikt, moet je oudere nummers verwijderen.

Welke beperkingen zijn er aan het downloaden van nummers op Spotify?

Om nummers van Spotify te downloaden, moet je nog steeds elke 30 dagen online gaan om de licentievoorwaarden van de service te vernieuwen. Je kunt ook maximaal 10.000 nummers downloaden op maximaal vijf verschillende apparaten, wat sommige gebruikers kan beperken.

FAQ

    Hoe lang duurt het om nummers op Spotify te downloaden?

    Het duurt ongeveer vier of vijf minuten om een Spotify-afspeellijst van ongeveer 200 nummers met normale kwaliteit te downloaden als je 4G-snelheden hebt. Als je download met een hogere kwaliteit (Settings> Music Quality> Download), duurt het downloaden langer, en als u een lagere kwaliteit kiest, gaat het downloaden sneller.

    Hoe download ik nummers die ik leuk vind op Spotify?

    Je kunt je afspeellijst met favoriete nummers downloaden, maar geen individuele nummers die je leuk vindt. Open Spotify op je computer, ga naar Your Library > Liked Songs en schakel vervolgens Download in om download de afspeellijst met favoriete nummers.

    Hoe download ik Spotify-nummers op een iPhone?

    Om muziek te downloaden van de Spotify-app op je iPhone, start je Spotify en log je in op je Premium-account. Ga naar Uw bibliotheek, tik op een afspeellijst en tik vervolgens op het pictogram Download (pijl naar beneden). Je ziet een groene pijl naast elk succesvol gedownload nummer.

    Hoe download ik Spotify-nummers op een Android-telefoon?

    Om muziek te downloaden van de Spotify-app op uw Android-apparaat, start u Spotify en logt u in op uw Premium-account. Ga naar Uw bibliotheek, tik op een afspeellijst en tik vervolgens op de knop Download. Je ziet een groene pijl naast elk succesvol gedownload nummer.

Aanbevolen: