Roku kondigt nieuwe 4K en 4K+ streamingsticks aan

Roku kondigt nieuwe 4K en 4K+ streamingsticks aan
Roku kondigt nieuwe 4K en 4K+ streamingsticks aan
Anonim

Roku's nieuw aangekondigde 4K- en 4K+-streamingsticks laten je streamen in 4K en worden in oktober in de VS uitgebracht.

De toepasselijke titel Roku Streaming Stick 4K en Roku Streaming Stick 4K+ bieden natuurlijk 4K-streaming, samen met andere algemene verbeteringen. Volgens Roku's aankondiging zullen beide modellen medio oktober in de VS verkrijgbaar zijn via de website van het bedrijf en andere online retailers. Vreemd genoeg lijkt het erop dat alleen de Roku 4K in fysieke winkels zal worden uitgebracht, zonder melding te maken van dezelfde behandeling voor het 4K+-model.

Image
Image

De Roku Streaming Stick 4K lijkt een upgrade te zijn ten opzichte van eerdere modellen, en claimt een snellere opstarttijd en een opnieuw ontworpen wifi-ontvanger voor betere snelheden. Het biedt ook Dolby Vision en HDR10+. Dan zijn er natuurlijk de typische Roku-voordelen van een eenvoudige installatie en compatibiliteit met verschillende Apple- en Google-apparaten.

Image
Image

Het enige verschil tussen het 4K- en het 4K+-model lijkt de opname van een Roku Voice Remote Pro te zijn, die bij de 4K+ wordt geleverd. Voor slechts $ 20 meer kun je een luxere oplaadbare afstandsbediening krijgen met handsfree spraakbesturing, een koptelefoonaansluiting en persoonlijke sneltoetsen.

Je kunt de Roku Streaming Stick 4K half oktober in de schappen en online in de VS vinden voor $ 49,99, met plannen voor releases in Canada en Latijns-Amerika "in de komende maanden". Wat betreft de Roku Streaming Stick 4K+, deze zal in de VS online te koop zijn bij Roku en andere retailers voor $ 69,99. Je kunt beide modellen nu ook rechtstreeks bij Roku bestellen, op voorwaarde dat je in de VS bent.