Ja, het knippen van snoeren is nog steeds de moeite waard

Inhoudsopgave:

Ja, het knippen van snoeren is nog steeds de moeite waard
Ja, het knippen van snoeren is nog steeds de moeite waard
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Nieuwe streamingdiensten blijven verschijnen en de prijzen blijven stijgen voor huidige aanbiedingen zoals YouTube TV.
  • De wereld van het doorknippen van snoeren is in de loop der jaren gefragmenteerd geraakt sinds het knippen van kabels voor het eerst populair werd.
  • Ondanks de kosten van veel van de huidige streamingplatforms, zeggen experts dat het nog steeds de moeite waard is om het snoer door te knippen, zolang je maar selectief kunt zijn met wat je wilt.
Image
Image

Het idee om het snoer door te snijden en geld te besparen door je kabel af te sluiten is al jaren populair, maar naarmate de streamingmarkt meer gefragmenteerd raakt, waarschuwen experts dat gebruikers wat selectiever moeten zijn in de opties die ze kiezen.

Enkele jaren geleden was het doorknippen van het snoer een manier om een statement te maken: je eindelijk verlost van het dure kabelabonnement waar je jarenlang voor had betaald en nooit had gebruikt. Destijds waren er niet zoveel streamingplatforms, wat betekende dat je veel geld kon besparen door gewoon iets als Netflix of Hulu op te halen.

Nu er echter elk jaar meer streamingdiensten aankomen en de prijzen voor abonnementen zoals YouTube TV blijven stijgen, zeggen experts dat snoeren doorknippen misschien niet de moeite waard lijkt, maar het kan je nog steeds veel geld besparen geld als je kunt leren leven zonder sommige dingen.

"Naar mijn mening is geld besparen nog steeds de beste reden om het snoer door te snijden. Het is absoluut waar dat sommige streamingdiensten behoorlijk duur zijn, en streaming is geen wondermiddel, maar ik denk dat mensen de neiging hebben om verschillende dingen door elkaar te halen soorten entertainmentopstellingen als ze het hebben over 'snoer doorknippen', "legde Stephen Lovely, de hoofdredacteur van CordCutting.com, in een e-mail uit."Koord doorknippen betekent eigenlijk gewoon dat je de kabel opzegt, en dat gaat je geld besparen."

Alternatieven zoeken

Voor Lovely is een van de belangrijkste voordelen van het doorknippen van het snoer nog steeds geld besparen. Veel huidige kabelabonnementen kunnen meer dan $ 100 per maand kosten, afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Deze prijs kan variëren, aangezien bedrijven vaak bundels met internet- of telefoondiensten aanbieden, en voor sommigen kan het goed zijn om van die opties te profiteren.

Als je je alleen concentreert op wat je echt wilt kijken, is de kans groot dat je het allemaal kunt krijgen voor minder dan de kabelkosten.

Toch, als je je kabel niet zo veel gebruikt, zegt Lovely dat het misschien de moeite waard is om het snoer door te snijden en te investeren in een paar specifieke streamingdiensten.

"Ik denk echt dat het vervangen van de kabel door live tv-streaming iets minder haalbaar is dan het ooit was", legde hij uit.

"Dit is met name het geval als je een vaste lijn hebt, aangezien je ontbundelde kosten voor internet en telefoon meer kunnen oplopen dan je bespaart door over te schakelen van kabel naar een live tv-streamingservice. Maar ik denk dat het belangrijk is om te onthouden dat je geen live tv-streamingservice hoeft te kopen."

Voor velen is dat een belangrijk punt om rekening mee te houden. Hoewel services zoals YouTube TV verleidelijk kunnen zijn om je op te abonneren, kun je in plaats daarvan vertrouwen op on-demand services zoals Netflix of Hulu, die veel verschillende shows en films bieden.

En als je de behoefte voelt om je te abonneren op een live tv-optie, raadt Lovely aan om er een te nemen zonder enig contract. Op die manier kun je het annuleren wanneer je denkt dat je het niet meer nodig hebt.

Kiezen en kiezen

Uiteindelijk, naarmate meer en meer gebruikers het snoer beginnen door te snijden, zullen we waarschijnlijk de prijzen voor live tv-abonnementen blijven zien stijgen, vooral als de schattingen 35 zijn.4% van de Amerikanen zal het snoer tegen 2024 hebben doorgesneden. De sleutel om niet te verdwaald te raken in de verschillende opties is om te kiezen wat je absoluut nodig hebt.

Image
Image

Een van de grootste pluspunten van kabel is het aantal kanalen waartoe je toegang krijgt. Maar als je niet al die kanalen gebruikt, kan het zonde zijn om ervoor te betalen.

"Ik denk dat het belangrijkste dat toekomstige snoersnijders moeten doen, is beslissen waar ze niet zonder kunnen", legde hij uit.

"Er zijn zeker mensen die kabel zouden moeten hebben, en dat is prima. Maar als je alleen bepaalde dingen nodig hebt, zul je waarschijnlijk merken dat je geld bespaart," zei Lovely.

"Als je van plan bent om elk kanaal en elk tv-programma dat je met kabel krijgt te repliceren, ja, dan gaat dat minstens net zoveel kosten als kabel al doet. Maar als je je alleen concentreert op wat je echt wilt horloge, er is een goede kans dat u het allemaal kunt krijgen voor minder dan de kabelkosten."

Aanbevolen: