Hoe meldingen te snoozen in Android 12

Inhoudsopgave:

Hoe meldingen te snoozen in Android 12
Hoe meldingen te snoozen in Android 12
Anonim

Wat te weten

  • Snooze voor meldingen inschakelen: Instellingen > Meldingen > selecteer Sluiten van meldingen toestaan.
  • Eenmaal ingeschakeld, kunt u waarschuwingen snoozen door op het kleine klokpictogram onder aan het pictogram te tikken.

Dit artikel bevat instructies voor het snoozen van meldingen in Android 12, inclusief het inschakelen van het snoozen van meldingen en het uitschakelen van het snoozen van meldingen.

Meldingen snoozen in Android 12

Een functie die een belangrijke update heeft ontvangen in Android 12 is het snoozen van meldingen. In tegenstelling tot Niet storen, dat alle meldingen dempt, kun je met snoozen van meldingen kiezen voor welke apps je meldingen wilt dempen.

Sluiten van meldingen kan buitengewoon handig zijn als je de inkomende geluiden van specifieke applicaties wilt dempen. Als je een melding op Android 12 wilt snoozen, volg je de onderstaande stappen.

  1. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag na ontvangst van een melding.
  2. Zoek de app waarvan je meldingen wilt snoozen.
  3. Tik op het kleine wekkerpictogram in de rechterbenedenhoek van de melding. U kunt nu kiezen uit een paar verschillende snooze-lengtes. Je kunt ook op Geschiedenis tikken om een lijst weer te geven met alle meldingen die je onlangs hebt afgewezen of gesnoozed.

    Image
    Image

Hoe schakel ik snooze-meldingen uit op Android 12?

Hoewel het sluimeren van waarschuwingen van bepaalde apps nuttig kan zijn, kan het zijn dat u ze soms moet "unsnoozen". Volg deze stappen om gesnoozede meldingen op Android uit te schakelen.

  1. Veeg vanaf de bovenkant van uw scherm omlaag om het meldingenpaneel omlaag te brengen.
  2. Zoek de app die je nodig hebt, schakel meldingen in.
  3. Tik op de knop Ongedaan maken om de meldingen weer in te schakelen.

Snooze voor meldingen inschakelen op Android 12

Voordat je waarschuwingen voor verschillende apps kunt snoozen, moet je de functie mogelijk inschakelen. Hier leest u hoe u het snoozen van meldingen kunt inschakelen.

  1. Open Instellingen op je Android 12-telefoon.
  2. Zoek de Notifications of Apps and Notifications lijst (de naamgeving kan verschillen afhankelijk van de telefoonfabrikant).
  3. Tik op Meldingen of Apps en meldingen en zoek de optie Sluiten van meldingen toestaan onderaan de lijst.

    Image
    Image

Wat is het snoozen van meldingen in Android 12?

Sluiten van meldingen is een manier om meldingen voor een bepaalde toepassing snel en gemakkelijk te dempen. U kunt waarschuwingen meestal maximaal twee uur snoozen, zodat u ze voor een korte tijd kunt dempen. Het is handig om waarschuwingen te dempen voor herinneringen die later op de avond plaatsvinden of als je op weg bent naar een vergadering en die groepschat met al je vrienden moet stilleggen.

In tegenstelling tot Do Not Disturb, kun je met het snoozen van meldingen in Android 12 niet voor alle applicaties tegelijk of voor dagen achter elkaar waarschuwingen dempen. In plaats daarvan moet je het per app doen.

FAQ

    Welke nieuwe functies zijn opgenomen in Android 12?

    Naast het snoozen van meldingen, bevatten de meest prominente functies van Android 12 een nieuwe ontwerptaal genaamd Material You, die betere aanpassingsopties voor uw apparaat biedt; vloeiendere bewegingen en animaties; een privacydashboard waar u de persoonlijke informatie die u deelt met apps kunt beheren; en meer.

    Wat is de releasedatum van Android 12?

    Google heeft nog geen specifieke releasedatum gegeven. Android 12 is momenteel in bèta. De definitieve versie wordt waarschijnlijk eind 2021 gelanceerd.

    Welke telefoons krijgen eerst Android 12?

    Bepaalde in aanmerking komende apparaten kunnen nu deelnemen aan de bètaversie van Android 12 en de update downloaden voor het grote publiek. Bedrijven die samenwerken met Google voor de bèta zijn Asus, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Techno, TCL, Vivo, Xiaomi en ZTE.

    Hoe kom ik in de bètaversie van Android 12?

    Ga naar https://www.google.com/android/beta en meld u aan bij uw Google-account om te zien of u een in aanmerking komend apparaat heeft. Selecteer de Opt In-knop onder uw apparaat en accepteer de Servicevoorwaarden van het bètaprogramma. Houd er rekening mee dat dit een bètaversie is, dus updates kunnen bugs bevatten die de prestaties van uw apparaat beïnvloeden. Als u zich afmeldt voor het programma, moet u alle lokaal opgeslagen gegevens op uw apparaat wissen.

Aanbevolen: