ChargeTech 27000mAh Battery Pack Review: grote capaciteit

Inhoudsopgave:

ChargeTech 27000mAh Battery Pack Review: grote capaciteit
ChargeTech 27000mAh Battery Pack Review: grote capaciteit
Anonim

Bottom Line

Het ChargeTech-batterijpakket zal je in geen enkel opzicht verbazen, maar het biedt een solide hoeveelheid batterijvermogen in een relatief klein pakket, vooral als je bedenkt dat er een geïntegreerde AC-plug-in is.

ChargeTech 27000mAh draagbaar AC-batterijpakket

Image
Image

We hebben ChargeTech 27000mAh-batterijpakket gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De levensduur van de batterij van laptops verbetert voortdurend met elke nieuwe generatie, maar hoeveel uur batterij je laptop ook heeft, er komt altijd een moment dat je die paar extra uren nodig hebt als je niet in het bezit bent van een stopcontact. Gelukkig zijn er accu's die precies dat kunnen, zoals de ChargeTech 27000mAh-accu, een door de TSA goedgekeurde powerbank die niet veel groter is dan je standaard paperbackboek met een ingebouwd stopcontact en twee USB-poorten om op te starten.

Om te zien hoe goed het werkt en of het zijn hype- en prijskaartje waarmaakt, hebben we de ChargeTech door de wringer gehaald om te zien hoe goed het presteert.

Ontwerp: Slank en slank

Het ChargeTech 27000mAh-batterijpakket ziet er net zo bescheiden uit als je zou verwachten. Het is in feite een versterkt smartphone-batterijpakket dat er toevallig een groot stopcontact in sluipt. Het rechthoekige apparaat heeft taps toelopende zijkanten, wat bijdraagt aan het slanke profiel, evenals een satijnen matzwarte afwerking, waar we zo op ingaan.

Image
Image

Aan de bovenkant van de ChargeTech 27000mAh bevindt zich een enkele aan / uit-knop die twee doelen dient als indicator voor de levensduur van de batterij dankzij vier LED-lampjes (elk staat voor 25% lading). De verschillende plug-ins op het apparaat bevinden zich allemaal aan één rand, behalve de invoerkabel, die alleen aan een aangrenzende kant zit.

Het batterijpakket is afhankelijk van een volledig aparte oplader die zelfs meer ruimte in beslag neemt dan een of twee extra smartphones.

De uitgangspoorten aan boord omvatten twee 5V/2.4A USB-poorten en een volledige AC-plug-in, die wordt in- en uitgeschakeld met een speciale schuifregelaar. Alle drie kunnen desgewenst tegelijkertijd worden gebruikt, maar ze werken ook onafhankelijk als er maar één apparaat hoeft te worden opgeladen.

We hebben genoten van de satijnmatzwarte afwerking van het ChargeTech-batterijpakket, omdat het gemakkelijk vast te houden is zonder bang te hoeven zijn het te laten vallen, maar het houdt ook vingerafdrukken vast. Dit was geen grote deal-breaker voor ons, maar als je liever hebt dat je gadgets vrij zijn van vingerafdrukken, is het iets om in gedachten te houden.

Configuratieproces: nog een andere voedingsadapter

Toen we de ChargeTech 27000mAh uit de hoes haalden, was het eerste wat ons opviel de meegeleverde accessoires. Naast het batterijpakket zelf, bevat ChargeTech een speciale oplader, een internationale reisadapter en een bijbehorende koffer om alles in mee te nemen.

Image
Image

Toen het aankwam, was het batterijpakket voor ongeveer 50% opgeladen volgens de indicator voor de levensduur van de batterij aan boord. Dus, zoals we doen met alle accu's die we testen, hebben we deze volledig leeggemaakt en opgeladen.

Terwijl we het over opladen hebben, is het vermeldenswaard dat de stroominvoer een speciale plug-in is die de meegeleverde oplader gebruikt. Het zou leuk geweest zijn om te zien dat ChargeTech een USB Type-C-ingang zou gebruiken, maar dat is niet het geval. In plaats daarvan vertrouwt het batterijpakket op een volledig aparte oplader die zelfs meer ruimte in beslag zal nemen dan een of twee extra smartphones.

Oplaadsnelheid en batterij: voldoende vermogen bij behoorlijke snelheden

Zoals hierboven vermeld, zijn we begonnen met het testproces door de ChargeTech 27000mAh volledig leeg te maken en op te laden. In de loop van de eerste keer opladen en zeven daaropvolgende oplaadbeurten tijdens het testen, had het batterijpakket gemiddeld een oplaadtijd van ongeveer vier en een half uur met behulp van de meegeleverde oplader.

Voor het testen van de ChargeTech 27000mAh hebben we een iPhone XS en Samsung Galaxy S8 Active voor mobiele apparaten gebruikt en een 2016 MacBook Pro 15-inch als laptop naar keuze. Bij elk apparaat hebben we het batterijpakket volledig opgeladen en vervolgens elk apparaat zo vaak mogelijk opgeladen met een volledig opgeladen ChargeTech, waarbij we ervoor zorgen dat het mobiele apparaat leeg is voordat u het weer aansluit.

Image
Image

De iPhone XS kon zes en een half volledig opladen met een gemiddelde oplaadtijd van anderhalf uur. De Samsung Galaxy S8 Active laadde zeven en een half keer op met een gemiddelde oplaadtijd van anderhalf uur. ChargeTech biedt geen richtlijnen voor schattingen van de lading, maar de cijfers komen overeen met andere tests die we hebben gedaan en beoordelingen die zijn achtergelaten op de productpagina van Amazon.

Wat de laptop betreft, heeft het ChargeTech-batterijpakket onze 2016 MacBook Pro 15-inch tot bijna 95% opgeladen met een gemiddelde oplaadtijd van vier en een half uur in de loop van vier oplaadcycli. Dit is vergelijkbaar met de Jackery PowerBar 77 in termen van tijden, maar presteert beter, aangezien de PowerBar 77 maar 75% opgeladen is.

Als capaciteit uw prioriteit is in een oplader die ook een geïntegreerde AC-plug-in heeft, zal de ChargeTech 27.000 de klus klaren.

Iets om in gedachten te houden is dat de oplaadtijden sterk kunnen variëren, afhankelijk van het aantal apparaten dat is aangesloten, de temperatuur en of je apparaten al dan niet gebruikt tijdens het opladen.

Bottom Line

Het ChargeTech 27000mAh-batterijpakket kost $ 199. Gezien de capaciteit en de meegeleverde AC-plug-in, is dat een redelijke prijs. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het fijn was om te weten dat we onderweg een volle laptop hadden, want het is niet bepaald handig om de grote voedingsadapter mee te nemen.

Competitie: net dat beetje extra

De concurrentie van ChargeTech kan worden teruggebracht tot twee hoofdapparaten, de Jackery PowerBar 77 en het Omars-batterijpakket. Alle drie de apparaten hebben een geïntegreerde AC-plug-in en alle drie de apparaten hebben een batterijcapaciteit van 5.000 mAh.

Het Omars-batterijpakket kost $ 69,99, een volledige $ 130 minder dan de ChargeTech. Het heeft echter slechts twee USB-poorten aan boord (geen 2.4A) en de fabrikant vermeldt specifiek dat het niet compatibel is met Apple's MacBook Pro 15-inch, omdat het laadvermogen beperkt is tot 80 W en de MacBook Pro 87 W verbruikt.

De PowerBar 77 is te koop voor $ 129,99, een volledige $ 70 minder dan de ChargeTech. Maar, zoals hierboven vermeld, laadde het onze 2016 MacBook Pro 15-inch slechts tot 75% op als het volledig leeg was, vergeleken met de 95% lading van de ChargeTech. Het enige gebied dat de Jackery de ChargeTech-beat heeft, is de USB Type-C-oplaadpoort. In plaats van een speciale voedingsadapter mee te nemen, werkt de Jackery met een snoer dat je waarschijnlijk al in je tas hebt, wat tijd en ruimte bespaart.

Wil je wat andere opties bekijken? Bekijk onze gids voor de beste draagbare opladers voor laptopbatterijen.

Voor beter of slechter opgaan in de achtergrond

Kortom, als capaciteit uw prioriteit is in een oplader die ook een geïntegreerde AC-plug-in heeft, zal de ChargeTech 27.000 de klus klaren. Maar het zal het niet snel doen en het zal onderweg geen indruk op je maken. Tijdens onze tests neuriede het gewoon mee en laadde het in een adequaat tempo op met een standaard functieset. De extra voedingsadapter was lastig en iets dat het overwegen waard is als draagbaarheid een zorg van u is.

Specs

  • Productnaam 27000mAh draagbaar AC-batterijpakket
  • Product Merk ChargeTech
  • Prijs $209.00
  • Releasedatum juni 2015
  • Gewicht 1.56 lbs.
  • Productafmetingen 7,5 x 5,2 x 1 inch.
  • Kleur Zwart
  • Verwijderbare kabels Ja, inbegrepen
  • Bedient de netvoedingsknop
  • Ingangen/uitgangen AC-stopcontact, twee 2.4A USB-poorten
  • Garantie Een jaar
  • Compatibiliteit Android, iOS, Windows, macOS, Linux

Aanbevolen: