Slither.io Tips en strategieën

Inhoudsopgave:

Slither.io Tips en strategieën
Slither.io Tips en strategieën
Anonim

Slither.io is een massaal multiplayer-spel op de iPhone en iPad (evenals Android-apparaten en desktopwebbrowsers) die spelers uitdaagt om concurrerende slangen te vernietigen en te smullen van de gloeiende stippen die ooit hun ingewanden waren, waardoor je eigen slang veel groter in het proces.

Slither.io is al een grote hit, met miljoenen installaties in de eerste maand. Deze Slither.io-tips en -strategieën geven je alle voordelen die je nodig hebt om de grootste slang van het blok te maken.

De basis

Image
Image

Hoewel het grootste deel van deze gids geavanceerde tactieken zal bespreken voor spelers die bekend zijn met Slither.io, is het belangrijk om enkele basisprincipes te behandelen als nieuwe spelers niet bekend zijn met de kernconcepten van het spel.

  • Groter worden: Het belangrijkste doel van Slither.io is om je slang te laten groeien. Dit doe je door over gloeiende stippen te sturen om ze te consumeren. Hoe meer stippen je consumeert, hoe groter je slang zal zijn. Het spel zit vol met kleine stippen die wachten om te worden geconsumeerd, maar de grotere stippen (waardoor je nog sneller groeit) komen van de lijken van andere slangen die zijn gedood.
  • Slangen doden: Om de slang van een andere speler te vernietigen, moet je ze verleiden om de kop van hun slang in de zijkant van het lichaam van je slang te slaan (of het lichaam van de slang van een andere speler). Evenzo is je overleving volledig afhankelijk van je vermogen om niet met je hoofd tegen een andere slang te botsen.
  • Speed Bursts: Dubbeltikken en het scherm vasthouden in de richting waarin je wilt dat je slang gaat, zal ze een snelheidsboost geven. Dit kan je het voordeel geven dat je nodig hebt wanneer je een tegenstander probeert te vernietigen of te ontwijken. Snelheidsuitbarstingen brengen echter een prijs met zich mee, waarbij uw slang in lengte krimpt wanneer u ze gebruikt.

Vang de bewegende stippen

Image
Image

Als de doelen van Slither.io in één enkele zin kunnen worden samengevat, zou het dit zijn: eet elke stip die je kunt. De meeste van deze stippen zijn stationair en gemakkelijk te verzamelen. De grootste stippen komen van de gevallen lichamen van je vijanden. Er is ook een derde type stip dat een behoorlijke boost kan geven aan je lengte.

Dit derde type stip is een bewegende stip die altijd op de vlucht is. Als je niet ingrijpt, zie je hem zachtjes over het scherm bewegen - maar als je probeert te achtervolgen, zal de weggelopen stip voor altijd proberen je gevangenneming te ontwijken. Om deze stippen op te vangen, moet je dubbeltikken en het scherm vasthouden om een snelheidsboost te krijgen. Deze snelheidsboost zal de grootte van je slang verkleinen naarmate je hem langer vasthoudt. Daarom wil je er spaarzaam mee omgaan. Plaats je vinger over de weggelopen stip om hem met de juiste snelheid te achtervolgen, en hij zal in een mum van tijd in je kronkelige maag zitten.

Bewegende stippen kunnen veilig door het lichaam van een andere slang reizen, maar jij niet. Blijf alert en wees voorbereid om uw vinger op te tillen en weg te sturen in een oogwenk. Als je niet oppast, kan een slecht achtervolgde bewegende stip je in een oogwenk in een dode slang veranderen.

Omcirkel je vijanden

Image
Image

Hoewel de belangrijkste tactiek voor het verslaan van vijanden in Slither.io hard draaien is voor de kop van een andere slang, is er een iets gecompliceerdere truc die grotere slangen kunnen uitvoeren wanneer ze proberen veel kleinere te vernietigen: de cirkel.

Wanneer een kleinere slang naast je omhoog komt, begin je naar de zijkant van je lichaam te draaien waar de andere slang aanwezig is. Maak een lus door over je eigen staart te kruisen en de kleinere slang erin te vangen.

Als alles volgens plan verloopt, zal de kleinere slang in de cirkel crashen die je hebt gemaakt en uiteenspatten in een verzameling stippen die je kunt opslokken. Dingen gaan natuurlijk niet altijd volgens plan, en je kunt jezelf in een situatie bevinden waarin de andere slang veilig in je val kan bewegen.

Dit kan eeuwig doorgaan (of in ieder geval totdat je je verveelt en uiteindelijk weggaat en je prooi bevrijdt), maar als je durft, kun je je staart opnieuw kruisen om te proberen je cirkelval strakker te maken.

Als je dat doet, loop je het risico dat je slang tegen de kleinere slang botst, maar als je het goed doet, kun je elk laatste beetje leven uit je concurrent persen, zoals de boa constrictor die je bent.

Eenzaam zijn kan een goede zaak zijn

Image
Image

Hoewel het gemakkelijk is om Slither.io te zien als een spel waarin je je tegenstanders vernietigt, is het soms het beste om je tegenstanders elkaar te laten vernietigen. Wanneer een gebied hectisch wordt, kan het maar al te gemakkelijk zijn om met je hoofd tegen een concurrent te botsen en een einde te maken aan je run. Ons advies? Kies een richting en blijf stippen opslokken tot je er alleen voor staat.

Hoewel de kaart in Slither.io niet erg behulpzaam is, stel je voor dat je probeert de buitenste perimeter te bereiken. Doe alsof je een vroege ontdekkingsreiziger bent die op zoek is naar de rand van de wereld. Het belangrijkste is om afstand te nemen van de massa van andere spelers en te proberen de stippen op te slokken die van nature in het spel voorkomen.

Dit is een veel langzamere manier om te groeien, maar het is ook veiliger. Als je moeite hebt om lang genoeg te overleven om een opmerkelijke omvang te bereiken, zou deze strategie je moeten helpen daar te komen. En als je eenmaal groot bent? Wees niet bang om terug in de strijd te duiken zolang het scherm niet te vol is met concurrentie.

Profiteer van het harde werk van iemand anders

Image
Image

Proberen om andere slangen uit te schakelen is een gevaarlijke, riskante zaak, dus waarom zou je het niet door andere spelers laten doen? Een stiekeme, maar zeer winstgevende tactiek die het overwegen waard is, is om de persona van een remora aan te nemen. In Slither.io betekent dit dat je dicht bij een veel grotere slang moet blijven en je moet voeden met de overgebleven stippen van de slangen die ze hebben gedood.

Nog beter, die grote slangen gaan ooit dood. Als je daar zit te wachten, word je heel snel heel groot terwijl je erin duikt voor een snelle hap voordat zijn roofdier het deel van het lijk bereikt dat je verslindt. Vergeet niet om snel te handelen wanneer het roofdier arriveert.

Kijk weg om veilig te blijven

Image
Image

Hoe goed je het ook doet, je zult uiteindelijk merken dat je aan de ontvangende kant staat van een zeer agressieve concurrent. Maar er is één simpele manoeuvre die je kunt gebruiken om andere spelers ertoe aan te zetten hun interesse in hun achtervolging te verliezen: je afwenden.

In plaats van te proberen een tegenstander te verslaan met een uitbarsting van snelheid, en zijn leven op te eisen in plaats van dat van jezelf, neem je de gemakkelijke uitweg en loop je weg van het gevecht. Als je naast elkaar racet, draai je weg van je tegenstander totdat je in de tegenovergestelde richting kijkt, en gebruik dan een uitbarsting van snelheid om naar het uiteinde van je lichaam te bewegen. Je hoofd zal nu ver van hun radar zijn, en tenzij ze bijzonder gemeen zijn, zullen ze hun aandacht richten op een gemakkelijkere prooi.

We raden af om deze tactiek te gebruiken tegen slangen die veel groter zijn dan jij. Als je in dit geval verdubbelt en op je eigen staart mikt, maak je het alleen maar makkelijker voor ze om je te omcirkelen. Draai in plaats daarvan in een hoek van negentig graden en hamer op de uitbarsting om te proberen aan hun bereik te ontsnappen.

Aanbevolen: