Asus Zenfone 8 komt uit in de VS

Asus Zenfone 8 komt uit in de VS
Asus Zenfone 8 komt uit in de VS
Anonim

Iets meer dan een maand na de release brengt Asus eindelijk de Zenfone 8 naar de VS.

Asus heeft onthuld dat de Zenfone 8, een van zijn nieuwste krachtige apparaten, de sprong naar de VS maakt, meldt Android Police. De Zenfone 8, die in mei werd uitgebracht, is slechts een van de nieuwste aanbiedingen van het bedrijf, met het Snapdragon 888-platform in een kleiner, compacter ontwerp dan andere vlaggenschipapparaten.

Image
Image

Een deel van de aantrekkingskracht van de Zenfone 8 komt in de vorm van zijn compactere scherm en apparaatformaat. Waar veel telefoons met vlaggenschipspecificaties grote 6 hebben.3- of 6,5-inch schermen, de Zenfone 8 gaat voor een meer bescheiden 5,9-inch Samsung AMOLED-scherm met 120 Hz met een resolutie van 2400 x 1080 en een altijd-aan-scherm.

De Zenfone 8 biedt ook een 64 MP camera, met 4-assige optische beeldstabilisatie en een 78, 3-graden gezichtsveld. De hoofdcamera wordt vergezeld door een 12 MP ultrabrede camera met F2.2-diafragma, dubbele PD-autofocus, re altime vervormingscorrectie en ondersteuning voor macro-opnamen van 4 cm.

De camera aan de voorkant is een standaard Sony 12 MP dual-pixel beeldsensor die zowel foto- als portretmodi biedt. De camera's nemen beelden op tot 8K UHD met 24 FPS.

Ondanks dat hij kleiner is dan andere vergelijkbare apparaten die er zijn, biedt de Zenfone 8 ook dubbele stereoluidsprekers met Dirac HD Sound en gebruikt hij de audiocodec van Qualcomm om een luide en heldere geluidservaring te leveren. En hij heeft een batterij van 4.000 mAh, waardoor de batterij langer meegaat dan je zou verwachten van een iets kleiner apparaat.

Sinds de telefoon dit jaar werd uitgebracht, biedt Asus ook ondersteuning voor 5G-netwerken, hoewel het bedrijf gebruikers waarschuwt dat ze moeten controleren op compatibiliteit met hun lokale provider voordat ze een aankoop doen. De Zenfone 8 is verkrijgbaar via de online winkel van Asus en begint bij $ 629 voor het 128 GB-model, hoewel het momenteel te koop is met $ 30 korting, waardoor het slechts $ 599 is.

Aanbevolen: